Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6951-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 266 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Небось такой большой, что и шляпой не прикроешь...
|
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 581 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 186 С нами с: 11-April 12 ![]() |
тим часом кончена шляхта пробиває дно за дном
![]() ![]() P.S. цікаво шо там дуда...це ще не загроза нац.безпеці? |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 494 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 186 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 266 С нами с: 19-June 08 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
|
zipp0 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 730 С нами с: 31-October 06 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 368 С нами с: 12-March 07 ![]() |
Людина 20 років життя займалася КВК, телебаченням і шоу-бізом. Невже насправді хтось розраховував на професійне виконання обов'язків Президента? бляха-муха... ну почему народу так туго ЭТО доходит? сколько еще украинцев должны погибнуть???? |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 494 С нами с: 11-October 07 ![]() |
якшо чесно то вже трохи підзаїбав з цим словом, ліпиш його вобше не по темі з таким підходом і війна в Україні це ІПСО А шо не так, довіряйте тільки офф.джерелам ![]() https://t.me/David_Arakhamia/348 |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 368 С нами с: 12-March 07 ![]() |
Автоматом исходя из этого же закона, так как нет выборов = нет нового преза = Зеля продолжит выполнять обязанности действующего главы государства сверх срока до избрания нового. ".. и пока смерть не разлучит.."...(с) Потяг із зерном, яке розсипали польські протестувальники, прямував транзитом до Німеччини, — «Укрзалізниця» Наразі на станції «Медика» у черзі на перевантаження стоїть 40 вагонів. И, каким боком здесь нищие польские фермеры? У них зерно гниет когда наше по их территории едет? ![]() бляха.. сто раз пытался узнать - ну и нахера в ту европу наше зерно с такими трудностями? в африках заберут все.... Я думал тогда это утрясли. Там же они должны были следить за вьездом и выездом фур, заехал с зерном и выехал с зерном. ну да, тогда открытым текстом писали про фирмы-однодневки украинские под прикрытием ОП, которые то зерно сразу в польше и сбрасывали так кто виноват в контроле? |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 559 С нами с: 2-July 07 ![]() |
ну почему народу так туго ЭТО доходит? А кто сказал, что доходит? Я тут видел 2 юзеров (мож больше, все хрен перечитаешь), которые не засцали сказать, что голосовал за Величайшего но по результатам выбором не доволен. Остальные тут либо заПетра либо в выборе своем уверены и не разочарованы. ![]() |
Koful |
Пост
|
Я й ніде не ствержував шо це вже внесено в закон і завтра за нього проголосують, просто запостив новину. Каюсь шо накинув гімна на й так вже засраний вентилятор, фейку з моєї сторони не було )) та й яке відношення має це посилання до мого посту про "польський страйк"? Сообщение отредактировал Koful - Feb 20 2024, 21:42 |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 730 С нами с: 31-October 06 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Я й ніде не ствержував шо це вже внесено в закон і завтра за нього проголосують, просто запостив новину. Каюсь шо накинув гімна на й так вже засраний вентилятор, фейку з моєї сторони не було )) та й яке відношення має це посилання до мого посту про "польський страйк"? Не парься, польська поліція пише шо вже затримала тракториста |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 622 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Вот именно держзамовлення у вищих навчальних закладах буде зведено до мінімуму. Натомість в українців з’явиться можливість отримати грант https://osvita.ua/vnz/91102/ Ну а кто получит грант, а кто нет, зависит уже не от оценок. |
Koful |
Пост
|
не зрозуміло, тим хто вже вчиться теж слід напрягтись? |
redkat |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 197 С нами с: 13-November 12 ![]() |
А кто сказал, что доходит? Я тут видел 2 юзеров (мож больше, все хрен перечитаешь), которые не засцали сказать, что голосовал за Величайшего но по результатам выбором не доволен. Остальные тут либо заПетра либо в выборе своем уверены и не разочарованы. ![]() я голосовал за зе, своим выбором доволен. И че ? вопрос, а что собственно дойти должно? Мб нужно было за пороха? который нихуя не сделал и открыто с рашей сотрудничал? |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 27th March 2025 - 4:41 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |