Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 191 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 159 С нами с: 6-June 14 ![]() |
|
chip_ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 387 С нами с: 15-February 10 ![]() |
|
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 159 С нами с: 6-June 14 ![]() |
І далі що? Що зелені підораси, і що клоун чмоня я ще в 2019 казав і за це тут рік в РО просидів. І знов таки, далі що? Это еще нежно, меня на ФБ калаборантом и агентом кремля обзывали ![]() Теперь эти же постят и ноют, пи..да, шо они напринимали. А я всем говорю: сегодня ты живешь так, как проголосовал вчера. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 380 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
SPOTTY |
Пост
|
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 137 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Ніх не зрозуміло, ну от прийде Люся покаже посвідчення "підпалковника"... і шо? в нього ще запитають посвідчення льотчика, підводника, развєдчіка і т.д. Как я понял, то не будут продлевать, а без паспорта придется возвращаться в Украину. И беда больше для тех, кто числиться в Украине, но уже не в Украине. і прикол ще в тому шо ця херня вже лишиться назавжди, навіть після війни вся антиконституційна жесть яку вони зараз наприймають - лишиться |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 380 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Как я понял, то не будут продлевать, а без паспорта придется возвращаться в Украину. И беда больше для тех, кто числиться в Украине, но уже не в Украине. Так все числятся, кто успел в первые дни до и кто перплыл, и беременные тремя детьми... их с учета ни кто не снимал, разве шо там инвалиды совсем, по возрасту ну и приблатненные, и кто снятие купил у военкома |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Так все числятся, кто успел в первые дни до и кто перплыл, и беременные тремя детьми... их с учета ни кто не снимал, разве шо там инвалиды совсем, по возрасту ну и приблатненные, и кто снятие купил у военкома Ну так зелень вже не перший тиждень ниє, що у них, виявляється, податки хтось з кишені витяг і вивіз в тепленьку Європку. От вам і вирішення проблеми) тільки вони не врахували, що більшість зараз подасться на дозвіл на проживання і цілком можливо - отримає його. Кароч, верховний робить все, щоб ми або проїбали війну, або проїбали країну в пост-воєнний час. |
zipp0 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 ![]() |
![]() |
SPOTTY |
Пост
|
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
SPOTTY |
Пост
|
Так все числятся, кто успел в первые дни до и кто перплыл, и беременные тремя детьми... их с учета ни кто не снимал, разве шо там инвалиды совсем, по возрасту ну и приблатненные, и кто снятие купил у военкома У меня есть такие товарищи, которые смотались кто куда, ту же Канаду. Сидят и не рыпаются, с законов смеются. Ну, выехав бы я тогда с ними, тоже бы смеялся. Дурак я. Верил в Украину, донатил, тащил дроны для ЗСУ. А зеленый все ... даже писать не хочу, одни маты. |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 579 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
SPOTTY |
Пост
|
|
zipp0 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 191 С нами с: 23-December 13 ![]() |
zipp0, прекращай свои тупорылые гифки и ответь на прямой вопрос на прошлой странице
|
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 068 С нами с: 11-September 14 ![]() |
Друже, я дуже сподіваюся на те, що піде це зелене чмо, прийде адекват і скасує всю цю пиздоту, що вони наприймали. Звичайно вибачаюсь, а що "адекват" повинен буде зробити ?) підписати капітуляцію ? Мобілізація - вимушена міра, хоча очевидно неприємна. Методи мобілізації часом неадекватні. Бійців які в строю рано чи пізно треба міняти. Особисто йти служити не хочу. В першу чергу не хочеться виходити з зони комфорту де є стабільний хороший дохід, авто, хоббі, нерухомість. Але при цьому всьому, як запасний варіант набиваю руку на fpv, якщо почнеться піздорез і заберуть під руки. Хоча б буде вище шанс вижити в умовах розподілу. |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 21:14 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |