Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Сколько же дерьмовых книжек будет написано от свидетелей всего того дерьма что происходит после того как все закончится.
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 134 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
з них 90% росіянцькою Нее, там будет "Очевидное и невероятное", подвиги и т.д., другое цензура не пропустит, а все что издадут за бугром будет пропагандой. Читал давно книгу Эрнста Ганфшенгля "Гитлер. Утраченные годы", так там очень хорошо изложена идея как все видят к чему все идет, но их это либо устраивает, либо они это поддерживают, остальные бегут. Никто и никого там не заставлял. Я о наших срачах закулисных говорил, там будет что почитать. Читаешь такой и "бля, я знал, знал сука!!!" ![]() Сообщение отредактировал Karacb - Jan 30 2024, 18:51 |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
извините, но - все никак не нахапается?
совсем края терять начинает... Володимир Зеленський пропонує, щоб іноземні виплати для українських біженців спочатку потрапляли в бюджет України, а потім перерозподілялись на потреби біженців у різних країнах. Джерело: https://politics.comments.ua/ua/news/presid...nom-724692.html © Comments.ua главное - по-жирнее руки клеем намазать.... тьфу... ![]() |
Karacb |
Пост
|
драсте, уже вроде как дня 2 этой новости. Не?
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
только сегодня попалось...
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 380 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
На скільки зараз в біженців допомоги вкрадуть, стільки й знімуть ![]() да никто не будет так передавать деньги, это же бред. Беженцы у них, они им там и помогают, нашим перемещенным они тоже между прочим помогают. Кто вообще ему подсказал такую идею? Вместо оружия бабки они еще не просили? Мол мы сами потом купим ![]() только сегодня попалось... ну я уже либо плыву, либо встречал и раньше. |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
Зеленський все одно відправить у відставку Залужного, — Financial Times Як пише видання, Зеленський ясно дав зрозуміти Залужному, що незалежно від того, прийме він якусь нову роль чи ні, його буде звільнено. Але поки Президент України зачекає з відставкою через те, що інформація потрапила у ЗМІ. не знаю як ви, а я роблю висновок що відставку Залужного вимагає запад точніше білий дім |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
да никто не будет так передавать деньги, это же бред. Беженцы у них, они им там и помогают, нашим перемещенным они тоже между прочим помогают. Кто вообще ему подсказал такую идею? Вместо оружия бабки они еще не просили? Мол мы сами потом купим ![]() ну я уже либо плыву, либо встречал и раньше. Ну для наших впо вони вже повідміняли виплати) хто їх знає, може й до тих доберуться якось) |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 134 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
через те шо не хоче сідати за стіл, так званих, перемовин і віддавати окуповані землі? я не знаю, я лише знаю що чомусь ЗМІ підконтрольні западу, точніше білому дому, диктують що треба робити зелі Зеленський все одно відправить у відставку Залужного, — Financial Times Як пише видання, Зеленський ясно дав зрозуміти Залужному, що незалежно від того, прийме він якусь нову роль чи ні, його буде звільнено. Але поки Президент України зачекає з відставкою через те, що інформація потрапила у ЗМІ. у цій новині замість "Зеленський" можна вільно написати "Білий Дім", щоб ясніше побачити суть - чисто моя думка |
Karacb |
Пост
|
Ну для наших впо вони вже повідміняли виплати) хто їх знає, може й до тих доберуться якось) А вот это как раз как я понял требование партнеров(если не ошибаюсь), они выдают бабки на это. Мол перемещенный не значит нуждающийся, и платить всем подряд нет необходимости. Тем более по перечню тех кто их перестанет получать +/- вопросы могут быть только насчет авто, так как на нем можно зарабатывать и это может быть своего рода инвестиция. Хто залишиться без виплат у 2024-му? ВПО, які придбали квартиру, будинок чи ділянку на суму понад 100 тис. грн (крім житла, отриманого за рахунок державного чи місцевого бюджету); придбали новий транспортний засіб, з року випуску якого минуло менш ніж 5 років (крім авто, які були придбані волонтерами та передані на потреби ЗСУ); мають власне житло площею понад 13,65 кв. м на одного члена сім’ї на територіях, де не ведуться активні (можливі) бойові дії або які не є окупованими; придбали іноземну валюту на загальну суму понад 100 тис. грн (крім валюти, отриманої від благодійних організацій або придбаної для оплати медичних, соціальних, освітніх послуг), а також банківські метали; мають на депозитному банківському рахунку кошти на загальну суму понад 100 тис. грн. |
Koful |
Пост
|
в кацапів проблема з інтернетом
а я вже почав на свого провайдера грішить шо залочив мені VPN бо купа сайтів не працює )) » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
только сегодня попалось... так це ж національна ідея, зробимо їх ![]() не знаю як ви, а я роблю висновок що відставку Залужного вимагає запад точніше білий дім ага, дЄрьмаком, татаровим, портновим і іншою руснявою шваллю саме ж запад керує. шерлок голмс із вас так собі, пане |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 579 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Ебааа
![]() Нова високоточна бомба GLSDB дальньої дії, як очікується, прибуде на поле бою в Україну вже в середу, її успішно випробував Пентагон За словами джерел Politico, Україна отримає свою першу партію бомб малого діаметра наземного базування, абсолютно нової зброї дальньої дії, створеної компанією Boeing, якої немає на озброєнні навіть у США. ( Потому что она им и не нужна ![]() Очікується, що нова бомба, здатна долати відстань близько 90 миль (145 км), стане "значним потенціалом для України", сказав американський урядовець. Глядишь так еще и контракты которые в 22м заключали на 25-27 пригодятся, а тогда говорили "Да нах? Спецом оттягивают чтобы не давать". На 2й год войны они поняли что им нужно еще 2 года чтобы нарастить производство снарядов ![]() |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 495 С нами с: 21-November 07 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 495 С нами с: 21-November 07 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 18:31 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |