Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6900-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Війна в Україні

dezmen
Jan 1 2015, 0:02

Пост #1

No homo!

С нами с: 8-November 06

(kostarosta @ Dec 31 2014, 23:46) Перейти к цитате

Новая народная украинская забава - живя в говне, радоваться, что у соседа не лучше, а может быть даже (о да! да! еще!) хуже!

Это очень древняя русская забава.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
8138 Страницы  « < 7775 7776 7777 7778 7779 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(155520 - 155539)
Aspid
Mar 4 2024, 0:06

Пост #155521

ultra active user

С нами с: 19-June 08

А кому "іншим"? Другим пенсионерам?) Интересно чем он им так насолил...
+Quote Post
Karacb
Mar 4 2024, 0:20

Пост #155522

FishMan

С нами с: 28-January 08

(Aspid @ Mar 4 2024, 0:06) Перейти к цитате

А кому "іншим"? Другим пенсионерам?) Интересно чем он им так насолил...

Меня больше интересуют не эти дебилы что ему 3 года хотят впаять, а то почему с учетом его истории вообще идет какой то суд и ему еще до этого дали условку. Это тип ни вам, ни нам?
+Quote Post
Mad Dog
Mar 4 2024, 0:53

Пост #155523

Старожил

С нами с: 31-October 06

(Karacb @ Mar 4 2024, 0:20) Перейти к цитате

Меня больше интересуют не эти дебилы что ему 3 года хотят впаять, а то почему с учетом его истории вообще идет какой то суд и ему еще до этого дали условку.

Так стандартно. Порушив, пов'язали, розкаявся, має купу обставин, що потягують вирок (на думку суду). Суд зважаючи на це дає мінімум (3 роки) з випробувальним терміном (1-2 роки) условно.
Прокуратура не погоджується подає на апеляцію з вимогою реально посадити.

Схема стандартна без прив'язки до статті. Як ви думаєте що саме спонукає прокурора більше працювати по типовій не резонансній справі? smile_upsidedown.png

В розрізі мобілізації перше питання повинно бути: якого біса прокурорів не мобілізують, а адвокатів мобілізують? Вже з цього місця система правосуддя нормально працювати не може.

Это тип ни вам, ни нам?

Мали виправдати? Розстріляти?

Сообщение отредактировал Mad Dog - Mar 4 2024, 1:04
+Quote Post
SmileBoy
Mar 4 2024, 9:41

Пост #155524

Старожил

С нами с: 15-May 10

Меня больше интересуют не эти дебилы что ему 3 года хотят впаять, а то почему с учетом его истории вообще идет какой то суд и ему еще до этого дали условку. Это тип ни вам, ни нам?

Буквально вчора читав якогось експерта-психолога, який розказував, що в українців культура кумівства, і тому через оце "мені кум сказав" передається багато брехні, і виключно тому всі й налякані мобілізацією. Бо всім набрехали куми. rgg.png
+Quote Post
Mad Dog
Mar 4 2024, 9:52

Пост #155525

Старожил

(SmileBoy @ Mar 4 2024, 9:41) Перейти к цитате

Буквально вчора читав якогось експерта-психолога

Читаєш текстову версію марафона? smile_upsidedown.png
+Quote Post
Karacb
Mar 4 2024, 10:04

Пост #155526

FishMan

(Mad Dog @ Mar 4 2024, 0:53) Перейти к цитате

Так стандартно. Порушив, пов'язали, розкаявся, має купу обставин, що потягують вирок (на думку суду).
Мали виправдати? Розстріляти?

Здесь все зависит от того что именно он нарушил когда они говорят «ухилення від призову».
С учетом его обстоятельств он и так не должен подлежать призыву, но естественно этих данных у них нет. Поэтому предположу что это была неявка по повестке, так как мужик сам решил что ему это не нужно делать в его обстоятельствах, боялся мб, я хз.
Так за это вроде бы админка предусмотрена, а не условка, тем более здесь додики вообще ему 3 года хотят впаять.
Но есть еще вариант что он таки пришел и принес все бумаги, а ему продолжили ебать мозг и мужик решил потеряться. Здесь хз, идут уже они нах тогда.
Я к тому что в его ситуации не может быть нарушения тянущего на условку, не говоря уже про 3 года.

(SmileBoy @ Mar 4 2024, 9:41) Перейти к цитате

Буквально вчора читав якогось експерта-психолога, який розказував, що в українців культура кумівства, і тому через оце "мені кум сказав" передається багато брехні, і виключно тому всі й налякані мобілізацією. Бо всім набрехали куми. rgg.png

А для этого психолом нужно быть? rgg.png + еще стереотипы.
Я вот недавно спор выиграл у человека который в 36лет продолжал верить что если носить с собой нож длиннее 9см то это холодное оружие и его арестуют, я эту байку еще в 90х помню когда малыми в ножички играли.
+Quote Post
SmileBoy
Mar 4 2024, 10:13

Пост #155527

Старожил

С нами с: 15-May 10

(Karacb @ Mar 4 2024, 10:04) Перейти к цитате

А для этого психолом нужно быть? rgg.png + еще стереотипы.
Я вот недавно спор выиграл у человека который в 36лет продолжал верить что если носить с собой нож длиннее 9см то это холодное оружие и его арестуют, я эту байку еще в 90х помню когда малыми в ножички играли.

Та хз, тут і без стереотипів враження складеться однозначне, якщо через день такі новини читати) то в 21 рік пацан раптово і дуже терміново захотів добровольцем піти воювати, при чому прямо на вулиці, по дорозі до магазину з'явилось бажання таке ні з того, ні з сього. То пенсіонер якийсь з купою людей на утриманні має обов'язково на нари відправитись, бо без нього в армії - ну от ніяк. Без прокурорів обійтись можуть, а без цього пенсіонера - нема шансів.
Мабуть, чим частіше такі новини читатимеш, тим швидше стереотипи з'являться самі собою)
+Quote Post
Karacb
Mar 4 2024, 10:19

Пост #155528

FishMan

(SmileBoy @ Mar 4 2024, 10:13) Перейти к цитате

Та хз, тут і без стереотипів враження складеться однозначне, якщо через день такі новини читати) то в 21 рік пацан раптово і дуже терміново захотів добровольцем піти воювати, при чому прямо на вулиці, по дорозі до магазину з'явилось бажання таке ні з того, ні з сього. То пенсіонер якийсь з купою людей на утриманні має обов'язково на нари відправитись, бо без нього в армії - ну от ніяк. Без прокурорів обійтись можуть, а без цього пенсіонера - нема шансів.
Мабуть, чим частіше такі новини читатимеш, тим швидше стереотипи з'являться самі собою)

маємо те, що маємо rgg.png
+Quote Post
Mad Dog
Mar 4 2024, 10:28

Пост #155529

Старожил

С учетом его обстоятельств он и так не должен подлежать призыву,

Ну от яка конкретно обставина його звільняє від мобілізації? У нас повно пенсіонерів мобілізаціного віку, у нього 2 неповнолітні дитини, про те що дружина інвалід не написано і .т.д

Я к тому что в его ситуации не может быть нарушения тянущего на условку, не говоря уже про 3 года.

Пройшов ВЛК, нема "обставин" для відстрочки, виписали мобілізаційне розпорядження, не з'явився... стаття. Тут якраз все сходиться. В реєстрі судових рішень таких випадків вже багато. Але ви зараз скажете, що і цей реєст це іпсо, фейк і т.д. smile_upsidedown.png

Одягни рожеві окуляри, не читай законопроекти, постанови, новини і т.д. Живі у своїй особистій бульбашці, де нема не війни, ні корупції... Але тут не всі наркомани. geek.png

Сообщение отредактировал Mad Dog - Mar 4 2024, 10:35
+Quote Post
kap1ec
Mar 4 2024, 10:32

Пост #155530

Постоялец

С нами с: 18-March 09

Я конечно против того, что творится в стране, но как гритсо: "если давят на эмоции, значит хотят наобмануть".
Там окажется что "пенсионер" это 46 лет по выслуге лет, какой-то МВДник попавший в немилость. 5 детей это 2 взрослых патриота в Польше от первого брака, 1 свой и 2 не усыновленных новой жены. Ну а больны и так все.
+Quote Post
Karacb
Mar 4 2024, 11:01

Пост #155531

FishMan

(Mad Dog @ Mar 4 2024, 10:28) Перейти к цитате

Одягни рожеві окуляри, не читай законопроекти, постанови, новини і т.д. Живі у своїй особистій бульбашці, де нема не війни, ні корупції... Але тут не всі наркомани. geek.png

После всех наших споров где я защищал раздачу повесток на улице ты будешь меня обвинять в том что я живу в мире где нет войны? Серьезно? crazy.png
+Quote Post
Mad Dog
Mar 4 2024, 11:02

Пост #155532

Старожил

(kap1ec @ Mar 4 2024, 10:32) Перейти к цитате

Я конечно против того, что творится в стране, но как гритсо: "если давят на эмоции, значит хотят наобмануть".
Там окажется что "пенсионер" это 46 лет по выслуге лет, какой-то МВДник попавший в немилость. 5 детей это 2 взрослых патриота в Польше от первого брака, 1 свой и 2 не усыновленных новой жены. Ну а больны и так все.

Думаю так і буде... але нахіба прокурору в такій ситуації вимагати реальний термін? Бо з ним не домовились? smile_upsidedown.png
+Quote Post
kap1ec
Mar 4 2024, 11:11

Пост #155533

Постоялец

С нами с: 18-March 09

(Mad Dog @ Mar 4 2024, 11:02) Перейти к цитате

Думаю так і буде... але нахіба прокурору в такій ситуації вимагати реальний термін? Бо з ним не домовились? smile_upsidedown.png

Большинство ухылянтов никто не трогает особо. Как неуловимого Джо. Тут дядьку явно щимят осознанно. Раньше бы обвинили в педофилии, а сейчас вон абсолютно законный способ нагнуть любого мужчину в стране без подлога и рисков)
+Quote Post
Mad Dog
Mar 4 2024, 11:17

Пост #155534

Старожил

(Karacb @ Mar 4 2024, 11:01) Перейти к цитате

После всех наших споров где я защищал раздачу повесток на улице ты будешь меня обвинять в том что я живу в мире где нет войны? Серьезно? crazy.png

не виривай фразу з контекста. То в продовження вашого діалогу "всім набрехали куми", і в цілому ситуації яка склалась. Он в сусідній темі Danny жопу рве доказуючи, що не треба звертати увагу на законопроекти що прийняті в першому читанні та безпосередньо стосуються тебе.
+Quote Post
Karacb
Mar 4 2024, 11:44

Пост #155535

FishMan

(Mad Dog @ Mar 4 2024, 11:17) Перейти к цитате

не виривай фразу з контекста. То в продовження вашого діалогу "всім набрехали куми", і в цілому ситуації яка склалась. Он в сусідній темі Danny жопу рве доказуючи, що не треба звертати увагу на законопроекти що прийняті в першому читанні та безпосередньо стосуються тебе.

А, ну так то да.
Только я не понимаю какое ко мне отношение имеет то что сказано другим человеком еще и в другой теме. Я должен это как то прокомментировать? rgg.png
+Quote Post
Mad Dog
Mar 4 2024, 12:01

Пост #155536

Старожил

(Karacb @ Mar 4 2024, 11:44) Перейти к цитате

А, ну так то да.
Только я не понимаю какое ко мне отношение имеет то что сказано другим человеком еще и в другой теме. Я должен это как то прокомментировать? rgg.png

Я десь написав, що він має до тебе якесь відношення? Чи то у тебе якась звичка все гівно пов'язувати з собою?
то був приклад який показує що " в цілому ситуації яка склалась" виходить за межі вашого діалогу та цієї теми.
+Quote Post
Karacb
Mar 4 2024, 12:04

Пост #155537

FishMan

(Mad Dog @ Mar 4 2024, 12:01) Перейти к цитате

Я десь написав, що він має до тебе якесь відношення? Чи то у тебе якась звичка все гівно пов'язувати з собою?
то був приклад який показує що " в цілому ситуації яка склалась" виходить за межі вашого діалогу та цієї теми.

Так а сразу так написать нельзя? Ты пишешь мне и я воспринимаю это на свой счет, уточняй же как то.
+Quote Post
Mad Dog
Mar 4 2024, 12:04

Пост #155538

Старожил

Open in new window

Країни Балтії та Польща більше за інші країни ЄС допомагають росії обходити санкції

Такого висновку дійшов головний економіст IIF Робін Брукс. Він порахував експорт до росії з країнами Центральної Азії. Тому що ці країни - прокладки для експорту в росію, щоб обходити санкції.

На цих діаграмах ми бачимо, що Естонія, Латвія, Литва і Польща фактично зберегли експорт до росії на рівні 2017-2018 років. А експорт Чехії та Німеччини впав щонайменше вдвічі.

Ця новина не відноситься до Karacb

(Karacb @ Mar 4 2024, 12:04) Перейти к цитате

Так а сразу так написать нельзя? Ты пишешь мне и я воспринимаю это на свой счет, уточняй же как то.

facepalm.png

Сообщение отредактировал Mad Dog - Mar 4 2024, 12:07
+Quote Post
angelo
Mar 4 2024, 12:31

Пост #155539

ultra active user

С нами с: 21-November 07

Там МИД Раїсі заявив що "денацифікації німеччини не завершена" grin3.png
+Quote Post
Aspid
Mar 4 2024, 12:36

Пост #155540

ultra active user

С нами с: 19-June 08

(angelo @ Mar 4 2024, 12:31) Перейти к цитате

Там МИД Раїсі заявив що "денацифікації німеччини не завершена" grin3.png

Ну всьо, теперь нужно как можно скорее расширять границы спецобосрации, ибо деды не простят, внуки не поймут, патриоты спать не смогут...
+Quote Post

8138 Страницы  « < 7775 7776 7777 7778 7779 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 4th February 2025 - 8:04
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.