Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
ShineLoot |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 535 С нами с: 1-January 09 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Чмут ще нічого не казав? ![]() |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 199 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
pavel_st |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 362 С нами с: 8-June 15 ![]() |
Вижу все боятся это в слух говорить. Чтож чукча читатель, так что можете смело банить. Багато букв підгоріло, співчуваю. Щодо тупих маніпуляцій, суто моє бачення ситуації та майбутнього України: * вундервафлі, роялю в кущах чи навіть постачання зброї Заходом в потрібній кількості не буде * русня стає на військові рейки, виробляє зброю, снаряди і мобілізує піхоту в більших об'ємах, ніж це відбувається у нас * санкції, що задавлять московію от вже в наступному році, чи через рік, чи ще через рік - профанація, такого не буде до введення дійсно ретельного контролю і ембарго * сподівання на розвал зсередини марні, більшість русні підтримують вторгнення і піднімуть на вила правителя, який дасть задню * перемир'я не буде - на це не підуть ні в них ні у нас. В них бо "пабєдабєсіє і діди ваївалі протів націзма, і Ванька тоже", у нас бо поки є певна кількість зброї, мобілізаційний ресурс хай і не дуже хоче в окоп, але все ще є всередині країни Якщо не буде працювати мобілізація, або припиниться постачання зброї, то може бути провал фронту, нові захоплені міста, занепокоєння Заходу і капітуляція. Але капітуляція != припинення вогню, це значить демілітаризація, "денацифікація", що вони там ще придумали, це значить окупаційна влада як на ТОТ так і на Банковій, у вигляді намісника, патріарха або військового коменданта, це значить виплата контрибуції (немає чого з нас брати? вони знайдуть), тобто це приблизно Німеччина після першої світової. Звісно, відсутність будь-якої військової промисловості як гарантія не-повторення опору, звісно, існуючі заводи подвійного значення переходять під контроль ворога і т.і. А тепер, враховуючи все це і Ваші заклики "в окоп або здавайтесь" - при цьому сценарії розвитку подій наступний крок буде масова хвиля міграції, в тому числі з багатьма шановними форумчанами, через що русня радісно перевезе в готові будинки і квартири якутів і чеченців, корупція і беззаконня, помножене на Н-кількість незареєстрованої зброї. А років за 5-10 росія прийде в гості до Європи - складно перемкнути промисловість та менталітет на військові рейки, але ще складніше це зупинити потім - якщо є рушниця на стіні, то вона вистрелить, рано чи пізно. Рішення готового тут немає - можна нити, можна воювати, можна працювати і донатити. Більшість тих, хто пропонує домовлятись, здаватись, для себе вже вирішили, як тільки відкриють кордони - чкурне звідси, і буде на чужбині розповідати, як тут було погано, і це основна причина всього ниття "як вони могли мене закривати, я людина, по Конституції блаблабла". |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 199 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 361 С нами с: 12-March 07 ![]() |
як тільки відкриють кордони - чкурне звідси ты в это веришь, что откроют? да что при нынешних, что при недайбог захватчике - про заграницу можешь забыть |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 385 С нами с: 11-October 07 ![]() |
як тільки відкриють кордони - чкурне звідси, і буде на чужбині розповідати, як тут було погано, і це основна причина всього ниття "як вони могли мене закривати, я людина, по Конституції блаблабла". Хто відкриє? Думаю частина встигне проскочити, але більшості прийдеця прориватись з боєм ![]() |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
для себе вже вирішили, як тільки відкриють кордони - чкурне звідси, і буде на чужбині розповідати, як тут було погано, і це основна причина всього ниття "як вони могли мене закривати, я людина, по Конституції блаблабла". Сорі, але смішно таке читати) Ви, по-суті, кажете про єдиний можливий сценарій: "залишишся - помреш в канаві з кишками назовні, а через рік два країна все одно капітулює", але при цьому типу смієтесь з людей, які тікають від такої долі?) Смішний якийсь бутафорський фаталізм. Пояс шахіда приготували вже? Стоїть завдання від Генерального Штабу (с) Ухххх потужно як. Спецпризначенці просто, РЕКСИ БОЙОВІ. |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 495 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Простите обычно сдерживаюсь, но тут подгорело. Что должен сделать? Это такая тупая манипуляция? Какая в жопу капитуляция? Какая бутылко и кто на нее будет садить? Никто не говорит, что прекращение военных действий на теперешних условиях хуйла это капитуляция всей страны - но признание того, что то что узкие пидоры забрали мы вернуть на данный момент не можем. За это признание полегло куча самых достойных граждан нашей страны. И не надо влажных фантазий об очередной вундвафле с запада которая нам поможет переломить хребет оркостану, но это будет завтра. Если считаешь иначе - то встал и пошел добровольцем, держать фронт до того как случится чудо. Если не идешь значит ты согласен на сдачу территорий. Больше вариантов нет. А то не хочу выходить из зоны комфорта пока кто-то - например я - будет дохнуть в окопе - но при этом ты в душе патриот! Нет не так - ПАТРИОТИЩЕ. Шикарный вид. Классно отстаивать свои принципы чужими жизнями. Лицемер. Вижу все боятся это в слух говорить. Чтож чукча читатель, так что можете смело банить. Пора признать поражение в попытке отбить оккупированные территории и договариваться о прекращении военных действий. Не согласны с тезисом? Засуньте себе в зад все свои отмазки, почему я еще не там - вперед добровольцами, Вас там ждут поверьте, Вам уже и новыми законами намекают, что пора. Как там выше написали - если начнется пиздорез, проснитесь вы обосрались, пиздорез уже тут. Если не готовы, тогда соглашайтесь на сдачу. Все остальное тупая риторика и переливание из пустого в порожнее. о, черговий сцикун якому головне хай всі помруть аби тіки його не чіпали. Закопуйте. |
PuMa2006 |
Пост
|
буде на чужбині розповідати, як тут було погано, і це основна причина всього ниття "як вони могли мене закривати, я людина, по Конституції блаблабла". звісно буде, бо а що, тут добре, лол? я за ці два роки можу розказати і про похорони, і про госпіталізацію, коли "ну людина не при розумі, але від госпіталізації відмовляється? відмовляється. що ж ми зробимо." бо тут їй зручно, а тут от їй зручно і п+п на Конституцію, то вони й кладуть на неї купу. |
JDDJ |
Пост
|
|
SmileBoy |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
як прострелять коліно/коліна
![]() 1-ша колінно-пристреляна штурмова бригада імені маршала підлокотька ![]() |
SmileBoy |
Пост
|
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 495 С нами с: 21-November 07 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
якісь ви злі усі
тьху ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th March 2025 - 3:08 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |