Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6934-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
pavel_st |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 361 С нами с: 8-June 15 ![]() |
а ты думаешь у нас все 880к там на фронте? пыня сказал про фронт, а зеля про армию, у них же армия 1+ млн но это не значит что она вся воюет. 600к в зоні бойових дій, і ще 600к типу за межами. Зона бойових дій - це ж не тільки ЛБЗ, це і ЛДНР, і Крим і ще що він там міг надумати. Виходить для кратної переваги русні на ЛБЗ, то там ЗСУ має бути десь 100-150к Сообщение отредактировал pavel_st - Jan 29 2024, 14:28 |
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Я знаю таких людей, які мають фопи, отримують гроші на укр рахунки, і платять податки в укр бюджет, знаходячись десь там Ясно, добре що є такі. Просто я не настільки шарю в цій системі. Думав, що якщо ти працюєш закордоном, то і податки автоматично платиш там (у нас то з зп бухгалтерія це робить і навіть за цим ніякого контролю не маєш). |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Не всі є ВПО, хтось просто виїхав, бо побачив можливість. Я писав вище, чи він повинен був казати тікайте і не повертайтесь. А як з за кордону можна платити податки? та казати можна все що завгодно. Інша справа що дії суперечать цим словам. В чому проблема заплатити податки із-за кордону? Нічого тобі не забороняє мати резидентство декількох держав. Більше того абсолютна більшість тих кого я знаю що виїхали досі платять прямі податки в Україні. Про не прямі так взвгвлі... до вторгнення уряд ще й любив вихвалятись скільки грошей заходить від наших заробітчан за кордоном. Зараз чогось притихли. |
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
та казати можна все що завгодно. Інша справа що дії суперечать цим словам. В чому проблема заплатити податки із-за кордону? Нічого тобі не забороняє мати резидентство декількох держав. Більше того абсолютна більшість тих кого я знаю що виїхали досі платять прямі податки в Україні. Про не прямі так взвгвлі... до вторгнення уряд ще й любив вихвалятись скільки грошей заходить від наших заробітчан за кордоном. Зараз чогось притихли. "та казати можна все що завгодно. Інша справа що дії суперечать цим словам" - це факт Цікаво, хочу для себе зрозуміти. Якщо я переселенець і працюю в Польщі, то що податки з моєї зп будуть йти в Україну, а не Польщу? Заробітчани наче не податки платили, а просто привозили гроші назад, коли повертались. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
"та казати можна все що завгодно. Інша справа що дії суперечать цим словам" - це факт Цікаво, хочу для себе зрозуміти. Якщо я переселенець і працюю в Польщі, то що податки з моєї зп будуть йти в Україну, а не Польщу? Заробітчани наче не податки платили, а просто привозили гроші назад, коли повертались. Як вже вище озвучили багато хто поїхав але досі працює на укр. компанії або ФОП... отримуючи дохід в Україні. По конкретно твоєму питанню. Якщо ти резидент і Польщі і України то маєш платити податки і там і тут. Зразу скажу що є договір про те щоб не було подвійного оподаткування. Для прикладу якщо ти у Польщі сплачуєш 12% ПДФО, то повинен у нас сплатити різницю між нашою ставкою 18-12 = 6% + військовий збір 1,5% (якого у Польщі та інших країнах в принципі нема ) |
Деймос |
Пост
|
Як вже вище озвучили багато хто поїхав але досі працює на укр. компанії або ФОП... отримуючи дохід в Україні. По конкретно твоєму питанню. Якщо ти резидент і Польщі і України то маєш платити податки і там і тут. Зразу скажу що є договір про те щоб не було подвійного оподаткування. Для прикладу якщо ти у Польщі сплачуєш 12% ПДФО, то повинен у нас сплатити різницю між нашою ставкою 18-12 = 6% + військовий збір 1,5% (якого у Польщі та інших країнах в принципі нема ) Якщо у нас така ситуація, то що тоді Зе хоче? Якщо і так велика кількість людей платить податки у бюджет ... |
Sennheiser |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 637 С нами с: 25-January 09 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 133 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Українська армія не може використовувати німецькі танки Leopard 2, оскільки зі 100 машин 26 — підбиті, а решта залишилися без обслуговування, — Foreign Affairs
"Ефективність танка залежить від координації між піхотою, артилерією та інженерними військами, однак Україна виявилася не в змозі надати все це у 2023 році", — пише автор статті. https://t.me/UaOnlii/68761 |
Mad Dog |
Пост
|
Якщо у нас така ситуація, то що тоді Зе хоче? Якщо і так велика кількість людей платить податки у бюджет ... З часом вони перестануть їх платити. + втрата у не прямих податках. Саме по собі питання повернення українців дуже правильне. Вже озвучують цифру, що залишилось біля 30-35 млн людей, із них 10+ це пенсіонери. Додай сюди проблему зі значним скороченням народжуваності. Але зараз з такою аргументацією це питання звучить дуже дивно. Якби людям гарантували: платиш податки - не стаєш м'ясом, то багато хто і не поїхав би... Потрібні умови для повернення! Якісь патріотичні заклики перестають працювати коли держава відверто поклала на тебе х*й. Сообщение отредактировал Mad Dog - Jan 29 2024, 15:03 |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Я не кажу правильно чи ні. Просто що він повинен був сказати, не повертайтеся, тікайте хто може? До речі наче ще одного генерала відправили до кобзона, а в нас все одно зраду постити в пріоритеті. Так я не про риторику кажу, а про відсутність дій за цією риторикою. Що толку їздити по інтерв'ю язиком чесати, якщо в реальності всі піструна клали на тих біженців і на їх повернення? Загалом попахує совковщиною класичною. Замість системного розумного вирішення проблеми - примус. А давайте ми їх змусимо, а то хулі вони, не по Ясно, добре що є такі. Просто я не настільки шарю в цій системі. Думав, що якщо ти працюєш закордоном, то і податки автоматично платиш там (у нас то з зп бухгалтерія це робить і навіть за цим ніякого контролю не маєш). Взагалі ти правильно думав. Якщо по закону, то так і має бути. Закриваєш фоп в Україні, відкриваєш фоп або аналог в країні проживання. Зараз просто європейці на це закривають очі. Навряд це буде безкінечно. |
Деймос |
Пост
|
З часом вони перестануть їх платити. + втрата у не прямих податках. Саме по собі питання повернення українців дуже правильне. Вже озвучують цифру, що залишилось біля 30-35 млн людей, із них 10+ це пенсіонери. Додай сюди проблему зі значним скороченням народжуваності. Але зараз з такою аргументацією це питання звучить дуже дивно. Якби людям гарантували: платиш податки - не стаєш м'ясом, то багато хто і не поїхав би... Потрібні умови для повернення! Якісь патріотичні заклики перестають працювати коли держава відверто поклала на тебе х*й. Справедливо. Так я не про риторику кажу, а про відсутність дій за цією риторикою. Що толку їздити по інтерв'ю язиком чесати, якщо в реальності всі піструна клали на тих біженців і на їх повернення? Загалом попахує совковщиною класичною. Замість системного розумного вирішення проблеми - примус. А давайте ми їх змусимо, а то хулі вони, не по Як то кажуть "Живите по правде!" ![]() Згоден. |
Mad Dog |
Пост
|
Взагалі ти правильно думав. Якщо по закону, то так і має бути. Закриваєш фоп в Україні, відкриваєш фоп або аналог в країні проживання. Зараз просто європейці на це закривають очі. Навряд це буде безкінечно. Навіть громадяни інших країн можуть бути ФОП в Україні. Нема заборони. Більше того, ковід зробив дуже сильний поштовх у розвитку "цифрових кочівників". Як приклад, Іспанія. Якщо у тебе є дохід на рахунок ФОП 2500 євро в місяць іспанці тобі з радістю дадуть посвідку на проживання, і пофіг що гроші падають на рахунок ФОП в Україні. Аби ти тільки з них заплатив місцеві податки та ще й пішов пропив їх у місцевих пабах )) Сообщение отредактировал Mad Dog - Jan 29 2024, 15:28 |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 614 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Українська армія не може використовувати німецькі танки Leopard 2, оскільки зі 100 машин 26 — підбиті, а решта залишилися без обслуговування, — Foreign Affairs "Ефективність танка залежить від координації між піхотою, артилерією та інженерними військами, однак Україна виявилася не в змозі надати все це у 2023 році", — пише автор статті. https://t.me/UaOnlii/68761 Ну эти хоть воюют. Хваленые абрамсы вообще все ещё не добрались до поля боя. |
Деймос |
Пост
|
|
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Перечитав ще раз цитату:
«Ми б хотіли, щоб люди, які виїхали поза законом і мобілізаційного віку, щоб вони були в Україні. І питання не в тому, що вони усі повинні бути на фронті, бо в нас велика армія. Питання — у справедливості. Люди повинні сплачувати податки, бо ці гроші ми потім віддаємо нашим військовим», — зазначив Володимир Зеленський. Я правильно розумію що жінки, хлопці до 27 років, ті хто виїхав офіційно, ті хто виїхав до вторгнення... його як платники податків не цікавлять? ![]() окреме питання по "люди, які виїхали поза законом". Це хто такі? Люди які переплили Дунай як Боря Апрель? ![]() Якщо почнуть штрафувати тих хто переходить дорогу "поза законом" ![]() |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 614 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Тримаємо для контрнаступу ![]() Ога. Агень бабченко помнится обещал въехать на абрамсе на красную площадь. Эххх, молодежь. Это называется не телепортация, а гренейд-джамп. |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 183 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Насильницької мобілізації не буде, вулицями хлопців не хапатимуть" — Зеленський
Президент доручив військовим припинити "полювання" на військовозобов'язаних і додав, що такі питання вирішуються не силою, а в діджитал-форматі. Швидкого вступу України до ЄС не буде Віце-президент Ян-Крістоф Етьєн зазначив, що він, звичайно ж, виступає за те, щоб кордони Євросоюзу розширювалися і до блоку входило дедалі більше країн, але лише після виконання країнами-кандидатами необхідних вимог, таких як верховенство права та боротьба з корупцією. Для військових запустять мовні курси для покращення української Про це повідомив уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь. у фарионши будет оргазм) |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 378 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
"Насильницької мобілізації не буде, вулицями хлопців не хапатимуть" — Зеленський Президент доручив військовим припинити "полювання" на військовозобов'язаних і додав, що такі питання вирішуються не силою, а в діджитал-форматі. Тільки якщо подивитись відео то там формулювання зовсім інше. Він там говорить про якийсь законопроект. ![]() Існуючих законів достатньо, щоб припинити перевищення службових повноважень... |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 8:53 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |