Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6940-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
а що він робить, крім як дає інтерв'ю іноземним ЗМІ, ніхто сказати не може. Я не понимаю ты рофлишь или что? Он не пишет законов, не принимает их, что ты от него хочешь услышать? Я тоже нихера не знаю что он делает, но какого рода тебе отчетность нужна? С какого перепугу он вообще должен перед нами отчитываться да и о чем? В публичном диспуте он участвует по мере возможности, говорит о планах, о допущенных ошибках и т.д., как из его интервью ты об этом и не узнаешь, а для всего остального есть люди проводящие брифинги где и говорят об успехах или неудачах, что передали и т.д., это и есть отчет о проделанной работе. |
timseverin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 407 С нами с: 22-May 12 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 443 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
timseverin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 407 С нами с: 22-May 12 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Ти цілеспрямовано захотів бути військовим, дав присягу, пройшов навчання, отримав звання і т.д. ще й мабуть заплатив за це все... але "ипанулись" ми? ![]() Якщо що я теж вчився у "описані часи", теж була військова кафедра... але мене там не було. Манав я усі ці армії, міліції, прикордонники... Ну тобто, ти порушував закон тоді, ховаючись від призову, і зараз - ховаючись від мобілізації ))) |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 443 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Я не понимаю ты рофлишь или что? Он не пишет законов, не принимает их, что ты от него хочешь услышать? Я тоже нихера не знаю что он делает, но какого рода тебе отчетность нужна? Ніякі мені звіти не треба. Серйозно. Це у тебе були питання до людей які не знають хто він такий... так і ти по суті нічого не знаєш. Дядько якого назначили головнокомандувачем і всі на нього чогось дрочать. ![]() |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Ну думаю ты ни чем не отличается от тех-же бывших срочников-адингод . Вот и буш у них комвзвода, потом на ротного переведем Цікавого комвзвода ти собі знайшов) любиш жити швидко і ризиковано?) Комусь вже приходили листи від ТЦК на електронну пошту? Шо пишуть?) |
Vaschek |
Пост
|
|
timseverin |
Пост
|
Ну тобто, ти порушував закон тоді, ховаючись від призову, і зараз - ховаючись від мобілізації ))) Ага, там сплошные двойные стандарты. Мне это напомнило ситуацию, произошедшую на даче летом, когда сын моего знакомого, 30 летний музыкант типа, постоянно под кайфом, за столом сказал, что я уже старый, многого добился, вырастил детей и теперь должен идти защищать родину и таких молодых людей как он. Очень хотелось ему в торец дать |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 362 С нами с: 12-March 07 ![]() |
вибрали кота у мішку у вигляді ЗЕ не знаючи хто він у політичному плані. шта? это каким нужно быть, чтобы этого не понимать... паяц и политический деятель - две разные вещи... хорошо вам мозги просрали тем сериалом..... |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Ну тобто, ти порушував закон тоді, ховаючись від призову, і зараз - ховаючись від мобілізації ))) А ще я можу перейти вулицю у не встановленому місці, чи порушити швидкісний режим. Але якщо я був у "військоматі" по повісткам то якось хреново ховаюсь від мобілізації. принаймні поки ) Сообщение отредактировал Mad Dog - Feb 6 2024, 13:24 |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Ніякі мені звіти не треба. Серйозно. Це у тебе були питання до людей які не знають хто він такий... так і ти по суті нічого не знаєш. Дядько якого назначили головнокомандувачем і всі на нього чогось дрочать. ![]() Ты обладаешь поразительной способностью игнорировать написанное ![]() |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
фамилию не везде заштриховал Сообщение отредактировал Vaschek - Feb 6 2024, 13:48 |
Mad Dog |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 16th March 2025 - 12:00 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |