Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6943-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 620 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Так это открытая инфа. Никакой военной тайны я тут не разгласил.Рассмотрим на одном примере. Есть у нас такой А вот кто отдал приказ сливать страну кацапам - надеюсь, узнаем на трибунале. ![]() Святой кривонос не держал борисполь, там кто-то высадился? Святой кривонос не держал гостомель, там кто-то высадился? Сука блеать, расчета/ов с пзрк хватило чтоб всу не высадились в Луганске, а тут московиты должны были высадиться в центре Киева который со всех сторон нашпигован пво. Если допустить, что ротации л/с организовывал Залужный, то тут встает вопрос почему гостомель прикрывала аж рота нацгврдейцев, а потом геройски отбивала 72-я. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Не идеализировать. Пишу, что по инфе которая есть у меня, он вполне достойный человек. Уважаемый в обществе и ни в чем плохом не уличен. ну ми ж тут про його досягнення як головнокомандувача говорим. І от про них дуже мало відомо. Оце достойна людина, поважний, офігенний сім'янин, активіст комуністичної партії і т.д. мене мало цікавлять. Да, он. Не то, чтобы писал, но обобщил, с примерами. Выглядит правдоподобно. Я в подробиці особливо не вникав, але виглядає взагалі дебільно. Є аеропорт який по слухам чогось кинули військові, є цивільна особа яку назначили очолити оборону цього порта... в одне лице? чи там таки були військові яких він і очолив? Якщо там були військові нахіба там треба цей цивільний? Была такая последовательность: у тебе там забагато невідомих. |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 559 С нами с: 2-July 07 ![]() |
Святой кривонос Не богохульствуй! В Марафоне говорят, что святой у нас только один и других быть не может. Восславим его и возблагодарим за все. ![]() у тебе там забагато невідомих. Так я ж и говорю, что хотелось бы знать, что оно было на самом деле. По этой же причине и не могу ответить drone по поводу невысадки кацапов в указанных точках. Я не военный эксперт, к гостайне доступа не имею и читаю то, что постят в Интернет. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 463 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Кривонос волнуется, прямой конкурент на Ютюбе, хотя вроде X ещё свободен ) І тут облом, https://t.me/CenterCounteringDisinformation/9053 |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 496 С нами с: 21-November 07 ![]() |
на выходе имеем единственный аэропорт, который не получилось слить ти де таку наркоманію знайшов? Не могу не согласиться, есть доля правды. Но у нас, что-то сделать для людей крайне сложно или практически невозможно без влияния, задавят, увы. Так і де він за останні 20 років десь намагався щось зробити для людей? |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 559 С нами с: 2-July 07 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 496 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Ти написав що Жуляни - "единственный аэропорт, который не получилось слить". То як же "слили" інші аеропорти? І що ти взагалі маєш на увазі під "слили"? Хоча мені б ще більш цікаво було б почути про те - в які аеропорти русня намагалася приземлитися... По твоєму лінку взагалі про те що в Гостомелі полосу не перекрили. Але там теж ніхто не приземлився. А десант висаджувався з гелікоптерів для яких не треба аеродроми.. Сообщение отредактировал angelo - Feb 10 2024, 23:01 |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 309 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
Spectral |
Пост
|
І що ти взагалі маєш на увазі під "слили"? То, что данный аэропорт готовили к приему кацапов. Как и Гостомель. Про то, кто и на чем будет высаживаться - не в курсе. Может не получилось, может передумали, может еще чего.. мне кацапы не отчитываются и не я с ними договаривался. |
angelo |
Пост
|
|
buka |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 092 С нами с: 6-January 08 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Так я ж и говорю, что хотелось бы знать, что оно было на самом деле. По этой же причине и не могу ответить drone по поводу невысадки кацапов в указанных точках. Я не военный эксперт, к гостайне доступа не имею и читаю то, что постят в Интернет. Так а постять різну х-ню. По тому ж Кривоносу ніфіга не ясно. В перший день вторгнення, генерал, якого списав Зе, гуляв по Києву і побачив що "зливають" порт в Жулянах. На швидкому наборі у нього був Залужний, після спілкування останній доручив Кривоносу захищати аеропорт... Далі з твого ж посилання: не было прикрытия этого аэропорта, не было никаких войск по его охране. Туда привезли кучу блоков, выставили технику на полосу и облили эту полосу отработанным машинным или техническим маслом, а не обычным маслом. Через декілька днів Гончарнко постить відео як порт тупо мародерять. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Верховнейший узнает о произошедшем, лишает подлеца полномочий и отправляет под суд. То Гончаренко теж у схемі зелених щоб посадити Кривоноса? ![]() Я би тут Залужного взагалі не згадував. Бо тут якесь сране кумовство. Абстрагуйтеся від нашого болота, де щоб не сталось ви знаєте винних... Наприклад це відбулось у Штатах. Це ж якийсь треш. ) |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
короче я висловлю свою конспірологічну думку, прохання всіх вагітних проігнорувати цей пост і не читати його далі, мабуть під спойлер засуну, щоб не сталося лиха
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « або » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал ЫЫЫ - Feb 11 2024, 1:26 |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
привет бумеранг, Любарский:
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « про Ленд-Лиз... |
Inferno2008 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 666 муравьев... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 ![]() |
короче я висловлю свою конспірологічну думку, прохання всіх вагітних проігнорувати цей пост і не читати його далі, мабуть під спойлер засуну, щоб не сталося лиха » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « або » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « шо за бред.... может сразу нада было приказать сдать Украину ![]() ![]() ![]() на самом деле Залужный сидит и по скайпу работает ![]() Сообщение отредактировал Inferno2008 - Feb 11 2024, 4:58 |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 463 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Inferno2008 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 666 муравьев... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Trump says he would 'encourage' Russia to attack Nato allies who do not pay their bills Переклад від гугл: Трамп каже, що "заохочуватиме" Росію атакувати союзників по НАТО, які не платять за рахунками » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 309 С нами с: 23-December 13 ![]() |
У ніч на 11 лютого окупанти завдали удару 45-ма ударними БПЛА типу "Shahed-136/131" з районів Балаклава та мис Чауда
В результаті бойової роботи знищено 40 "шахедів" противника у межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей. ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
сегодня попалось на глаза то, что я уже вслух говорил слово в слово... ну а некоторые пусть и дальше вешают ярлыки кто порохобот или нет и какой "вэлычный" ваш зе... у меня нет никакого желания таким писать хоть слово в ответ.... все равно не поймут... Полистав я твої повідомлення... На всіх ображений пенсіонер. Нема у тебе бажання писати бо ти боїшся називати речі своїми іменами. На початку 90х я під стіл пішки ходив, Зе в школу ходив. А ти вже за когось голосував, ну чи просто не заважав комусь все проїбати. Станом на 1991 рік Україна мала три загальні військові та три танкові армії, армійський корпус, чотири повітряні армії, армію протиповітряної оборони, ракетну армію, Чорноморський флот, два вузли системи попередження про ракетний напад та інші військові формування. Усе це загалом становило 980 тисяч військових, 6500 танків, 7000 броньованих машин, 1,5 тисячі літаків, 350 кораблів, 1272 одиниці ядерних боєголовок міжконтинентальних балістичних ракет. Ну і ще раз підтвердилась моя теорія, що всі ці крики про неприпустимість договорів, кордони 91 року... йдуть здебільшого від тих хто сидить на теплому дивані, сам йти воювати не збирається, але хтось інший повинен йти й вмерти за його мрії. Сообщение отредактировал Mad Dog - Feb 11 2024, 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 19th March 2025 - 3:26 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |