Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6943-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 458 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
А до Сирського питань нема? Ну звіснож Бахмут це пройоб Залужного, і "успішне" звільнення також ![]() Так у мене загальні питанні. Я тут нікого не звинувачую, бо не знаю чиї саме це пройоби. Може Зе, може Залужного, може Сирського або ще когось. Просто от тема "міграції" військ не раз піднімалась... а тут виявляється, зі слів Spectral, це "заслуга" Залужного. Сирському зараз закидають якісь мясні штурми. А Залужний про контр наступ 23 року нічого не знав мабуть? Сообщение отредактировал Mad Dog - Feb 10 2024, 19:33 |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 558 С нами с: 2-July 07 ![]() |
Де можна почитати про ці міграцію і підтвердження, що її організував саме Залужний? Так это открытая инфа. Никакой военной тайны я тут не разгласил.Поки питань набагато більше ніж віповідей. Рассмотрим на одном примере. Есть у нас такой А вот кто отдал приказ сливать страну кацапам - надеюсь, узнаем на трибунале. ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
немножко не так. В ордло и Крыму как раз не работает еще после 14 года, а вот на том что они оккупировали с 22г уже работает. Но в целом от этого не легче так как именно эти территории и есть сейчас линия фронта. https://www.starlink.com/map Судячи з заяв та мапи воно у прараші взагалі не має працювати. Але на Реддіті писали/викладали скріншоти, що на тарифі глобального роумінгу воно у них чудо працює. |
redkat |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 197 С нами с: 13-November 12 ![]() |
Так это открытая инфа. Никакой военной тайны я тут не разгласил.Рассмотрим на одном примере. Есть у нас такой А вот кто отдал приказ сливать страну кацапам - надеюсь, узнаем на трибунале. ![]() о как, единственный ![]() из разряда охрана зелю с кабинета не выпускала... Сообщение отредактировал redkat - Feb 10 2024, 20:07 |
Mad Dog |
Пост
|
Так это открытая инфа. Никакой военной тайны я тут не разгласил Ну тоб-то жодних пруфів нема, але ідеалізувати ти вирішив саме Залужного. ![]() Рассмотрим на одном примере. Есть у нас такой Гарна історія. Ще й мабуть Бутусов її писав. А чого його не військові, а цивільні захищали ніде не сказано? Чий це пройоб? Ну і вона не відповідає на всі інші питання по "міграції". А вот кто отдал приказ сливать страну кацапам - надеюсь, узнаем на трибунале. Який трибунал ти ж вже у всьому звинуватив ЗЕ, та ідеалізував Залужного. ![]() Сообщение отредактировал Mad Dog - Feb 10 2024, 20:09 |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 458 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
у вас здесь какая то биполярочка?
![]() За пару дней до увольнения Залужного - "А чем он такой особенный?" В день увольнения - "Вот же пидарасы" Сейчас уже - "Так, погодите, а какую пользу он вообще принес?" Парни, я уже запутался. |
Vaschek |
Пост
|
у вас здесь какая то биполярочка? ![]() За пару дней до увольнения Залужного - "А чем он такой особенный?" В день увольнения - "Вот же пидарасы" Сейчас уже - "Так, погодите, а какую пользу он вообще принес?" Парни, я уже запутался. А чем будет заниматься Залужный после увольнения? ![]() |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Ну тиж розумієш що окрім Залужного, є верховний, ставка, снбо з Даниловим) От це якраз розумію. не розумію чого завжди все хороше це Залужний, а все погане зелені. Якщо є факти я тільки за полити брудом зелених, як наприклад зараз з законом про мобілізацію. Але оці твердження з методичок, що оці по замовчанню хороші, оці - пагані - ![]() |
Karacb |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
От це якраз розумію. не розумію чого завжди все хороше це Залужний, а все погане зелені. Якщо є факти я тільки за полити брудом зелених, як наприклад зараз з законом про мобілізацію. Але оці твердження з методичок, що оці по замовчанню хороші, оці - пагані - ![]() Если Залужный так идеализирован чего Зеленский держал его столько в должности, или сам пропиарил сам ![]() ![]() |
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 161 С нами с: 6-June 14 ![]() |
Оце ти тугий. наркоман? Перечитай ще раз свою маячню: Не употребляю, спасибо, и тебе привет. А тепер перечитай всі мої наведені приклади, коли товар заїжджає легально і дай відповідь на питання: до чого тут митниця? Я говорил о сером товаре, а не белом. Причем тут одно к другому? Если мы говорим о товарке в Украине. Щоб щось робити - людина не обов'язково має бути саме президентом. Не могу не согласиться, есть доля правды. Но у нас, что-то сделать для людей крайне сложно или практически невозможно без влияния, задавят, увы. Сообщение отредактировал SPOTTY - Feb 10 2024, 20:24 |
Vaschek |
Пост
|
|
Mad Dog |
Пост
|
у вас здесь какая то биполярочка? ![]() За пару дней до увольнения Залужного - "А чем он такой особенный?" В день увольнения - "Вот же пидарасы" Сейчас уже - "Так, погодите, а какую пользу он вообще принес?" Парни, я уже запутался. У биполярочка? у их хто кричить "Вот же пидарасы"? У мене як були питання чого його ідеалізують так і залишились... При чому після оцих "міграцій" питань стало ще більше. |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 362 С нами с: 12-March 07 ![]() |
сегодня попалось на глаза то, что я уже вслух говорил
слово в слово... Ну а потім у голови українців поступово закладатиметься думка про необхідність мирних переговорів. Швидше за все, Зеленський у цей час почне верещати про те, що ми зробили все, що могли, але жадібні союзники нас не дозабезпечили зброєю та технікою. І в нашій поразці винні саме вони (не-не, корупція, відкритий грабіж усередині країни ні до чого, це зовсім інше, ви просто не розумієте). ну а некоторые пусть и дальше вешают ярлыки кто порохобот или нет и какой "вэлычный" ваш зе... у меня нет никакого желания таким писать хоть слово в ответ.... все равно не поймут... |
Karacb |
Пост
|
У биполярочка? у их хто кричить "Вот же пидарасы"? У мене як були питання чого його ідеалізують так і залишились... При чому після оцих "міграцій" питань стало ще більше. да забей, что сделано то сделано уже. На этой неделе они прям разоткровенничались чет ![]() https://t.me/nexta_live/70891 |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 558 С нами с: 2-July 07 ![]() |
Ну тоб-то жодних пруфів нема, але ідеалізувати ти вирішив саме Залужного. ![]() Гарна історія. Ще й мабуть Бутусов її писав. Да, он. Не то, чтобы писал, но обобщил, с примерами. Выглядит правдоподобно.Який трибунал ти ж вже у всьому звинуватив ЗЕ, та ідеалізував Залужного. Ну я ж не могу просто так обвинить самого ЗЕ. Была такая последовательность:![]() Нападают кацапы. Кто-то дал приказ сливаться и исчез. Кацапы захватывают цели одну за другой. Доходят до Киева. Происходит какое-то событие. Кацапы стоят и тупят. Кацапы разворачиваются и отступают. Отважнейший вылезает из норы о озаряет нас своим присутствием. Вот мне хотелось бы знать, что именно произошло. И о произошедшем нам косвенно говорят многие, например любитель "2-3 недель, не больше", который искренне возмущен: "Да как же так? Мы же договорились, все было на мази! И теперь я - предатель?". Странно это все. |
Mad Dog |
Пост
|
Я говорил о сером товаре, а не белом. Причем тут одно к другому? Новий товар який заїхав як для особистого користування але продається в магазі це білий чи сірий? Знову так, я тобі приводив приклад Німеччині, де нема митних постів на кордонах, і ти сам особисто маєш йти декларувати товар. Де тут відповідальність митників що ти вирішив всіх наїбати? сегодня попалось на глаза то, что я уже вслух говорил слово в слово... ну а некоторые пусть и дальше вешают ярлыки кто порохобот или нет и какой "вэлычный" ваш зе... у меня нет никакого желания таким писать хоть слово в ответ.... все равно не поймут... Ти підлягаєш мобілізації? Думаю що ні... |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 18th March 2025 - 19:44 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |