Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6985-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Війна в Україні

dezmen
Jan 1 2015, 0:02

Пост #1

No homo!

С нами с: 8-November 06

(kostarosta @ Dec 31 2014, 23:46) Перейти к цитате

Новая народная украинская забава - живя в говне, радоваться, что у соседа не лучше, а может быть даже (о да! да! еще!) хуже!

Это очень древняя русская забава.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
8250 Страницы  « < 8248 8249 8250  
Reply to this topicStart new topic
Ответов(164980 - 164985)
JDDJ
Сегодня, 11:08

Пост #164981

Благодарности: 587

0day rescue

С нами с: 23-December 13

"Сьогодні о 23:00 у Раді Безпеки ООН відбудеться засідання, скликане головуванням Франції, щодо російської агресії проти України" — МЗС
+Quote Post
JDDJ
Сегодня, 12:52

Пост #164982

0day rescue

"Австралія затримує передання Україні танків Abrams через відсутність дозволу США" — ABC News

"Тарифи на електроенергію не зростатимуть до жовтня" — прем'єр-міністр України Денис Шмигаль
Це означає, що громадяни й надалі будуть оплачувати електрику за незмінним тарифом — 4,32 грн за кВт⋅год.

Міністр оборони Умєров оголосив про нові призначення

◾️Сергій Боєв — відповідатиме за міжнародну співпрацю, розвиток оборонної промисловості та координацію роботи заступників;

◾️Микола Шевцов — відповідальний за логістику та закупівлі;

◾️Олександр Козенко — новий заступник міністра з розвитку авіації.
+Quote Post
JDDJ
Сегодня, 13:03

Пост #164983

0day rescue

"Я можу стати на бік України — це змушують мене зробити дії путіна. Але не на бік Зеленського, у нас були важкі часи з ним" — Трамп в інтервʼю The Atlantic

rgg.png
+Quote Post
Koful
Сегодня, 13:09

Пост #164984

Think Different

С нами с: 11-April 12

(JDDJ @ Apr 29 2025, 14:03) Перейти к цитате

"Я можу стати на бік України — це змушують мене зробити дії путіна. Але не на бік Зеленського, у нас були важкі часи з ним" — Трамп в інтервʼю The Atlantic

rgg.png

хер тобі а не вибори під час війни, клоун обісцяний

----------
❗️ РФ планує прискорити наступ в Україні з потеплінням і появою листя, яке приховає її позиції, особливо на північному сході, — WSJ

ЗСУ покладаються на дрони, але листя ускладнить їхню ефективність. Закінчується «сезон багнюки», що дозволить рф активніше використовувати важку техніку. Поставки артилерії з США скоро вичерпаються, а Європа не компенсує дефіцит.

Аналітик Франц-Стефан Гаді зазначає, що без піхоти дрони не зупинять негативні тенденції для України, хоча різкого прориву фронту не очікується.
+Quote Post
JDDJ
Сегодня, 17:27

Пост #164985

0day rescue

"Трамп підтримує ідею Зеленського щодо повного припинення вогню на 30 днів, слово за путіним" — Келлог

"Україна довела, що готова до співпраці, а тепер слово за росією"

rgg.png
+Quote Post
JDDJ
Сегодня, 18:13

Пост #164986

0day rescue

Open in new window

rgg.png

"Наша пропозиція щодо тимчасового перемир'я до 9 травня — це початок прямих переговорів з Україною без попередніх умов" — лавров

"росія проти 30-денного перемир'я, яке пропонує Україна, бо його використають для переозброєння ЗСУ"

rgg.png
+Quote Post

8250 Страницы  « < 8248 8249 8250
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 29th April 2025 - 18:26
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.