Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6951-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 730 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Не нужно сьезжать, у тебя была конкретная претензия что я дал недостоверную инф.( хотя какого хера ты решил что я являюсь источником достоверной инф. уже другой вопрос). То что я ошибся я и без тебя понимал, я рогом уперся потому что ты постоянно бычил что я напиздел, а не просто ошибся + обвинения в постоянном пиздеже. Это немного разные вещи. То був камінь в огород Карася, який стверджував, що їх кинули саме у Зеніт. де ти тут бачиш що ти не помилився а "напиздел"? ![]() І так, коли людина постійно помиляється, але і далі продовжує фантазувати та поширювати, м'яко кажучи, не перевірену інформацію - то це вже піздьож. Арестович теж з 2-3 тижня помилився )) Так що далі буде... ![]() |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 559 С нами с: 2-July 07 ![]() |
У нас чего, Марафон сняли с довольствия? ICTV как с цепи сорвались: говорят, что в армии бардак (поставок нет, коммандование тупое), в стране коррупция (провал коммуникации, бюджет латать нечем), жопа вобщем.
Зашел послушать какие у нас победы и восславить Мудрейшего, а тут такая лажа. ![]() |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 183 С нами с: 11-April 12 ![]() |
У нас чего, Марафон сняли с довольствия? ICTV как с цепи сорвались: говорят, что в армии бардак (поставок нет, коммандование тупое), в стране коррупция (провал коммуникации, бюджет латать нечем), жопа вобщем. Зашел послушать какие у нас победы и восславить Мудрейшего, а тут такая лажа. ![]() може знов ефір забули вимкнути? )) |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
У нас чего, Марафон сняли с довольствия? ICTV как с цепи сорвались: говорят, что в армии бардак (поставок нет, коммандование тупое), в стране коррупция (провал коммуникации, бюджет латать нечем), жопа вобщем. Зашел послушать какие у нас победы и восславить Мудрейшего, а тут такая лажа. ![]() А чий це канал? Не медведчука, часом? |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 491 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 559 С нами с: 2-July 07 ![]() |
Медведчуковские расползлись по разным каналам. Основная масса к Фирташу и в Раду пошла, но и тут сидят. Но я сомневаюсь, что это ведущие сепаратистят. Что-то явно в политике изменилось. Как вероятное событие - кинули на баблос, то они мстят. Хз, вот и спрашиваю, мож кто в курсе.
![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 396 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Медведчуковские расползлись по разным каналам. Основная масса к Фирташу и в Раду пошла, но и тут сидят. Но я сомневаюсь, что это ведущие сепаратистят. Что-то явно в политике изменилось. Как вероятное событие - кинули на баблос, то они мстят. Хз, вот и спрашиваю, мож кто в курсе. ![]() продолжай смотреть 24/7 не сдавайся! |
Spectral |
Пост
|
24\7 не могу. Работать нужно и оплачивать это все хозяйство.
![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 396 С нами с: 23-December 13 ![]() |
бросай это неблагодарное дело
только телемарафон, только хардкор |
Spectral |
Пост
|
Кацапов прогоним, прихвостней вычистим, коррупцию... там посмотрим. Пока много дел.
А для хардкора другие сайты есть. Менее извращенные. ![]() |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Арестович теж з 2-3 тижня помилився )) сравнил конечно. І так, коли людина постійно помиляється, але і далі продовжує фантазувати та поширювати, м'яко кажучи, не перевірену інформацію - то це вже піздьож. опять ![]() ты так нихера и не понял, но да ладно. |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 497 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Медведчуковские расползлись по разным каналам. Основная масса к Фирташу и в Раду пошла, но и тут сидят. Но я сомневаюсь, что это ведущие сепаратистят. Что-то явно в политике изменилось. Как вероятное событие - кинули на баблос, то они мстят. Хз, вот и спрашиваю, мож кто в курсе. ![]() Так всі нили що треба не давати гроші на марафон ) |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 497 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Швеція оголосила (https://www.regeringen.se/globalassets/regeringen/dokument/forsvarsdepartementet/presentationsbilder-fran-presstraff/2024/presstraff-20-februari-2024/presentationsbilder-fran-presstraff-den-20-februari-2024.pdf) про 15-й пакет військової допомоги Україні
Пакет включає: ▪️ артилерійські снаряди; ▫️ ПЗРК RBS-70; ▪️ протитанкові ракетні комплекси TOW; ▫️ ручні гранати; ▪️ протитанкові гранатомети Carl Gustaf; ▫️ медичне забезпечення; ▪️ економічну допомогу фондам оборонної підтримки України; ▫️ 10 швидкісних десантних катерів CB-90; ▪️ 20 човнів; ▫️ підводне озброєння. Сообщение отредактировал angelo - Feb 20 2024, 12:05 |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
Так всі нили що треба не давати гроші на марафон ) але ж врешті ті міліарди які планували - дали ![]() ![]() Польські протестувальники перекрили залізницю поблизу пункту пропуску «Медика-Шегині» та розсипають зерно з вантажного вагону, — «Суспільне». діаспори я так розумію у нас нема, а польській владі одкровенно п+п ![]() |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Поляки опять зерно высыпают, на этот раз остановили товарняк и с вагонов уже.
![]() ![]() пздц какой то. |
zipp0 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 ![]() |
Так в польше 5 лямов наших , не могут пойти им пизды вломить?
|
Karacb |
Пост
|
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 622 С нами с: 27-October 06 ![]() |
діаспори я так розумію у нас нема, а польській владі одкровенно п+п ![]() Я так розумію польські фермери можуть піти і банк пограбувати і їм нічого не буде, вони ж фермери. Чесно в ахуї від польської влади, яка постійно каже, що з нами і не можна дати перемогти кацапам, при цьому дозволяє вже по суті протизаконні речі творити. ![]() |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 581 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Ви що забули as long as it takes?
Діаспара вже собі пригріли гнізда і бояться послідувати прикладу українця з вчорашнього їхнього плакату З язика зірвав Сообщение отредактировал solex - Feb 20 2024, 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 26th March 2025 - 18:06 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |