Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7142-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 504 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 013 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 013 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Я не вірю у швидке закінчення війни в Україні"
Реджеп Ердоган в інтерв'ю Fox News "Не думаю, що Європа буде надавати економічну допомогу Україні вічно" ещё один мудила а какие песенки пел, когда в его стране проходили "переговоры" |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 504 С нами с: 11-October 07 ![]() |
"Я не вірю у швидке закінчення війни в Україні" Реджеп Ердоган в інтерв'ю Fox News "Не думаю, що Європа буде надавати економічну допомогу Україні вічно" ещё один мудила а какие песенки пел, когда в его стране проходили "переговоры" Він просто хоче бути посередником в передачі економічної допомоги , А то таке бабло і мимо нього, і з потоком не зрозуміло що буде, хуйло бабок не дасть Сообщение отредактировал Vaschek - Sep 23 2025, 6:25 |
JDDJ |
Пост
|
Президентка Молдови Мая Санду виступила з екстреним відеозверненням до нації, в якому заявила про пряму загрозу суверенітету та незалежності країни з боку росії
За її словами, у разі успіху кремлівського плану з дестабілізації, територія її країни може бути використана як плацдарм для вторгення в Одеську область. Видання Politico написало, що західні союзники висловлюють стурбованість прагненням української влади до централізації, однак утримуються від публічної критики, щоб не давати поживу для російської пропаганди "Естонія готова розмістити британські винищувачі F-35А з ядерними зарядами на тлі інциденту з росією" — The Telegraph "ЗСУ вдарили по стратегічних об’єктах росії та аеродрому в тимчасово окупованому Криму" — Генштаб Цієї ночі сили оборони уразили нафтопровідні об’єкти в брянській та самарській областях рф, а також два літаки на військовому аеродромі "кача" в Криму. "росія несе повну відповідальність за ескалацію та порушення повітряного простору Альянсу" — НАТО |
Vaschek |
Пост
|
Президентка Молдови Мая Санду виступила з екстреним відеозверненням до нації, в якому заявила про пряму загрозу суверенітету та незалежності країни з боку росії За її словами, у разі успіху кремлівського плану з дестабілізації, територія її країни може бути використана як плацдарм для вторгення в Одеську область. Взагалі то в повітрі висіла ідея вичистити нахер те придністровья ще в 23р., Алеж ні, то тепер їбіться самі чи разом з НАТО Сообщение отредактировал Vaschek - Sep 23 2025, 13:36 |
JDDJ |
Пост
|
"До 31-го грудня 2025 року в структурі ЗСУ мають зʼявитись Космічні сили" — план Кабміну
![]() росіяни ударили по Запоріжжю: відомо про 1 загиблого та 2 поранених Пошкоджені склади і транспортні засоби. |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 619 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
"Потреби збивати російські літаки МіГ-31 над Естонією не було, бо вони не становили загрози" — генсек НАТО
"НАТО не завжди буде збивати ворожі літаки, Альянс буде оцінювати ситуацію та вирішувати, як діяти" ![]() "США не налаштовані вживати нових заходів і санкцій проти рф, поки країни Європи купують російську нафту" — Рубіо ![]() КУКОЛДИ |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 695 С нами с: 1-October 12 ![]() |
А зачем гейропейцам покупать нефть у московитов если трампушка уже завалил рынок дешевой нефтью в рамках исполнения своего предвыборного обещания "drill baby drill"?
З.ы. в переводе с английского "drill" может значить не только "бури", но и *активно проводи возвратно-поступательные движения в ходе совокупления*. З.з.ы за первые 5 мес президентства трампа вашингтон сократил экспорт нефти на ~8% по сравнению с прошлым годом https://www.eia.gov/dnav/pet/hist/LeafHandl...CREXUS2&f=M Сообщение отредактировал drone - Sep 23 2025, 16:06 |
JDDJ |
Пост
|
"США не налаштовані вживати нових заходів і санкцій проти рф, поки країни Європи купують російську нафту" — Рубіо ![]() "Україні варто погодитись на домовленості щодо врегулювання війни" — Рубіо "США можуть в будь-який момент вийти з посередництва у врегулюванні війни" ![]() "Трамп розкритикує ООН за бездіяльність щодо війни в Україні" — Рубіо "Це організація, яка може робити великі й важливі справи у світі, але зараз вона цього не робить" ![]() "Секретна служба США виявила біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку мережу пристроїв, здатних вивести з ладу мобільні мережі: загалом вилучили близько 300 SIM-серверів і 100 тисяч SIM-карт" — Sky News Мережа могла використовуватись для телекомунікаційних атак і пов’язана з іноземними спецслужбами. Пристрої знайшли в радіусі 35 миль від місця проведення Генасамблеї ООН. владімір, стап! ![]() |
JDDJ |
Пост
|
"Сьогодні Трамп виступить із однією з найбільших зовнішньополітичних промов" — речниця Білого дому
"Світ побачить, як виглядає американська сила" "Телесуфлер не працює..... Той, хто його обслуговує, має великі проблеми!" — перші слова з промови Трампа в ООН "Буду виступати без суфлера" "Я рятую мільйони життів, зупиняючи війни. А яка мета ООН? Слова не зупиняють війни" — Трамп "Непрацюючий ескалатор та суфлер: ось, що я отримав від ООН" "Я зупинив 7 безглуздих війн. За кожне з цих досягнень я повинен отримати Нобелівську премію миру" — Трамп "Але мені важливо не вигравати нагороди, а рятувати життя" всратый шоумен ![]() |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 695 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Затем он раскритиковал администрацию Джо Байдена, обвинив ее в том, что она привела США к "ряду катастроф" и достигнутый им в первый срок президентства мир "рухнул". Но теперь США, по его мнению, "нет равных". По словам Трампа, при Байдене над США смеялись, теперь же страну уважают Папередники!!!!!!1!1!111!1!1! |
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
Трамп заявив, що країни НАТО повинні збивати російські літаки, які порушують їхній повітряний простір
"Економіка росії перебуває в дуже складному становищі і Україна успішно зупиняє цю потужну армію" — Трамп "Ми з великою повагою ставимося до боротьби, яку веде Україна. Це просто дивовижно" Трамп вважає, що може вплинути на припинення Угорщиною купівлі російської нафти "Я думаю, що Орбан перестане купувати російську нафту, якщо я з ним поговорю. Я з ним розмовлятиму" ![]() "Протягом останніх кількох місяців наші військові деокупували 360 км² територій і взяли в полон приблизно 1 тисячу російських військових" — Зеленський Репортер до Трампа: "Ви досі довіряєте путіну?" Трамп: "Я вам скажу приблизно через місяць" ![]() |
Vaschek |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
"Схоже, що війна в Україні триватиме ще довго" — Трамп
![]() |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 318 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Приблизно мiсяць... а там ще десь 2 недiлi? Может уже пора начать чем-то помогать, блеать?
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 619 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd October 2025 - 17:23 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |