Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6887-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Jan 1 2015, 0:02
Пост
|
Репутация: 1256 No homo! Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 |
|
SmileBoy |
Apr 23 2024, 15:26
Пост
|
Репутация: 177 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 |
Ну получит наш ТЦК данные что гражданин Иванов И.И проживающий в г. Киев, ул. Бандеры 14 кв. 88 обновил свои данные в посольстве Австрии. ДАЛЬШЕ ЧТО? Далі подається громадянин Іванов І.І. в розшук за ухилення від мобілізації, далі направляється запит в Австрію на затримання і екстрадицію. Далі - бусік з кордону доставить в учєбку (в кращому випадку), а там - вже й одразу в якусь канаву в полі, куди прилетить каб, арта чи дрон. Звісно, зараз цього всього нема, але якщо вже почали гайки закручувати, то чого спинятися на півдорозі?) Та й загалом, ти думаєщ, вони цю всю хуєту вводять, бо хочуть подивитись, скільки у нас всього чоловіків 18-60 з паспортом вільної країни?) Чисто з цікавості, просто так?))) |
Vaschek |
Apr 23 2024, 15:36
Пост
|
Репутация: 362 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 951 С нами с: 11-October 07 |
Далі подається громадянин Іванов І.І. в розшук за ухилення від мобілізації, далі направляється запит в Австрію на затримання і екстрадицію. Далі - бусік з кордону доставить в учєбку (в кращому випадку), а там - вже й одразу в якусь канаву в полі, куди прилетить каб, арта чи дрон. Звісно, зараз цього всього нема, але якщо вже почали гайки закручувати, то чого спинятися на півдорозі?) Та й загалом, ти думаєщ, вони цю всю хуєту вводять, бо хочуть подивитись, скільки у нас всього чоловіків 18-60 з паспортом вільної країни?) Чисто з цікавості, просто так?))) Ні підписується меморандум про співпрацю тцк та поліціі австріі про невтручання, до закордонних відділень тцк набирають военкомів та людоловів з батальону монако з присвоенням звань та убд, проводиться компанія між австриських бюргерів здай ухилянта премія 500евро далі по схемі бусики до кордону вартість відкупитися від 50к уе і більше |
Karacb |
Apr 23 2024, 15:37
Пост
|
Репутация: 171 FishMan Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 |
Далі подається громадянин Іванов І.І. в розшук за ухилення від мобілізації, далі направляється запит в Австрію на затримання і екстрадицію. Далі - бусік з кордону доставить в учєбку (в кращому випадку), а там - вже й одразу в якусь канаву в полі, куди прилетить каб, арта чи дрон. На это никто не пойдет, в ЕС уже не раз об этом говорили, тем более это не так делается, шария вон до сих пор никто не отдал, как и того пидорка с русича, а вы говорите что они уклонистов нам будут возвращать. Поспособствовать как то и т.д. могут, выдавать нет. Тем более ок, предположим что все как ты говоришь. Конкретно наш экземпляр ничего не нарушил, он болен и имеет все документы об этом ( с его слов ), чего же ему бояться, что его отправят на влк к нам? Говорю, сами себя же и накручивают. Ні підписується меморандум про співпрацю тцк та поліціі австріі про невтручання, до закордонних відділень тцк набирають военкомів та людоловів з батальону монако з присвоенням звань та убд, проводиться компанія між австриських бюргерів здай ухилянта премія 500евро далі по схемі бусики до кордону вартість відкупитися від 50к уе і більше хоть и бред но я бы на это глянул Сообщение отредактировал Karacb - Apr 23 2024, 15:39 |
Mad Dog |
Apr 23 2024, 15:41
Пост
|
Репутация: 112 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 687 С нами с: 31-October 06 |
Получит новый паспорт согласно закону который вступит в силу через месяц, не? не факт... Пошел, подал данные в посольство и на этом все. Та навіть згідно нового закону йти не треба буде... телефон, мило, е-кабінет. Ну получит наш ТЦК данные что гражданин Иванов И.И проживающий в г. Киев, ул. Бандеры 14 кв. 88 обновил свои данные в посольстве Австрии. ДАЛЬШЕ ЧТО? Нічого, бо вже зараз в Оберіг зливають дані прикордонники і ТЦК знають коли я в країні, а коли за її межами. А он в свою очередь сможет пользоваться всеми консульскими услугами. І знову... ми тут обговорюємо конкретне рішення МЗС, а ти уводиш в сторону нового закону. При чому в законі взагалі нема заборони на консульські послуги. Там є про одночасне оновлення десь якихсь персональних даних.. десь та якихсь - бо там не зазначено що і де тими даними буде оновлюватись. |
Spectral |
Apr 23 2024, 15:43
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3108 Кошки-это хорошо Группа: Модеры Сообщений: 21 518 С нами с: 2-July 07 |
Наблюдаем плавный переход от миллионов добровольцев под военкоматами "Я не воевал, но надо что-то решать. Говорите, что надо делать, я готов!" до запугивания "Будешь плохо себя вести - получишь повестку". Это талант так все просрать, такому не научишь.
Просто мысли вслух. |
Mad Dog |
Apr 23 2024, 15:44
Пост
|
Репутация: 112 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 687 С нами с: 31-October 06 |
|
SmileBoy |
Apr 23 2024, 15:46
Пост
|
Репутация: 177 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 |
На это никто не пойдет, в ЕС уже не раз об этом говорили, тем более это не так делается, шария вон до сих пор никто не отдал, как и того пидорка с русича, а вы говорите что они уклонистов нам будут возвращать. Поспособствовать как то и т.д. могут, выдавать нет. Тем более ок, предположим что все как ты говоришь. Конкретно наш экземпляр ничего не нарушил, он болен и имеет все документы об этом ( с его слов ), чего же ему бояться, что его отправят на влк к нам? Говорю, сами себя же и накручивают. )))) Угу, все так |
Vaschek |
Apr 23 2024, 15:47
Пост
|
Репутация: 362 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 951 С нами с: 11-October 07 |
Наблюдаем плавный переход от миллионов добровольцев под военкоматами "Я не воевал, но надо что-то решать. Говорите, что надо делать, я готов!" до запугивания "Будешь плохо себя вести - получишь повестку". Это талант так все просрать, такому не научишь. Просто мысли вслух. Та ладно забыл посты "Тут война, а я немотивирован, почему айтишников не выпускают и т.д.") Сообщение отредактировал Vaschek - Apr 23 2024, 15:48 |
SmileBoy |
Apr 23 2024, 15:48
Пост
|
Наблюдаем плавный переход от миллионов добровольцев под военкоматами "Я не воевал, но надо что-то решать. Говорите, что надо делать, я готов!" до запугивания "Будешь плохо себя вести - получишь повестку". Это талант так все просрать, такому не научишь. Просто мысли вслух. Та ні, навчитись теж можна. Особливо - якщо є 30+ років практики за плечима. |
Spectral |
Apr 23 2024, 15:51
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3108 Кошки-это хорошо Группа: Модеры Сообщений: 21 518 С нами с: 2-July 07 |
Та ладно забыл посты "Тут война, а я немотивирован") Немотивированные были и будут всегда, это нормально. Тут уже либо думать, как мотивировать (я не в курсе, таким трюкам не обучен) либо принудиловка, как в совке, с облавами и заградотрядами. И что-то оно сильно похоже на второй вариант. Хотя есть люди, которые бабло получают именно за мотивирование. Надо бы с них спросить за результаты. |
Karacb |
Apr 23 2024, 15:52
Пост
|
Репутация: 171 FishMan Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 |
І знову... ми тут обговорюємо конкретне рішення МЗС, а ти уводиш в сторону нового закону. При чому в законі взагалі нема заборони на консульські послуги. Там є про одночасне оновлення десь якихсь персональних даних.. десь та якихсь - бо там не зазначено що і де тими даними буде оновлюватись. Просто я и не знал что это разные вещи. Я когда читал то понял что ограничат оказание консульских услуг до обновления данных и думал что это все часть этого закона. вот Со вторника, 23 апреля, украинские мужчины в возрасте от 18 до 60 лет не могут получать консульские услуги в дипломатических учреждениях Украины за рубежом, пока не обновят военно-учетные документы. я с самим законом не ознакамливался так как он мне просто не интересен. )))) Угу, все так ну другой инфы у тебя в любом случае нет, только предположения Сообщение отредактировал Karacb - Apr 23 2024, 15:56 |
JDDJ |
Apr 23 2024, 17:26
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: 2496 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 79 369 С нами с: 23-December 13 |
|
Dr.Sydorenko |
Apr 23 2024, 18:05
Пост
|
Репутация: 163 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 252 С нами с: 27-June 12 |
чекаємо томагавки?
|
Aspid |
Apr 23 2024, 18:09
Пост
|
Репутация: 1063 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 31 247 С нами с: 19-June 08 |
Бери выше, требушеты!
|
drone |
Apr 23 2024, 18:19
Пост
|
Репутация: 468 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 539 С нами с: 1-October 12 |
Немотивированные были и будут всегда, это нормально. Тут уже либо думать, как мотивировать (я не в курсе, таким трюкам не обучен) либо принудиловка, как в совке, с облавами и заградотрядами. И что-то оно сильно похоже на второй вариант. Хотя есть люди, которые бабло получают именно за мотивирование. Надо бы с них спросить за результаты. В совке за 2 года войны погибли: сын кровавого тирана джуги, сын не кровавого тирана хрущева, сын микояна. Это только уровень политбюро, примерно аналога СНБО. |
angelo |
Apr 23 2024, 18:42
Пост
|
Репутация: 297 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 443 С нами с: 21-November 07 |
Далі подається громадянин Іванов І.І. в розшук за ухилення від мобілізації, далі направляється запит в Австрію на затримання і екстрадицію. Далі - бусік з кордону доставить в учєбку (в кращому випадку), а там - вже й одразу в якусь канаву в полі, куди прилетить каб, арта чи дрон. Звісно, зараз цього всього нема, але якщо вже почали гайки закручувати, то чого спинятися на півдорозі?) Та й загалом, ти думаєщ, вони цю всю хуєту вводять, бо хочуть подивитись, скільки у нас всього чоловіків 18-60 з паспортом вільної країни?) Чисто з цікавості, просто так?))) І що в цьому поганого? Я думаю ідейним сцикунам час тікати з Європи до Африки щоб їх точно ніхто не знайшов. |
SmileBoy |
Apr 23 2024, 18:51
Пост
|
ну другой инфы у тебя в любом случае нет, только предположения Ну так само, як і у тебе) А знаєш, чому? Тому що наші рішали почали вже просто без аршументів і пояснень творити хуйню і мотивувати рішення в, по-суті, правовому полі фразами "так буде чесно" і "так буде справедливо". І це каже цілий міністр. Представник органу виконавчої влади. Реально складно переоцінити масштаб піздєца, який вони вже влаштували, і який нас ще чекає. Думаю, штрафбати і розстрільні команди вже за рогом нас чекають. І що в цьому поганого? Я думаю ідейним сцикунам час тікати з Європи до Африки щоб їх точно ніхто не знайшов. А ти який сцикун? Ситуативний? |
Dr.Sydorenko |
Apr 23 2024, 18:55
Пост
|
Репутация: 163 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 252 С нами с: 27-June 12 |
|
SmileBoy |
Apr 23 2024, 19:03
Пост
|
|
angelo |
Apr 23 2024, 19:05
Пост
|
Репутация: 297 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 443 С нами с: 21-November 07 |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 22nd January 2025 - 9:52 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |