Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6950-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 486 С нами с: 11-October 07 ![]() |
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-mysl...956#crp_state=1
Охотники+, ждем рыболовов Не ну должен же профсоюз польських курв поддержать, столько мужиков в одном месте, чи вони якраз працюють Сообщение отредактировал Vaschek - Feb 20 2024, 12:37 |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Я так розумію польські фермери можуть піти і банк пограбувати і їм нічого не буде, вони ж фермери. Чесно в ахуї від польської влади, яка постійно каже, що з нами і не можна дати перемогти кацапам, при цьому дозволяє вже по суті протизаконні речі творити. ![]() я вже вище відповідав на це питання: Нахіба воно польській владі? Подивись протести фермерів по іншим країнам... Полякам до тих же французів далеко, що перекрили пів країни, палили колеса, орали автобани, заливали гівном вулиці міст і т.д. І теж їх ніхто не розганяв. В Європі при страйках/протестах навіть зупинка залізниці та авіасполучень вважається нормою. Тут питань до наших довбойобів не менше. Бо в результаті нам перекриють кордони всі інші... Так в польше 5 лямов наших , не могут пойти им пизды вломить? Треба відкрити кордони... щоб диванні воїни теж могли поїхати давати пізди. ![]() ты так нихера и не понял, но да ладно. Все я чудово зрозумів. Ти сам пишеш, що знав, що "помилився" і при цьому вже почав відверто пиздіти виправдовуючи ![]() |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-mysl...956#crp_state=1 Охотники+, ждем рыболовов Не ну должен же профсоюз польських курв поддержать, столько мужиков в одном месте, чи вони якраз працюють Как они подчеркивают, они не согласны с «уничтожением польского сельского хозяйства путем незаконной охоты». По словам охотников, «в связи с нынешней позицией Министерства климата и окружающей среды, которая ограничила участие всего общества в дебатах о возможных изменениях в сфере охоты, Комитет социального протеста охотников «Общее дело» наконец-то принял решение присоединиться к охотникам в совместной забастовке с фермерами, запланированной на 20.02 этого года» Мы здесь бля каким боком? ![]() |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 581 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Якось навіть опешні блогери похнюплені виступають.. вже немає такої бравади як раніше в стилі всіх порвем і переможем.
Не знаю як протести фермерів, але Авдїівка таки дала супільству під дих, і тут вже не сховаєш кота в мішку ![]() Сообщение отредактировал brooklin - Feb 20 2024, 12:42 |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Все я чудово зрозумів. Ти сам пишеш, що знав, що "помилився" і при цьому вже почав відверто пиздіти виправдовуючи ![]() А ты таки туповат ![]() Я не оправдывался, а пытался тебе обьяснить что я не пиздел, а ошибся. Так как спиздеть о том чего не знаешь просто невозможно, физически, это так не работает. Теперь ты цепляешься за мои слова и опять говоришь что я пиздел пытаясь оправдать свой предыдущий пиздеж. Пздц, теряйся уже ![]() Слова научись подбирать, тебе об этом уже говорили. Если бы ты изначально сказал что я ошибся я бы и не возмущался, так как это так и было. Сообщение отредактировал Karacb - Feb 20 2024, 12:46 |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Так как спиздеть о том чего не знаешь просто невозможно, физически, это так не работает. Ага, 2-3 тижні і головний піздабол країни )) Слова научись подбирать, тебе об этом уже говорили. Если бы ты изначально сказал что я ошибся я бы и не возмущался, так как это так и было. І зову відвертий піздьож. То був камінь в огород Карася, який стверджував, що їх кинули саме у Зеніт. де ти тут бачиш що ти не помилився а "напиздел"? ![]() Які слова підбирати якщо ти обісрався від фрази "камінь в огород"? ![]() Сообщение отредактировал Mad Dog - Feb 20 2024, 12:58 |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Якось навіть опешні блогери похнюплені виступають.. вже немає такої бравади як раніше в стилі всіх порвем і переможем. Не знаю як протести фермерів, але Авдїівка таки дала супільству під дих, і тут вже не сховаєш кота в мішку ![]() Вони розуміють, що з кінцем епохи зе буде і їхній кінець. Пиздіти 3 роки що орки бегут, коли за вікном інша картинка якось не виходить |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 178 С нами с: 11-April 12 ![]() |
![]() Дітей ухилянтів можуть позбавити права вступати до ВНЗ — нардеп Вадим Івченко Він розповів в інтерв'ю про намір влади відмовляти у послугах, якщо громадяни не будуть виконувати мобілізаційне законодавство. Крім того він заявив: 📍Законопроєкт планують проголосувати до річниці російського вторгнення. 📍Депутати між собою радяться щодо законопроєкту, але "слуги народу" рішень ніяких не ухвалюють. Вони приймають все, що їм спускають згори. 📍Зараз мобілізація не може бути добровільною. А примус — це мова про норми, які мають відповідати Конституції. 📍Блокування рахунків — це не співмірний захід. Людину залишити без грошей, щоб вона десь помирала — неправильно. 📍Відмовляючись виконувати свій громадянський обов’язок, держава може відмовляти в послугах, наприклад, позбавити право на вищу освіту дітей ухилянтів. https://t.me/UaOnlii/70212 |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 581 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Вони розуміють, що з кінцем епохи зе буде і їхній кінець. Пиздіти 3 роки що орки бегут, коли за вікном інша картинка якось не виходить За два +\- місяці у Зе спливає термін повноважень. Як то кажуть "продлять будете?". Навіть якщо парламент подовжить, то все одно жарти про "легітимного" отримають нове життя. ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
|
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Справа не в легітимності, а в тому що за 2 роки війни він показав себе повністю профнепридатним і нездатним брати відповідальність за свої рішення
|
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
brooklin |
Пост
|
Справа не в легітимності, а в тому що за 2 роки війни він показав себе повністю профнепридатним і нездатним брати відповідальність за свої рішення Людина 20 років життя займалася КВК, телебаченням і шоу-бізом. Невже насправді хтось розраховував на професійне виконання обов'язків Президента? Може хтось вважає, що штукатур з 20 річним стажем зможе якісно полікувати зуби або підняти Боінг в повітря? Ну, реально кожен має займатися своєю справою і по можливості бути в ній фахівцем. Це я вже повторюю настільки банальні і очевидні речі, що зараз полетять помідори і яйця по 17. ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 486 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
|
brooklin |
Пост
|
Типу можеш бути Президентом тільки якщо все життя крав і за рахунок адмін. ресурсу розвивати свій бізнес? ![]() Розглядаєте виключно варіант, за якого людина на посаді Президента краде або здійснює іншу незаконну дільність? Сообщение отредактировал brooklin - Feb 20 2024, 13:39 |
Mad Dog |
Пост
|
тю, так там все смішно. включаючи А примус — це мова про норми, які мають відповідати Конституції. Ну чого, можна придумати батіг що відповідає конституції. Ну типу підняти всім ПДФО до 70%, а тим хто має близьких в ЗСУ залишити "звичну" ставку 18%. От тільки після всіх цих пройобів фінансові і культурні батоги вже не будуть працювати (ІМХО). |
Karacb |
Пост
|
І зову відвертий піздьож. в чем именно? Ты опять просто пиздишь что я где то спиздел, в юриспруденции это называется клевета. Які слова підбирати якщо ти обісрався від фрази "камінь в огород"? ![]() Не нужно сейчас включать дурачка, я повторяю, ты тупой. Есть такая штука как посыл(идея), то что ты пытаешься донести. Так вот, твой диалог там выглядел так: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Здесь я агрюсь и ты практически в каждом своем посте говоришь: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « после того как я упомянул что ошибся, ты начинаешь давать заднюю но потом опять говоришь что я пиздел в попытках оправдать свой пиздеж. У тебя биполярочка, ты не понимаешь что говоришь или просто не следишь за языком? Все песель, я больше тратить на тебя время не собираюсь. |
Mad Dog |
Пост
|
Розглядаєте виключно варіант, за якого людина на посаді Президента краде або здійснює іншу незаконну дільність? Розглядають реальні умови в яких Україна знаходить з першого дня незалежності. Казкові умови коли Петро, Овоч, Юля і т.д. святі і тому за них треба голосувати не розглядаються в принципі. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 25th March 2025 - 15:51 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |