Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6930-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 356 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Країни НАТО сьогодні розпочинають найбільші за останні десятиліття навчання Сценарій маневрів — напад росії на територію союзників, який приводить у дію 5 статтю договору НАТО про колективну оборону. У навчаннях візьмуть участь усі країни НАТО і країна-кандидат Швеція. А хто з країн буде "за раисю"? ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 124 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Дедалі більше республіканців у Палаті представників невдоволені спікером Майком Джонсоном і розглядають можливість усунення його з посади" — Politico
За даними видання, понад 100 республіканців висловили невдоволення його підходом до урядових витрат, виступивши проти проголосованого раніше закону про тимчасове фінансування для уникнення шатдауну. "Чим довший радіус дії ракет, які передадуть Україні, тим коротшою буде війна" — Дмитро Кулеба Очільник українського МЗС на першій у цьому році Раді міністрів закордонних справ ЄС закликав колег прискорити постачання Україні снарядів, дронів та далекобійних ракет. |
Inferno2008 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 666 муравьев... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 ![]() |
Країни НАТО сьогодні розпочинають найбільші за останні десятиліття навчання Сценарій маневрів — напад росії на територію союзників, який приводить у дію 5 статтю договору НАТО про колективну оборону. У навчаннях візьмуть участь усі країни НАТО і країна-кандидат Швеція. странные учения.... явно если Евросоюз будет атакован то с помощью союзников Мордора напомните их список и состав армий ![]() ![]() |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
https://defence-ua.com/news/tisjachi_droniv...ense-14197.html Как говорится, джентельменам всегда нужно верить на слово потому, что они никогда не обманывают. Коли і в чому британці збрехали нам? |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 111 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 578 С нами с: 18-March 09 ![]() |
ведьму разбудили))) » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Кажуть, на фронті теж чимало людей спілкується російською. То що вони погані захисники чи хороші? Може, одразу їх списати в запас. Хай сидять вдома, вчать українську мову. А замість них саму фаріон з автоматом на кацапcькі позиції ![]() Сообщение отредактировал brooklin - Jan 22 2024, 15:27 |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 111 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Кажуть, на фронті теж чимало людей спілкується російською. То що вони погані захисники чи хороші? Може, одразу їх списати в запас. Хай сидять вдома, вчать українську мову. А замість них саму фаріон з автоматом на кацапcькі позиції ![]() оооо, то ти пропустив головний срач про фаріон ))) пошукай в гуглі шо вона про таких воїнів писала ---- » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал Koful - Jan 22 2024, 15:36 |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 124 С нами с: 23-December 13 ![]() |
чому не державною? )) вибачте, фаріон адольфівна ![]() Кажуть, на фронті теж чимало людей спілкується російською. То що вони погані захисники чи хороші? Може, одразу їх списати в запас. Хай сидять вдома, вчать українську мову. А замість них саму фаріон з автоматом на кацапcькі позиції ![]() так и есть но фарион таких не признаёт достаточно послушать её высеры |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
"Чим довший радіус дії ракет, які передадуть Україні, тим коротшою буде війна" — Дмитро Кулеба Очільник українського МЗС на першій у цьому році Раді міністрів закордонних справ ЄС закликав колег прискорити постачання Україні снарядів, дронів та далекобійних ракет. Чим довший радіус дії лопат? Я правильно зрозумів? |
Koful |
Пост
|
|
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Навіщо нам ракети? Будемо лопатами
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Я на это не смотрел с такой стороны ![]() З якої сторони? Ти боїшся але не знаєш чого? Що за тупі відмазки? ![]() Я всегда впрягаюсь в подобные споры потому что я не вижу для них иных вариантов, вот и все. Ти сліпий чи дурний? У такій логіці ще можно було знайти сенс у перші тижні вторгнення. Але пройшло майже два роки. За цей час можна було все законодавство переписати та адаптувати все під війну, налагодити логистику, побудувати фортифікацї і .т.д. до головного: перестати воювати фаршем ... тим самим зменшивши згадані вище страхи. Через два роки ми так само скидаємось на обмундирування колезі, сусіду чи просто знайомому... повертається у труні? скидаємось йому на похорон. Не пощастило і повертається інвалідом? тут взагалі якісь історії починаються що на голову не налазлять. Ну а цілим і здоровим тебе ніхто демобілізувати не збирається. Різниця тільки в тому, що два роки тому самі всі шли (бо у щось вірили), а тепер під дулом ТЦК-шника. оце твоє "не бачу інших варіантів" було і коли ми тут умовно підбивали підсумки літнього контр-наступу. Покласти хренову кучу людей заради декількох сіл при чому забивши на фортифікації? Наслідки тільки зараз починаємо відчувати. Ти дійсно не бачиш інших варіантів якщо навіть не дивитись у перед, а подивитись назад та зробити роботу над помилками? Я не пойду туда сам ( пока раздумываю только над этим, но не решился еще ) но бегать, прятаться и т.д. я не собираюсь. Ця відмазка ще безглуздіша ніж пошук справедливості, який ти тут розкритикував. Сообщение отредактировал Mad Dog - Jan 22 2024, 17:51 |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
зы Кто-нибуть видел дрона, на которые Мудрейший собрал баблос ($600M по офф данным) в рамках Юнайтед24? судя по публикациям - это суслик... |
JDDJ |
Пост
|
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
Романа Гринкевича затримали в Одесі при спробі перетнути кордон Про це повідомив Офіс Генерального прокурора. завтра оформят под залог, даже может с браслетом послезавтра объявят в розыск как резко потерявшегося.. потом заметят на канарах... первый раз шоли?... Вручение повесток на улице незаконно, они не имеют права, вот было бы это по закону, а так пусть идут нахер! ты забыл про ихних деточек и прочей родственной шушеры.. |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
З якої сторони? Ти боїшся але не знаєш чого? Що за тупі відмазки? ![]() Я знаю чего я боюсь, в том то и дело что это хорошо ложится на твои слова. Я к тому что до этого не смотрел на это с такой стороны. Я не искал никаких причин для этого, просто я боюсь одного, кто то такой же как я, кто то боится чего то другого и т.д. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Бред, не перекручивай мои слова или мне каждый раз нужно уточнять "не беря в расчет/за исключением"? Я это все уже с другими выше обсудил и ты должен был прекрасно это видеть что я точно так же против всего этого (но я так же не ложу всю вину на власть) и что мы писали что нихера не меняется. Мой посыл в том что ввиду отсутствия каких либо изменений о которых мы постоянно говорим это все что у них осталось. Ты уверен что эти изменения будут? Я нет. Выходит просто сидим и ждем? Я просто констатирую факт, не более. Ця відмазка ще безглуздіша ніж пошук справедливості, який ти тут розкритикував. Какой смысл мне лепить отмазки если я уже прямо сказал свою причину? Что в этой фразе с учетом вышесказанного тянет по твоему мнению на отмазку? Глупость. |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 608 С нами с: 1-October 12 ![]() |
У такій логіці ще можно було знайти сенс у перші тижні вторгнення. Але пройшло майже два роки. За цей час можна було все законодавство переписати та адаптувати все під війну, налагодити логистику, побудувати фортифікацї і .т.д. до головного: перестати воювати фаршем ... тим самим зменшивши згадані вище страхи. Каким ещё фаршем? В 2022-м он был у мобиков из ордло. У всу же хватало техники оставшейся с советских времён. Летний контрнаступ 23 получился таким из-за количества и качества техники поставленной партнёрами. Об этом говорят и Зеленский и Ермак. |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Каким ещё фаршем? В 2022-м он был у мобиков из ордло. У всу же хватало техники оставшейся с советских времён. Летний контрнаступ 23 получился таким из-за количества и качества техники поставленной партнёрами. Об этом говорят и Зеленский и Ермак. Тобто, техніка була непідходяща + її було мало, і тому вирішили її взагалі не використовувати, а кидати піхоту в піші штурми по мінним полям? ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Каким ещё фаршем? Ось відповідь: Летний контрнаступ 23 получился таким из-за количества и качества техники поставленной партнёрами. Об этом говорят и Зеленский и Ермак. ![]() Ну і фарш це не тільки про техніку. Всі пам'ятають відео Да Вінчі та Бутусова про фортифікації навколо Бахмуту? Їх так і не збудували... І біля Авдіїївкі їх теж досі нема . |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 5th March 2025 - 21:45 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |