Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7023-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 635 С нами с: 1-October 12 ![]() |
"Україну потрібно озброїти до зубів, запровадити максимальні санкції проти росії та конфіскувати 300 мільярдів доларів" республіканець Дон Бейкон відреагував на атаки рф по Україні протягом цих вихідних "Настав час для чесності. Мирні переговори не мають жодного впливу на путіна. Його мета — домінувати над Україною, і він не зупиниться, доки не зрозуміє, що не може перемогти" ![]() По делам их вы узнаете их США "не убеждены" в необходимости снижения установленного странами G7 ценового потолка на российскую нефть до 50 долларов за баррель. Сосанкции из ада, да. Сообщение отредактировал drone - May 25 2025, 23:31 |
buka |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 097 С нами с: 6-January 08 ![]() |
шо сегодня ночью будет опять это ппц
![]() |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 354 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Я не задоволений тим, що робить путін, - Трамп Я не знаю, що, чорт забирай, сталося з путіним. Я знаю його давно. Я завжди з ним ладнав. Але він посилає ракети по містах і вбиває людей, і мені це не подобається. Мені не подобається те, що робить путін. Анітрохи. Він вбиває людей. І щось сталося з цим хлопцем, і мені це не подобається. ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 81 346 С нами с: 23-December 13 ![]() |
и?
американский долбоёб опять не может спокойно спать, играть в гольф и пить любимую колу? пошёл он нахуй, пиздабол |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 354 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 614 С нами с: 2-July 07 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 81 346 С нами с: 23-December 13 ![]() |
тим часом: ❗️У повітрі 6 бортів Ту-95мс, всі летять у бік пускових рубежів трамп уже не спит, не ест и всё надеется, что его друг валадимир хочет прекратить кровавую баню ![]() Та да. Никогда никого не убивал, а в последние пару дней начал. Это очень странно! Интересно, Трампа отслеживают какие-то сторонние врачи, имеющие право заявить о профнепригодности президента или эти заявления все игнорят и привыкли? конечно "отслеживают" он даже проходил тесты и комиссию а потом хвастался, что у него самые лучшие результаты "Я пройшов когнітивний тест, і я не знаю, що вам сказати, окрім того, що я дав правильну відповідь на всі питання" сказочный долбодятел ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 782 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 782 С нами с: 11-October 07 ![]() |
![]() Ші походу не розвивається ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - May 26 2025, 8:41 |
JDDJ |
Пост
|
"Трамп уже досить серйозно розглядає посилення санкцій проти рф" — Reuters
![]() "Зеленський не приносить користі своїй країні. Усе, що виходить із його вуст, створює проблеми, мені це не подобається, і краще б це припинити" — Трамп Трамп розкритикував Зеленського після його слів про те, що "мовчання Америки й інших у світі, лише заохочує путіна" Вночі дрони атакували регіони росії На атаку безпілотників поскаржились у тульській, іванівській, нижньогородській та московській областях. Також БПЛА атакували єлабугу в татарстані, де виробляють "шахеди". "У путіна в резерві близько 500 балістичних ракет, готових до застосування" — The Economist |
Vaschek |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
"У ЗСУ, ймовірно, вичерпались запаси ракет для SAMP-T" — Le Monde
Зокрема, батареї SAMP-T залишились без боєприпасів, а ракети для Crotale не постачають уже 6 місяців. Видання посилається на українського офіцера, який заявив, що буцімто південь України залишається без ефективного захисту від балістичних ракет. "рф зараз виробляє ракети та безпілотники швидше, ніж застосовує" — FT Видання пише, що останні російські бомбардування — це нібито лише початок. рф, можливо, готує більш масштабну кампанію повітряних ударів по Україні. Коли почнеться сухопутний наступ — атаки посиляться. |
Vaschek |
Пост
|
"Пройшла повний одноденний курс в одному з Центрів підготовки на Київщині" заступниця голови Офісу президента Ірина Верещук побувала на курсах із підготовки громадян до національного спротиву ![]() ![]() Жіночій ОП (особливого призначення чи офісу президента)батальон "Корабельні сосни" ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - May 26 2025, 13:20 |
JDDJ |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
1.У куточку на табуреточці 2.За шторою 3.В коридорі з можливістю зазирати у замкову шпарину 4.інше І от нахера туди їхати? Виступив би з потужною заявою, мов дякую за запрошення і за все інше, але тут вдома війна, і взагалі...якби не ми то вона булаб в вас, тому немає часу на теревені, Трампу передайте привіт і цьмки у лобік Сообщение отредактировал Vaschek - May 26 2025, 13:41 |
JDDJ |
Пост
|
"Велика Британія, Франція, Німеччина і США зняли обмеження на дальність застосування зброї, яку вони поставляють в Україну"
канцлер Німеччини а ця зброя в нас є? чи як завжди, всього кілька ракет і нових більше не буде? ![]() |
JDDJ |
Пост
|
"Зеленський планує відвідати Німеччину 28 травня" — ЗМІ
|
Koful |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th June 2025 - 14:32 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |