Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6942-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 161 С нами с: 6-June 14 ![]() |
ну так, зебіли підуть і проголосують за сонцесяючого. на те вони й зебіли, які в воюючій країні обрали блазня, аби не порох, ржемо разом всією країною 2 роки от вже майже ![]() а тим часом у підорів на фронті почали масово зʼявлятись старлінки з ОАЕ ![]() Там Зебобам не доказать. Если у нас выделяют на евровиденье 11млн когда в стране война и ставят тупорылую аленуалену и многие пишут, что она супер. Остановите планету, я сойду. |
eilef |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 822 С нами с: 25-January 10 ![]() |
І що зміниться? Які плюси-мінуси? Я по рассказам очевидцев знаю что такое Сырский. Это пизда. Станет хуже. Короче забейте, его надо было за творчества и его собственные результаты и проебы давно уже... А вместо этого его ставят главкомом. Потому что "лояльный". Потому что Залужному смелости хватало говорить неприятные вещи Зеле, а это ему не приятно. Ебать, как же не везет. Исторический шанс, и тупо как и Порошенко сделал все чтобы проебать его. Не снять Татарова и Эрмака, но снять Залужного. ![]() |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 496 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Я по рассказам очевидцев знаю что такое Сырский. Это пизда. Станет хуже. Короче забейте, его надо было за творчества и его собственные результаты и проебы давно уже... А вместо этого его ставят главкомом. Потому что "лояльный". Потому что Залужному смелости хватало говорить неприятные вещи Зеле, а это ему не приятно. Ебать, как же не везет. Исторический шанс, и тупо как и Порошенко сделал все чтобы проебать его. Не снять Татарова и Эрмака, но снять Залужного. ![]() Так що саме стане "хуже" якщо Сирьський командував сухопоткою і ви тут нили що всьо капець через нього. Що для сухопутних зміниться що він стане на сходинку вище? |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 619 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Там Зебобам не доказать. Если у нас выделяют на евровиденье 11млн когда в стране война и ставят тупорылую аленуалену и многие пишут, что она супер. Остановите планету, я сойду. Ну у израильских евреев прокатило-же с нетой. Кстати, люди с устойчивой психикой могут найти дуэт этих двух бегемотиц, но только с устойчивой. |
eilef |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 822 С нами с: 25-January 10 ![]() |
Так що саме стане "хуже" якщо Сирьський командував сухопоткою і ви тут нили що всьо капець через нього. Що для сухопутних зміниться що він стане на сходинку вище? Вот военный который под его командованием воевал обьясняет к каким изменениям это приведет. |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 496 С нами с: 21-November 07 ![]() |
⚡️ Міноборони росії заявило про обмін полоненими з Україною у форматі 100 на 100.
|
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 161 С нами с: 6-June 14 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Так воно так було і не зміниться. Де саме тут "хуже"? Сообщение отредактировал angelo - Feb 8 2024, 19:00 |
SPOTTY |
Пост
|
и какой же он чмошный нарцисс - я, я, я..... хлопайте дальше, 73% абынепорох уверен, что эти первые сдрыснули из страны народ может вообще не напрягаться - никто людей не слышит хоть паблики, хоть фейсбуки, хоть петиции - похеру Я тебе больше скажу, у меня есть такие зефаны, которые тепеьр говорят: что бы мы не выбрали, выбрали за нас. Я бы на будущее, сделал бы перепись всех 73% и запретил бы права голоса До 5го колена нахер! |
angelo |
Пост
|
Я тебе больше скажу, у меня есть такие зефаны, которые тепеьр говорят: что бы мы не выбрали, выбрали за нас. Я бы на будущее, сделал бы перепись всех 73% и запретил бы права голоса До 5го колена нахер! Нащо зупинятися на 73%? Давай у всіх заберемо право голосу окрім тебе, і ти сам будеш обирати президента. |
SPOTTY |
Пост
|
Нащо зупинятися на 73%? Давай у всіх заберемо право голосу окрім тебе, і ти сам будеш обирати президента. Ты знаешь, и поставлю грамотного политика. Только давай без давай, речь сейчас не о всех. То что политики на...ли это факт. Но выбрать клоуна на серьезный пост мог только идиот! |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Ты знаешь, и поставлю грамотного политика. Только давай без давай, речь сейчас не о всех. То что политики на...ли это факт. Но выбрать клоуна на серьезный пост мог только идиот! Так то ж вибір Пороха був. Він вибрав так всратись, що могли Юльку вибрати або якого негра аби тільки не його. |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
Так то ж вибір Пороха був. Він вибрав так всратись, що могли Юльку вибрати або якого негра аби тільки не його. 13.5 мільйонів такі - ми і є Порошенко, довбойоб. Так чи що? ![]() Інфантили в 2010 обрали шапкокрада аби не Ющенко, в 2019 клована аби не Порошенко, але винні в обох випадках президенти. Як добре що вже 2024, але нічого не змінюється ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
13.5 мільйонів такі - ми і є Порошенко, довбойоб. Так чи що? ![]() Інфантили в 2010 обрали шапкокрада аби не Ющенко, в 2019 клована аби не Порошенко, але винні в обох випадках президенти. Як добре що вже 2024, але нічого не змінюється ![]() ![]() ЗІ: мого голоса в тих 73% нема, але є розуміння чого вони саме так проголосували. Сообщение отредактировал Mad Dog - Feb 8 2024, 19:42 |
PuMa2006 |
Пост
|
![]() ЗІ: мого голоса в тих 73% нема, але є розуміння чого вони саме так проголосували. я прочитав, і в 2024 так само не розумію чому для мене і всього мого адекватного оточення він так не "всрався", аби клоуна-піськограя обирати, а для 73% - всрався. Хоча ні, знаю, бо всякі позитивні бігуси-чмути-мосєйчучкі зливні бачки срали з екранів на цих нещасних і вони повелись на те, що виявилось брехнею ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 295 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 161 С нами с: 11-April 12 ![]() |
![]() бляха, не вспів Сообщение отредактировал Koful - Feb 8 2024, 19:50 |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 295 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th March 2025 - 18:18 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |