Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6985-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 382 С нами с: 12-March 07 ![]() |
і порівнювати ці дві пропаганди як протиспівставні сили - комільфо. я не занимаюсь подобной хренью Тобто фактично проти нас працює дві пропаганди а вот тут полностью соглашусь |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 792 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Ворожий БПЛА влетів у багатоповерхівку в Запоріжжі" — місцеві ЗМІ
Постраждала 82-річна пенсіонерка. Їй надають допомогу. "росія нанесла масований удар по енергосистемі Харківщини" — ОВА Місцеві пишуть, що всі 12 дронів були в одне й те ж місце. Всі профільні служби вже задіяні в ліквідації наслідків ударів. "Війна в Україні закінчиться або найближчим часом, або ніколи" — Трамп ![]() |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 501 С нами с: 21-November 07 ![]() |
американский старик выспался, старик снова наяривает ![]() "Нам не подобається, як ЄС ставиться до нас і наших компаній. У нас будуть додаткові відповідні мита щодо ЄС" "Угода про мінерали стане підтримкою для України" "Я не думаю, що путін знову вторгнеться в Україну, якщо буде підписано мирну угоду" "Забезпечення безпеки в Україні — це легка частина, а от укласти мирну угоду — це важка частина" "Для того, аби вводити іноземні війська в Україну, спершу треба досягти угоди про припинення вогню" "Ми постараємось повернути Україні якомога більше територій. Однак, вступу до НАТО не відбудеться" ну и вишенка ![]() у Трампа запитали, чи досі він вважає, що Зеленський диктатор, на що він відповів: "А я хіба таке казав? Я не можу повірити, що так його назвав" ![]() А ми думали дід бідон хуйню ніс ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 792 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Війська Великої Британії готові зайти на українську землю і підняти літаки в повітря для укладення мирної угоди"
Стармер "Я підтримую 5 статтю НАТО, але не думаю, що у нас будуть причини для її застосування" Трамп |
JDDJ |
Пост
|
"Є ризики, що родовищ з рідкоземельними копалинами немає" — Трамп
"Але якщо ми знайдемо необхідні ресурси, це стане величезним кроком для розвитку економіки України. Це велика можливість не лише для України, а й для всіх країн, які підтримують її відновлення" ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 598 С нами с: 11-October 07 ![]() |
"Я думаю, у нас гарний прогрес, ми добре рухаємося. Я думаю, або це станеться дуже швидко (закінчення війни — ред.), або це не станеться ніколи" ![]() ![]() |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 260 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 598 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 260 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
"Угода щодо рідкоземельних металів готова, переговори по ній більше не ведуться"
міністр фінансів США |
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
"Румунія готова стати хабом для транзиту західних військ в Україну"
тимчасовий президент Румунії Іліє Болоджан |
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 501 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Що за кофта на Зе?
Трамп вже не той... Трамп: Для мене велика честь бачити вас тут |
JDDJ |
Пост
|
Зеленський показав Трампу фото українських військових після російського полону
Президент України назвав їх поіменно і зазначив, що дорослих чоловіків повертали в Україну з вагою всього 50 кілограмів, змучених та з підірваним здоров’ям. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 29th April 2025 - 19:52 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |