Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7114-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 350 С нами с: 11-October 07 ![]() |
"Трамп заявив, що він дасть відповідь щодо подальших дій відносно рф не через два тижні, а через кілька тижнів. Це може бути і більше, ніж за два тижні. Ми скоро будемо говорити з ним і дізнаємось щодо його подальших кроків" — Зеленський ![]() Зе-адвокат Ви його не так зрозуміли серія надцята |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 82 654 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Якщо Зеленський готовий, то нехай приїжджає в москву і тоді така зустріч відбудеться" — путін
Інші тези диктатора: 🛑 Ми боремося не за території, а за право людей, які мешкають на цих територіях, говорити своєю мовою. 🛑 Питання щодо територій можуть бути вирішені в Україні на референдумі, але для цього необхідно скасувати воєнний стан. 🛑 Якщо не буде прогресу в завершенні війни на хороших для нас умовах, ми досягнемо всіх цілей зброєю. 🛑 Ми відвели війська від Києва у 2022 році, бо нас попросили Європейці. "Трамп віддав наказ Пентагону готуватися до стримування росії й Китаю" — міністр оборони США ![]() "Я не віддам путіну Донбас. Подарунків не буде" — Зеленський |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 350 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 493 С нами с: 18-May 14 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 82 654 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Україна з перших днів війни намагалася втягнути туди Польщу та інші країни НАТО"
Анджей Дуда, експрезидент Польщі За його словами, одним з яскравих випадків було падіння ракети на території Польщі у 2022 році, тоді Зеленський хотів, щоб Польща сказала, що впала саме російська ракета. Водночас він розуміє Україну, адже в неї була слабка армія. І якби Польща була в такій ситуації, робила б аналогічно. ![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
"Україна з перших днів війни намагалася втягнути туди Польщу та інші країни НАТО" Анджей Дуда, експрезидент Польщі За його словами, одним з яскравих випадків було падіння ракети на території Польщі у 2022 році, тоді Зеленський хотів, щоб Польща сказала, що впала саме російська ракета. Водночас він розуміє Україну, адже в неї була слабка армія. І якби Польща була в такій ситуації, робила б аналогічно. ![]() ![]() Що чекати подібної заяви з брюселю? З плачем як Зе розвів іх на бабки ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - Sep 3 2025, 17:25 |
JDDJ |
Пост
|
Удар російських окупантів по цивільному автобусу в Костянтинівці
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « 9 людей загинули і 7 зазнали поранень внаслідок російських ударів по Костянтинівці » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Ситуація на правому березі Херсонщини » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Макрон, Зеленський та інші європейські лідери завтра матимуть телефонну розмову з Трампом ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Україна розглядає можливість укладення спільної угоди з Філіппінами щодо виробництва безпілотників Та давайте вже з Мікронезією ця країна завжди нас підтримувала в ООН ![]() |
Vaschek |
Пост
|
«У мене немає жодного меседжу для президента Путіна. Він знає мою позицію, і він прийме рішення так чи інакше»,- зазначив Трамп. Він підкреслив, яким би не було рішення російського очільника, США будуть або задоволені або незадоволені ним. Коли небудь він прийме рішення, це полюбому станеця , потрібен час два може декілька тижнів ![]() |
JDDJ |
Пост
|
"Я ще не перейшов на другий або третій етап"
Трамп відповів на питання "чому він не запроваджує санкції відносно рф та не чинить тиск на росію?" "Я поговорю з путіним протягом наступних кількох днів" — Трамп "У мене немає жодних нових заяв для путіна. Він знає, на якому я боці, і має прийняти рішення. Якщо я буду незадоволений цим рішенням, тоді ви побачите, що станеться" — Трамп ![]() ![]() дед отбивается от "фейковых СМИ" |
Vaschek |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
*⚡️Трамп відреагував на військовий парад у Пекіні:* "_Я вважаю, що це була прекрасна церемонія. Це було дуже, дуже вражаюче. Але я розумію, чому вони це робили, і вони сподівалися, що я дивлюсь — і я дивився_". За його словами, він має чудові стосунки з Сі, путіним та кім чен ином: "_Побачимо, наскільки чудові, протягом тижня-двох_". ![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
https://www.pravda.com.ua/news/2025/09/3/7529210/
Вважаю що треба допомогти опозиціонерам, запропонувати тимчасовий захист в Україні ![]() |
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
"Замороження війни по лінії фронту розглядається як один зі сценаріїв завершення війни"
Михайло Подоляк, радник голови Офісу президента |
JDDJ |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th September 2025 - 4:07 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |