Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7034-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 172 С нами с: 6-June 14 ![]() |
Нужны победы. Не можешь тягаться с 10 классником - наподдай 2 класснику. 73% любят шоу. Ракета - может и незначительно, но шомаемо. Хотя, являясь космической державой с огромными наработками - это бред какой-то. зы » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « К сожалению так и есть. Просрано все. |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 295 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Та пусть уже в тайгу с ним съездит на пол годика, вместо оленевода… Никак не наговорятся, суки… Если бы Трамп был президентом, то война Израиля с Ираном даже не началась бы! Ага, так уже хер скажешь... Эта немощь даже о временном перемирии договорится не в состоянии, что уже говорить о чем-то серьезном… |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 81 478 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 81 478 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
У бригаді НГУ "РУБІЖ" заявили, що росія вже 3 тижні масово використовує хімічну зброю проти ЗСУ на Сіверському напрямку
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
Евакуація на Сумщині
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
JDDJ |
Пост
|
"рф збирається знищувати енергетику України: такі дані є у розвідок партнерів" — Зеленський
"Користуючись тим, що увага світу прикута до Близького Сходу, росія планує подальші атаки проти енергетики" |
JDDJ |
Пост
|
"США просили нас не бити по енергетиці рф, після цього росія комбіновано вдарила по енергетичній інфраструктурі в Кременчуці на Полтавщині" — Зеленський
"Цим обстрілом путін буквально плюнув в обличчя Трампу" ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 824 С нами с: 11-October 07 ![]() |
"США просили нас не бити по енергетиці рф, після цього росія комбіновано вдарила по енергетичній інфраструктурі в Кременчуці на Полтавщині" — Зеленський "Цим обстрілом путін буквально плюнув в обличчя Трампу" ![]() Ну по перше США не просить, по друге на його місці це зробив би кожен ![]() |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 377 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
по третє путін хороший хлопець, він хоче миру по четверте Україна сама спровокувала цю війну напавши на росісю по п’яте...почекаємо два-три тижні, побачимо шо буде "путін мій друг, я вірю, що він хоче зупинити криваву бійню. із Зеленським складно розмовляти, в нього нема карт. але ми близькі до угоди, щоб зупинити щотижневі втрати 5 тисяч людей. санкції жорсткі, я не хочу їх вводити, бо вірю, що за 2 тижні буде якийсь результат. подивимось! це війна Байдена, якби я був президентом, цього б не сталося. але я дав їм джавеліни!" |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 377 С нами с: 11-April 12 ![]() |
"путін мій друг, я вірю, що він хоче зупинити криваву бійню. із Зеленським складно розмовляти, в нього нема карт. але ми близькі до угоди, щоб зупинити щотижневі втрати 5 тисяч людей. санкції жорсткі, я не хочу їх вводити, бо вірю, що за 2 тижні буде якийсь результат. подивимось! це війна Байдена, якби я був президентом, цього б не сталося. але я дав їм джавеліни!" » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
"росія передала Україні під час репатріаційних заходів тіла російських військових, які змішані з тілами українських"
керівник МВС Ігор Клименко "Це могло бути зроблено навмисно, щоб збільшити кількість переданих тіл і створити додаткове навантаження на українських експертів" |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th June 2025 - 17:32 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |