Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6929-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Karacb |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Булоб, алеж питання в масштабі, он на раиси мабилизация голову в низ язика в дупу и пашол, а в нас вийо чому Лисий не на фронті, Люся в Америці, Баканов адвокат, яйця по 17...ох-ли мовчки на фронт ото діло Я запутался ![]() Ты жалуешься что у нас беспредел или хочешь чтобы наоборот было жестче? |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 106 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 348 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 578 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Романа Гринкевича затримали в Одесі при спробі перетнути кордон Про це повідомив Офіс Генерального прокурора. Какая коммуникация, где? В феврале 22 без какой либо коммуникации все сами шли. Когда все устаканилось все положили хер. Были офф призывы приходить и обновлять данные чтобы никто никого не искал, всем пох. Начали вылавливать и паковать. Все возмущены что не имеют на это права и повылезали эти юристы. Попытались выдать доп права и полномочия так поднялся крик о диктатуре. Здесь тупик, и далеко не по вине власти, хоть и не без этого. Хто "всі"? Навряд Ви проводили загальнодержавне анкетування на тему "чи ложили ви хер?". З іншого боку так, в Києві життя влітку цвіло й буяло. Он лише на вднг було три сцени, де орала музика кожні вихідні. З іншого боку "марафон" регулярно вливав інфу про "нашу неминучу перемогу", а хось навіть мерч випускав з "контрнаступом". Я згоден є вина і суспільства так само, як і влади. Але шмонати маршрутки і санаторії, ну, Ви мене вибачте. Не схоже на стандарти НАТО. Сообщение отредактировал brooklin - Jan 22 2024, 11:36 |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
а, то ти з сєкти "мовчіть бо путєн нападе" ![]() ![]() Я взагалі то про комунікацію з народом, може владі потрібно таки почати слухати чим він не вдоволений, хочаб в частині що співпадає з "інтересами" влади... А, ну здесь я хз. Им здесь не Да и есть такие что недовольны будут всем, неважно что и как менять. Но этого тоже не избежать в любом случае. Хто "всі"? Навряд Ви проводили загальнодержавне анкетування на тему "чи ложили ви хер?". З іншого боку так, в Києві життя влітку цвіло й буяло. Он лише на вднг було три сцени, де орала музика кожні вихідні. З іншого боку "марафон" регулярно вливав інфу про "нашу неминучу перемогу", а хось навіть мерч випускав з "контрнаступом". Я згоден є вина і суспільства так само, як і влади. Але шмонати маршрутки і санаторії, ну, Ви мене вибачте. Не схоже на стандарти НАТО. ну большинство, невелика разница. Так других вариантов то нет, я не вижу во всяком случае. Сообщение отредактировал Karacb - Jan 22 2024, 11:48 |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 578 С нами с: 18-March 09 ![]() |
ну большинство, не велика разница. Так других вариантов то нет, я не вижу во всяком случае. Ну, так "какая разніца" ![]() То не біда, що Ви не бачите інших варіантів, бо Ви не належите до влади. Біда якраз в тому, що предствники влади не бачать (чи не хочуть бачити) інших варіантів. ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 348 С нами с: 11-October 07 ![]() |
![]() А, ну здесь я хз. Им здесь не Да и есть такие что недовольны будут всем, неважно что и как менять. Но этого тоже не избежать в любом случае. ну большинство, не велика разница. Так вони і роблять, але чомусь мудрий нарід не задоволений і добровільно в жовті бусики не лізе, бо вони кажуть "Воювати будуть усі", а мудрий нарід питає "А чому Лисий не на фронті" -і усьо, маємо те шо маємо... А вважалось би от взяти і відправити лисого на фронт, лейтенант*-адвоката та міністра яйця по17 фарбувати танки, люсю в агітпроп на 0"русишен швайн здавайся" от тоді можна і сказати мудрому наріду, вони на фронті, а де ти... Сообщение отредактировал Vaschek - Jan 22 2024, 11:47 |
Karacb |
Пост
|
Ну, так "какая разніца" ![]() То не біда, що Ви не бачите інших варіантів, бо Ви не належите до влади. Біда якраз в тому, що предствники влади не бачать (чи не хочуть бачити) інших варіантів. ![]() во 1х не "какая разница", а небольшая разница. Разница есть ![]() Насчет второго то естественно я не в курсе, но я и приблизительно не знаю как власть единолично может это исправить(за исключением уже озвученного выше, стандартные такие требования ). |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 106 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Так других вариантов то нет, я не вижу во всяком случае. Так а той варіант, що типу єдиний залишився, він точно варіант? Чого тоді кажуть, що нормальні командири бригад відмовляються брати таких мобілізованих-запакованих? Мабуть, тут теж щось не так. Сообщение отредактировал SmileBoy - Jan 22 2024, 11:56 |
Karacb |
Пост
|
Так вони і роблять, але чомусь мудрий нарід не задоволений і добровільно в жовті бусики не лізе, бо вони кажуть "Воювати будуть усі", а мудрий нарід питає "А чому Лисий не на фронті" -і усьо, маємо те шо маємо... А вважалось би от взяти і відправити лисого на фронт, лейтенант*-адвоката та міністра яйця по17 фарбувати танки, люсю в агітпроп на 0"русишен швайн здавайся" от тоді можна і сказати мудрому наріду, вони на фронті, а де ти... детский сад, это же отмазки обычные. Ты не знал? Оправят лысого на фронт то спросят почему жирный не на фронте, отправят жирного то дойдет очередь до длинного, потом сын, брат, сват и т.д. Это просто отмазки, не более. Уже проходили этос ТЦК, я писал как то. Вручение повесток на улице незаконно, они не имеют права, вот было бы это по закону, а так пусть идут нахер! Меняют(хотят поменять) закон с правом вручения повесток где угодно. Ааа, диктатура, совсем охренели. ![]() Так а той варіант, що типу єдиний залишився, він точно варіант? Чого тоді кажуть, що нормальні командири бригад відмовляються брати таких мобілізованих-запакованих? Мабуть, тут теж щось не так. так здесь все не так) Я не говорю что это правильно, я говорю что это единственное что у них осталось. А нормальному командиру само собой такой не нужен которого схватили на выходе с атб. Замкнутый круг какой то. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
|
SmileBoy |
Пост
|
|
Karacb |
Пост
|
Та ну ладно, перестань. Вказувати на неспівпадіння риторики з об'єктивною реальністю - це відмазки? "Воювати будуть всі." "Мобілізація - це питання справедливості." Ну от серйозно, скажи зараз, що ці тези - об'єктивно правдиві. Это изначально пиздеж, так как воевать будут 100% не все. Не пойдут те кто забронирован, не пойдут силовики, не пойдут чиновники. Какой смысл брони ( без учета махинаций с ней ) если воевать пойдут все, ну вот, а выходит что уже не все. Это утверждение со звездочкой, кто понял, тот понял. Даже если написать как бы правду "Воевать будут все из обычных граждан" то это все еще пиздеж, так как есть бронь и куча обычных граждан являясь спецом своего дела на абсолютно законных основаниях избежит мобилизации. Сообщение отредактировал Karacb - Jan 22 2024, 12:06 |
Vaschek |
Пост
|
детский сад, это же отмазки обычные. Ты не знал? Оправят лысого на фронт то спросят почему жирный не на фронте, отправят жирного то дойдет очередь до длинного, потом сын, брат, сват и т.д. Это просто отмазки, не более. Уже проходили этос ТЦК, я писал как то. Вручение повесток на улице незаконно, они не имеют права, вот было бы это по закону, а так пусть идут нахер! Меняют(хотят поменять) закон с правом вручения повесток где угодно. Ааа, диктатура, совсем охренели. ![]() так здесь все не так) Ну да отмазки-равносильно дать тебе гвозди и шуруповерт и сказать закрепить лист гипса, а потом спросить а хуле не сделано инструмет те дали материал тож, че отмазываешся какие нах саморезы, работать не хо) Сообщение отредактировал Vaschek - Jan 22 2024, 12:16 |
SmileBoy |
Пост
|
Это изначально пиздеж, так как воевать будут 100% не все. Не пойдут те кто забронирован, не пойдут силовики, не пойдут чиновники. Какой смысл брони ( без учета махинаций с ней ) если воевать пойдут все, ну вот, а выходит что уже не все. Это утверждение со звездочкой, кто понял, тот понял. Даже если написать как бы правду "Воевать будут все из обычных граждан" то это все еще пиздеж, так как есть бронь и куча обычных граждан являясь спецом своего дела на абсолютно законных основаниях избежит мобилизации. Ну так а цей піздьож транслюється як офіційна позиція влади. Тепер додай сюди прихуївших бійців тилового фронту, які тебе силою тягнуть в учєбку, бо тобі не пощастило сісти невчасно в маршрутку, і зрозумієш, чому пересічний ухилянт фокусується не на тому, що треба воювати, бо інакше - ніяк, а на тому, щоб не дати владі, яка йому бреше, зробити з нього лоха, крайнього (називай як хочеш) і кинути в піздорєз, поки "уважаємиє люді" відпочивають далі і насолоджуються життям. От тобі і проблема комунікації. |
SmileBoy |
Пост
|
Діліт
Сообщение отредактировал SmileBoy - Jan 22 2024, 12:27 |
CTEPBA |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 79 С нами с: 16-January 07 ![]() |
Какая коммуникация, где? В феврале 22 без какой либо коммуникации все сами шли. Когда все устаканилось все положили хер. Были офф призывы приходить и обновлять данные чтобы никто никого не искал, всем пох. Забавное обобщение про всех идущих. Вы про всех которые не выехали? Так то в подъездах домов где расположены квартиры мои и моих родственников в которых я делал схроны с запасами еды на случай если будет оккупация и надо будет перемещаться и ныкаться по городу и заодно проверял не появились ли непрошеные гости в них и соседних пустующих, как и в домах где жили мои друзья по городу этих "всех" было хер да нехера. Это уже потом когда узких пидорасов выбили из области через недельку появились клоуны, которые около мест попаданий начали селфи пилить - мол мы в Киеве. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 728 С нами с: 31-October 06 ![]() |
то треба, то не треба, то треба менше, то гроші, то ще якась хуїтєнь. Зеленський каже одне, Залужний друге, Рєзніков казав третє, Подоляк четверте і так далі...От прям сьогодні на фоні всього, що відбувається навколо, така позиція прям гівном попахує. це ти про парашу мрієш? Чи я мінімум якийсь бульбастан... де всі читають з папірця офіційні тези влади? ![]() Залужного, Резнікова та Подоляка тепер, коли їх вислови не співпадають з висловами ЗЕ, треба розстріляти? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 5th March 2025 - 6:15 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |