Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6930-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 578 С нами с: 18-March 09 ![]() |
20 кудись всетаки прилетіли ? ( від самого початку війни кудись щось прилітає країна зазнає втрат матеріальних і людських після цього слідує рішуча заява про "неминуче покарання усіх винних і причетних" і так от вже 2 роки ![]() Сообщение отредактировал brooklin - Jan 23 2024, 11:48 |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
Мова не про абсолютні цифри. А про те що китайські компанії погані, спонсорують терористів... а компанії партнерів ніхто не помічає. ![]() тому що компанії партнерів під прикриттям "правильного висвітлення інформації" або ігнорування її, все крито шито і так, цифри мають значення |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 608 С нами с: 1-October 12 ![]() |
А містер законність не задовбав, нє?) Карась хоч називає речі своїми іменами і не посоромився прямо сказати, що має відстрочку) А цей третю сторінку сидить пищить про незаконні повістки на вулиці, але мовчить про порушення правил військового обліку, за якими він і так мав би сам ходити в ТЦК.) "Не захищайте тцк, захищайте мене. Закон порушуємо однаково, але мені сцикотно, тому вони - погані, а я - хороший". Да какими ещё именами? Сидит и поёт про " это плохо, но другого выбора нет". А как копнешь подобного типа, то там оказывается примерно так Як повідомляв «ЗіБ», М.Жернаков розшукувався через неявку за повісткою. Врешті-решт, його було затримано та доставлено до ТЦК Шевченківського району м.Києва. За ухилення від мобілізації, учинене в особливий період, М.Жернаков був оштрафований за адміністративний проступок, передбачений ч.2 ст.2101 («Порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію») КпАП на 5300 грн. За результатами проходження ВЛК М.Жернаков був визнаний повністю придатним до військової служби. Раніше встановлений діагноз щодо плоскостопості був спростований, а попередній висновок визнаний таким, що ґрунтується на недостовірній інформації. Водночас, як стало відомо із джерел у ТЦК, М.Жернаков надав довідку про те, що він працює викладачем на 0,75 ставки у приватній установі «Університет «Київська школа економії». За наявною інформацією, наразі ініціюється питання про перевірку вказаного навчального закладу та оцінку на предмет плагіату дисертації М.Жернакова на здобуття наукового ступеню доктора юридичних наук «Податкові спори: реформування механізмів вирішення» (диплом ДД № 005772 від 1.07.2016, виданий Національним університетом державної податкової служби) https://zib.com.ua/ua/pda/159576.html Я, например, не поддерживаю найема или сенцова. Но они взяли и пошли воевать отстаивая свои убеждения не ожидая разных там повесток. Какие никакие, а лидеры. Эти же сидят в тылу и корчат из себя ломов. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 357 С нами с: 11-October 07 ![]() |
The contract will likely buy some 220,000 rounds of artillery ammunition, with the first deliveries expected at the end of 2025, a NATO official told Reuters. https://www.reuters.com/business/aerospace-...ion-2024-01-23/ Тримаймося ![]() |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Да какими ещё именами? Сидит и поёт про " это плохо, но другого выбора нет". А как копнешь подобного типа, то там оказывается примерно так https://zib.com.ua/ua/pda/159576.html Я, например, не поддерживаю найема или сенцова. Но они взяли и пошли воевать отстаивая свои убеждения не ожидая разных там повесток. Какие никакие, а лидеры. Эти же сидят в тылу и корчат из себя ломов. круто, я теперь еще и отмазываюсь выходит. Как по мне то я предельно ясно описал свою ситуацию, у меня нет ничего подобного, и по тем данным которыми я владею я буду признан годным, никаких справок у меня нет. Я не иду туда добровольцем, вот и все. |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Да какими ещё именами? Сидит и поёт про " это плохо, но другого выбора нет". А как копнешь подобного типа, то там оказывается примерно так https://zib.com.ua/ua/pda/159576.html Я, например, не поддерживаю найема или сенцова. Но они взяли и пошли воевать отстаивая свои убеждения не ожидая разных там повесток. Какие никакие, а лидеры. Эти же сидят в тылу и корчат из себя ломов. круто, я теперь еще и отмазываюсь выходит. Как по мне то я предельно ясно описал свою ситуацию, у меня нет ничего подобного, и по тем данным которыми я владею я буду признан годным, никаких справок у меня нет. Я не иду туда добровольцем, вот и все. |
Karacb |
Пост
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
А НАТО реально здатно з кацапами воювати, куди не плюнь, нічого немає, а все що замовляється зазвичай буде через 2-5 років. |
Karacb |
Пост
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
DEL Сообщение отредактировал Деймос - Jan 23 2024, 12:24 |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 259 С нами с: 20-October 06 ![]() |
Mad Dog - сутки РО. Хватит на ровном месте оскорблять людей. С тобой нормально разговаривали.
Остальные - прекращайте тоже. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 129 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Mad Dog, уходит отдыхать. пока на сутки, а далее будет видно
скажений пес 4 месяца где-то пропадал а теперь вылез из будки и давай гнилой базар раскидывать по форуму "дебил, балабол, клоун, дурной" или уже из страны свалил, поэтому скилы подтянул) Mad Dog - сутки РО. Хватит на ровном месте оскорблять людей. С тобой нормально разговаривали. Остальные - прекращайте тоже. значь на парочку) |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 116 С нами с: 11-April 12 ![]() |
так розумію жиреновський здох і замість нього назначили цього вічно п’яного, тимчасово живого наркомана
![]() ![]() Сообщение отредактировал Koful - Jan 23 2024, 12:57 |
Karacb |
Пост
|
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 116 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
раз є реакція значить пердак горить знатно ))) Оно то так, только судя по сообщениям на эту тему, они как обычно все перекручивают. Я уже встречал версии что это план раздела расеи, территории которые нам пообещали "хозяева", наши планы по наступлению и захвату и т.д. Хотя в их постоянном пиздеже как раз и нет ничего удивительного. |
Деймос |
Пост
|
так розумію жиреновський здох і замість нього назначили цього вічно п’яного, тимчасово живого наркомана ![]() ![]() Та він реально шизоїд, схоже, що він кожен день по 2-3 фінляндії знищує, якщо ви зрозуміли про що я. А про цю дурість, дійсно українці - це руси, от тільки при цьому кацапи - московити. А раз ви вккрали цю назву, той хуй з вам, тільки до нас не лізьте, бо тепер "русский" - це мразь, нацист і виродок. |
Koful |
Пост
|
У повітрі 7 бортів Ту-22м3! Імовірні пуски ракет з Ту22м3 з Ліпєцкої області, рф. - ПС ЗСУ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th March 2025 - 11:32 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |