Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6930-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
|
Inferno2008 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 666 муравьев... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 ![]() |
бляди попали чуть стекла не выбило потом через пару минут сирены скорой..... смешно что *военная цель * у нас совсев в другом месте ..... ну конченные
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 129 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
бляди попали чуть стекла не выбило потом через пару минут сирены скорой..... смешно что *военная цель * у нас совсев в другом месте ..... ну конченные Вже давно потрібно зрозуміти, їх ціль це вбивати. Не важливо військова ціль чи будинок з цивільними. Їхній раб-електорат від цього кайфує. |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 129 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Країни ЄС повинні припинити підтримку біженців з України, щоб вони повернулися додому"
Радник керівника Офісу президента України Сергій Лещенко. ![]() навіть у ЄС не можна вільно дихати! ![]() |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
1. А нагадай скільки мобілізували із тих кого запхнули у бусик, побили, катували і морили голодом? Нуль? 2. Про факт, що по закону після того як людина проігнорувала повістки її поліція повністю офіційно може привезти в те ж ТЦК ти чогось промовчав. 3. Про роботодавців взагалі маразм. Наведи, будь ласка, хоч один приклад коли через роботодавцю виписали повістки і він їх проігнорував. Чи це твоя тупа фантазія? 4. Дай буль ласка посилання на закон. яка відповідальність за неявку? =) 5. І так, для інформації, у мене ціла колекція повісток з відміткою що я по ним прибув за минулий та позаминулий рік. 6.У мене друг працює на підприємстві що робить електроніку для ВПК. Все офіційно включаючи бронювання... Поїхав до батьків його приняли ТЦК. Єдиної бази по бронюванням нема, всім покуй. Юристи компанії мають жопу рвати, щоб довести що всі документи не липові. 7.Єдиний дієвий варіант - валити по далі(за бугор) від таких дурнів як ти, що вирішили збудувати оркостан в Україні. От тільки можливість така не у всіх є. 8. Хто тобі таке казав? ![]() норм наезд, а по факту: 1. Ни ты, ни я этого не знаем. 2. Этого не будет пока повестку не вручили, а не просто отправили. 3. Я хз кто и что там выписывает, у меня знакомый бухгалтер просто перешел на удаленку ( по месту жительства причем ), еще один знакомый уволился и теперь работает неофициально. 4. Ты мне говоришь про закон, а сам при этом прикрываешься тем что нет наказания = идти не обязательно ( по твоей логике без кнута ты и шагу не сделаешь ). А это обязательно? 5. Ок. 6. Я не знаю как там все происходит, пример в пункте 3. 7. Вали, хотя я хз че ты так перевозбудился. 8. Об этом в новостях говорили, дальнейшие вопросы не ко мне. А остальным я как раз и интересуюсь, там вопрос от меня если ты этого не заметил. и добавлю еще А нагадай скільки мобілізували із тих кого запхнули у бусик, побили, катували і морили голодом? Нуль? я хз в который раз уже ![]() Я не оправдываю их, тем более подобные дейстивия. Держи в голове, я не против самого факта выдачи повестки на улице, все. Не увозить куда то человека и пиздить его там 3 дня, а просто выписать повестку. И еще добавлю ![]() По 5 пункту я немного не понимаю. Выходит ты не прячешься, выходит проблем никаких нет. Откуда тогда такой настрой, с чего такие переживания за тех кто бегает от повесток, тебе не пох где им их вручат? Сообщение отредактировал Karacb - Jan 23 2024, 10:11 |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
норм наезд, а по факту: Ахах, ти вчора так авторитетно кричав про якісь факти, на яких будується твоя хвора уява... а сьогодні виявилось не те що фактів нема, а ти взагалі не в курсі як воно працює. ![]() По гучним справам, по тому ж Косино є офіційна інформація - мобілізували НУЛЬ! Віддалена робота не допоможе, якщо співробітник працює не офіційно то звісно роботодавець по ньому нічого не відзвітує. Кеп, мля. ![]() не я тобі кажу про закон, а ти про нього кажеш. Я не знаю де в законі прописано, що я маю сам бігти кудись у ТЦК. Ти теж не можеш привести цитату з закону де це написано. ![]() І так, я сам вирішую куди мені йти. Якщо це не порушує права інших то не бачу в цьому жодних проблем. Спробуй знайти водія який ніколи не порушував швидкісний режим. "Ето другое!!!"?? ![]() По 5 пункту я немного не понимаю. Выходит ты не прячешься, выходит проблем никаких нет. Откуда тогда такой настрой, с чего такие переживания за тех кто бегает от повесток, тебе не пох где им их вручат? Ну чого, воно створює мені певні проблеми. але питання в іншому. Такі дурні як ти підтримую беззаконня. Влада повинна діяти ВИКЛЮЧНО В МЕЖАХ ЗАКОНУ. Не подобається? Чемодан. Вокзал. По ближче до путлера. Ти ж тупо балабол, ти не можеш жодне своє слово підтвердити, пишеш про якісь факти, а по факту пшик... |
JDDJ |
Пост
|
прекращайте эти "разборки" на пару страниц
уйдите в личку и там продолжайте, если есть желание |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 116 С нами с: 11-April 12 ![]() |
За попередніми підрахунками вранці 23.01.24 силами оборони було знищено:
❗️ 15/15 крилатих ракет повітряного базування типу Х-101/555; ❗️ 5/12 балістичних ракет ОТРК "Іскандер-М"; ❗️ 1/2 керованих авіаційних ракет Х-59; ❗️ 0/8 надзвукових крилатих ракет повітряного базування типу Х-22; ❗️ 0/4 зенітних керованих ракет ЗРК "С-300"; ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Apple поповнила бюджет росії на 1,18 млрд руб., сплативши антимонопольний штраф.
НАЗК твій вихід... Чи партнери не зрозуміють такі загравання як з Ксяомі? ![]() |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
обережно, кацапська мова, приберіть фаріон від екрану
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « з цікавого (шок контент, для тих кому влом дивитись годинне відео): 58:00 был разработан план (в 2022 году после Харьковской операции) похода на Токмак - Мариуполь, было получено от "партнеров" убедительное убеждение этого не делать, во время пригожинского мятежа был дан категорический приказ остановить военные действия 45:00 закон о "60 млрд" для Украины, разбор... 47:00 вооружений по ПиДиЕй здесь и сейчас - кот наплакал, и это вместе с Израилем Apple поповнила бюджет росії на 1,18 млрд руб., сплативши антимонопольний штраф. НАЗК твій вихід... Чи партнери не зрозуміють такі загравання як з Ксяомі? ![]() крапля в морі нафтодоларів, в тому числі від пентагону |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
По гучним справам, по тому ж Косино є офіційна інформація - мобілізували НУЛЬ! Ну 0, так 0. В чем проблема тогда? Видишь, силой никого не увезли, мб там все больные ( санаторий как никак ) или отмазались, не пох? Ахах, ти вчора так авторитетно кричав про якісь факти, на яких будується твоя хвора уява... а сьогодні виявилось не те що фактів нема, а ти взагалі не в курсі як воно працює. ![]() Ну бля, опять оскорбления, а на деле Я не знаю де в законі прописано, що я маю сам бігти кудись у ТЦК. Ти теж не можеш привести цитату з закону де це написано. ![]() І так, я сам вирішую куди мені йти. Якщо це не порушує права інших то не бачу в цьому жодних проблем. Ну плохо что ты не знаешь, а вот Закон України «Про Єдиний державний реєстр військовозобов’язаних» Стаття 9. Права та обов’язки військовозобов’язаних (призовників) 2. Військовозобов’язаний (призовник) зобов’язаний подавати до органу ведення Реєстру достовірну інформацію про свої персональні дані, що вносяться до Реєстру. Я об этом и говорю(а не если ты подумал что если ВОЙНА то все должны самостоятельно туда идти ( хотя и такое есть для определенной категории, все остальные ждут повестку )), так как по тем о ком у них есть данные то они и отправляют на работу, дом и т.д. Но этого никто не делал 30 лет, есть куча людей которые и вовсе без военников и о них нет никаких данных, а они это сами должны делать, это и в военнике на 29 страничке написано(хотя откуда им знать если его у них нет ![]() Віддалена робота не допоможе, якщо співробітник працює не офіційно то звісно роботодавець по ньому нічого не відзвітує. Кеп, мля. ![]() Тем не менее он уже который месяц сидит дома, а работодатель его прикрывает. Как это работает я хз. По не офф. работе, то для этого я и привел этот пример. Он с работодателем осознано таким образом избегают этой возни, это обоюдно, раньше он там официально работал. Ну чого, воно створює мені певні проблеми. але питання в іншому. Такі дурні як ти підтримую беззаконня. Влада повинна діяти ВИКЛЮЧНО В МЕЖАХ ЗАКОНУ. Не подобається? Чемодан. Вокзал. По ближче до путлера. Ну неудобство понятно, с учетом что у них нет никакой координации то тебе в теории каждый патруль может выписывать новую повестку по несколько раз в день. Все вышеперечисленное для тебя не факты, этого тебе мало? Назови мне какие то законные способы достучатся до человека если у них нет его данных, работодатель его прикрывает или он работает не официально, сам данные обновлять не идет. Есть предложения? Вот первые строки с гугла, всякие сайты юристов: Законодательство не содержит запрета на вручение повесток на улице. Нигде в законодательстве не указано, что их можно вручать на улице, однако прямо не запрещено. Но для вручения повестки на улице необходимо идентифицировать личность, ведь повестка вручается лично под подпись. Для этого сначала необходимо проверить документы. Видишь, они даже закон не нарушают. Что же это такое людоньки ![]() Проблема всегда была только с проверкой доков, так как весь дальнейший диалог с ними будет зависеть от того покажут им их или нет. Но момент, даже принося повестку лично к тебе домой они не знают тебя в лицо, ты можешь легко сказать что снимаешь хату и т.д., а хозяина нет, а повестка то вручается под подпись. Могут ли они попросить твои документы чтобы подтвердить твои слова? Ну наверное нет ( я хз точно ), но если человек не врет то в чем проблема их показать? Видишь, меня всего то не парят все эти мелкие несостыковки, не более. А ты делаешь из меня какого то любителя сапога в жопе. Тебе это мало, что еще не так? |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 116 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Karacb, зав’язуй свій срач. Задовбав вже третю сторінку постить цей понос "ябоюсьалевтікатинебуду"
![]() Сообщение отредактировал Koful - Jan 23 2024, 11:13 |
Karacb |
Пост
|
прекращайте эти "разборки" на пару страниц уйдите в личку и там продолжайте, если есть желание да я все уже, мне и самому уже надоело, я в любом случае мудаком буду. Karacb, зав’язуй свій срач. Задовбав вже третю сторінку постить цей понос "ябоюсьалевтікатинебуду" ![]() мы не об этом но ладно ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Стаття 9. Права та обов’язки військовозобов’язаних (призовників) 2. Військовозобов’язаний (призовник) зобов’язаний подавати до органу ведення Реєстру достовірну інформацію про свої персональні дані, що вносяться до Реєстру. І де тут: по закону я, ты и остальные должны САМИ явится в ТЦК Ще одне підтвердження що ти балабол. ![]() Вот первые строки с гугла, всякие сайты юристов: Видишь, они даже закон не нарушают. Что же это такое людоньки ![]() Проблема всегда была только с проверкой доков Тільки ти чогось (навмисно ? ) упустив факт що повічтка має бути видана саме керівником ТЦК. З перевіркою доків ніколи не було проблем. От тільки ТЦК тут ніяким боком. Не показуєш доки? Поліція везе тебе до себе у відділення встановлювати особу. Сообщение отредактировал Mad Dog - Jan 23 2024, 11:26 |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Karacb, зав’язуй свій срач. Задовбав вже третю сторінку постить цей понос "ябоюсьалевтікатинебуду" ![]() А містер законність не задовбав, нє?) Карась хоч називає речі своїми іменами і не посоромився прямо сказати, що має відстрочку) А цей третю сторінку сидить пищить про незаконні повістки на вулиці, але мовчить про порушення правил військового обліку, за якими він і так мав би сам ходити в ТЦК.) "Не захищайте тцк, захищайте мене. Закон порушуємо однаково, але мені сцикотно, тому вони - погані, а я - хороший" От тут реально одні відмазки. |
Mad Dog |
Пост
|
|
Trick |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 956 С нами с: 4-February 07 ![]() |
За попередніми підрахунками вранці 23.01.24 силами оборони було знищено: ❗️ 15/15 крилатих ракет повітряного базування типу Х-101/555; ❗️ 5/12 балістичних ракет ОТРК "Іскандер-М"; ❗️ 1/2 керованих авіаційних ракет Х-59; ❗️ 0/8 надзвукових крилатих ракет повітряного базування типу Х-22; ❗️ 0/4 зенітних керованих ракет ЗРК "С-300"; ![]() 20 кудись всетаки прилетіли ? ( |
Mad Dog |
Пост
|
А містер законність не задовбав, нє?) Карась хоч називає речі своїми іменами і не посоромився прямо сказати, що має відстрочку) А цей третю сторінку сидить пищить про незаконні повістки на вулиці, але мовчить про порушення правил військового обліку, за якими він і так мав би сам ходити в ТЦК.) "Не захищайте тцк, захищайте мене. Закон порушуємо однаково, але мені сцикотно, тому вони - погані, а я - хороший" От тут реально одні відмазки. Ще один дебіл що не вміє читати. ![]() Ще раз, які правила військового обліку я порушив? |
Koful |
Пост
|
А містер законність не задовбав, нє?) Карась хоч називає речі своїми іменами і не посоромився прямо сказати, що має відстрочку) А цей третю сторінку сидить пищить про незаконні повістки на вулиці, але мовчить про порушення правил військового обліку, за якими він і так мав би сам ходити в ТЦК.) "Не захищайте тцк, захищайте мене. Закон порушуємо однаково, але мені сцикотно, тому вони - погані, а я - хороший" От тут реально одні відмазки. та задовбали обидва )) я звернувся до того хто почав 20 кудись всетаки прилетіли ? ( так в ТГ вже й фотки є ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th March 2025 - 12:05 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |