Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6929-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 578 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
Dr.Kyzmich |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 665 С нами с: 9-June 08 ![]() |
"Я поки не бачу потреби мобілізувати півмільйона людей" — Зеленський "Я це говорю не для того, щоб комусь сподобатись. Сьогодні не побачив, поки що, достатньо зрозумілих деталей для того, щоб сказати, що півмільйона потрібно мобілізувати. І ще один нюанс — це гроші. Зарплати військовим дає український бюджет. Тому, коли ми говоримо про півмільйона мобілізованих, то треба думати і рахувати" ![]() Царь - хороший, боярє - погані ![]() Йому вже пояснювали, але так, включити дурачка це дуже правильно. |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 113 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
Inferno2008 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 666 муравьев... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 ![]() |
"Я поки не бачу потреби мобілізувати півмільйона людей" — Зеленський "Я це говорю не для того, щоб комусь сподобатись. Сьогодні не побачив, поки що, достатньо зрозумілих деталей для того, щоб сказати, що півмільйона потрібно мобілізувати. І ще один нюанс — це гроші. Зарплати військовим дає український бюджет. Тому, коли ми говоримо про півмільйона мобілізованих, то треба думати і рахувати" ![]() правильно войны выигрывают деньги а не мясо ![]() ![]() |
zver |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() звирюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 ![]() |
"Я поки не бачу потреби мобілізувати півмільйона людей" — Зеленський це якась шляпа, якщо чесно то треба, то не треба, то треба менше, то гроші, то ще якась хуїтєнь. Зеленський каже одне, Залужний друге, Рєзніков казав третє, Подоляк четверте і так далі...От прям сьогодні на фоні всього, що відбувається навколо, така позиція прям гівном попахує. і це при тому, що на вулицях зараз якась махновщина з тцк замість системної адекватної роботи по підбору кадрів до всу. І це при тому, що в селах місцями взагалі не залишилось чоловіків. І це при тому, що на передку місцями некомплект 70-80%. я вже мовчу про решту пройобів і в комунікації з населенням і в комунікації між собою і гринкевичах і переслідуванню журналістів і наїздах на залужного і відсутності якогось публічного бачення шояккуди це коли кацапи зараз інтенсивно мобають до весняно-літніх наступів ще півмільйона слухняного м'яса і єбашать на заводах 24\7 на потреби фронту про сподівання на 60лярдів від сша, які все більше уходять в туман, теж цікаво от прям зараз знаю кілька виробництв впк, які нічого взагалі не роблять з початку нового року, бо папірці і бюрократія. На що йде розрахунок? Питання... Сообщение отредактировал zver - Jan 22 2024, 1:13 |
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 159 С нами с: 6-June 14 ![]() |
от прям зараз знаю кілька виробництв впк, які нічого взагалі не роблять з початку нового року, бо папірці і бюрократія. На що йде розрахунок? Питання... А тут еще гетьманцеву петуху задать вопросы нужно. Я за 22 год на 15млн дронов провез с Италии, а сейчас х...й, куча бюрократии. Так о чем мы говорим? У нас русня в раде сидит и .... Промолчу дальше, злость берет! |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 549 С нами с: 2-July 07 ![]() |
Зеленський каже одне, Залужний друге Чего? Залужный сказал, что 500 тыс не просил, будут - хорошо. Зеленскому тоже не нужны. Вобщем, расходимся, можно "ехать на шашлыки".зы Кто-нибуть видел дрона, на которые Мудрейший собрал баблос ($600M по офф данным) в рамках Юнайтед24? У нас русня в раде сидит и .... Тож легально сидит. Народ, избравший своего лучшего предстваителя, все еще на месте и не передумал. |
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 159 С нами с: 6-June 14 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 348 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 549 С нами с: 2-July 07 ![]() |
Картинки с него были.
![]() Похоже на спутниковые, вроде тех что гуглмапс постит. Подделки? ![]() |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 578 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 106 С нами с: 11-April 12 ![]() |
це якась шляпа, якщо чесно то треба, то не треба, то треба менше, то гроші, то ще якась хуїтєнь. Зеленський каже одне, Залужний друге, Рєзніков казав третє, Подоляк четверте і так далі...От прям сьогодні на фоні всього, що відбувається навколо, така позиція прям гівном попахує. Тим не менш срані ТЦК все ще нікуди не зникли і продовжують той бєспрєдєл який їм доручив ЗЕ А хтось взагалі ще донатить Притулі? ![]() Весь 22-й рік з кожної ЗП йому донатив а тепер вже й забув шо він існує. Десь на днях бачив його відео, шось там за мобілізацію говорило...таке розпухше як то місяць бухав. Нема йому більше віри. Тепер тільки напряму своїм знайомим і знайомим моїх знайомих коли просять. |
brooklin |
Пост
|
Тим не менш срані ТЦК все ще нікуди не зникли і продовжують той бєспрєдєл який їм доручив ЗЕ Весь 22-й рік з кожної ЗП йому донатив а тепер вже й забув шо він існує. Десь на днях бачив його відео, шось там за мобілізацію говорило...таке розпухше як то місяць бухав. Нема йому більше віри. Тепер тільки напряму своїм знайомим і знайомим моїх знайомих коли просять. 1. Чесно відкриваєш ютуб і бачиш десятки відео від адвокатів з розбором суперечливих дій тцк. Навіть деякі канали існують не більше місяці. Тема гаряча, аж палає. І люди то все дивляться і ще більше зневірюються в мобілізації. Я вже навіть мовчу, що русня то все використовує.. Суто на мій простолюдинський розум, комунікація між владою і суспільством правалена! Заяви про "знайти і покарати тих, хто за кордоном" - то лише фінальний штрих. Далі чистий цугцванг. Кожна наступна дія чи заява вже не здатна виправити ситуацію. 2. Аналогічно. Лише людям, яких знаю. Сообщение отредактировал brooklin - Jan 22 2024, 10:47 |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Романа Гринкевича затримали в Одесі при спробі перетнути кордон
Про це повідомив Офіс Генерального прокурора. 1. Чесно відкриваєш ютуб і бачиш десятки відео від адвокатів з розбором суперечливих дій тцк. Навіть деякі канали існують не більше місяці. Тема гаряча, аж палає. І люди то все дивляться і ще більше зневірюються в мобілізації. Я вже навіть мовчу, що русня то все використовує.. Суто на мій простолюдинський розум, комунікація між владою і суспільством правалена! Заяви про "знайти і покарати тих, хто за кордоном" - то лише фінальний штрих. Далі чистий цугцванг. Кожна наступна дія чи заява вже не здатна виправити ситуацію. Какая коммуникация, где? В феврале 22 без какой либо коммуникации все сами шли. Когда все устаканилось все положили хер. Были офф призывы приходить и обновлять данные чтобы никто никого не искал, всем пох. Начали вылавливать и паковать. Все возмущены что не имеют на это права и повылезали эти юристы. Попытались выдать доп права и полномочия так поднялся крик о диктатуре. Здесь тупик, и далеко не по вине власти, хоть и не без этого. Сообщение отредактировал Karacb - Jan 22 2024, 10:54 |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 348 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Какая коммуникация, где? В феврале 22 без какой либо коммуникации все сами шли. Когда все устаканилось все положили хер. Были офф призывы приходить и обновлять данные чтобы никто никого не искал, всем пох. Начали вылавливать и паковать. Все возмущены что не имеют на это права и повылезали эти юристы. Попытались выдать доп права и полномочия так поднялся крик о диктатуре. Здесь тупик, и далеко не по вине власти, хоть и не без этого. Шо поробиш, не пощастило нашому преЗеденту з народом ![]() ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - Jan 22 2024, 11:06 |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
Trick |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 956 С нами с: 4-February 07 ![]() |
Тепер тільки напряму своїм знайомим і знайомим моїх знайомих коли просять. А Стерненко? Йому можна довіряти ? Щоденні відео про мальчіков в трусіках і раднічьок на його ютуб каналі інколи підіймають настрій ) Ну і щоденний звіт скільки і кому товстих дронів передано - це прекрасно! Сообщение отредактировал Trick - Jan 22 2024, 11:17 |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 106 С нами с: 11-April 12 ![]() |
А Стерненко? Йому можна довіряти ? Щоденні відео про мальчіков в трусіках і раднічьок на його ютуб каналі інколи підіймають настрій ) Ну і щоденний звіт скільки і кому товстих дронів передано - це прекрасно! Ну особисто я ще поки вірю Стерненку, хоч він і співпрацює з притулою |
Vaschek |
Пост
|
да херня это, подобное везде было бы и было раньше еще до нас, и будет после нас. Не мы первые, не мы последние. Булоб, алеж питання в масштабі, он на раиси- мабилизация голову в низ язика в дупу и пашол, а в нас вийо чому Лисий не на фронті, Люся в Америці, Баканов адвокат, яйця по 17...ох-ли мовчки на фронт ото діло Сообщение отредактировал Vaschek - Jan 22 2024, 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 5th March 2025 - 3:21 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |