Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7142-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 009 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Україна за підтримки ЄС здатна боротися і повернути територію країни в її первісному вигляді" — Трамп
"З часом, терпінням і фінансовою підтримкою Європи, а зокрема НАТО, початкові кордони, з яких почалася ця війна, є цілком реальним варіантом. Чому б ні?" ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 504 С нами с: 11-October 07 ![]() |
"Україна за підтримки ЄС здатна боротися і повернути територію країни в її первісному вигляді" — Трамп "З часом, терпінням і фінансовою підтримкою Європи, а зокрема НАТО, початкові кордони, з яких почалася ця війна, є цілком реальним варіантом. Чому б ні?" ![]() Мені здається це реальним вариантом за два-три тижні після того як пройде місяць, але я можу помилятися і це мене дуже засмучує ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - Sep 23 2025, 22:25 |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 009 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Мій діалог з Трампом та європейськими державами змінив думку президента США" — Зеленський
"Не можу сказати деталі, але Трамп володіє дуже важливою інформацією про фронт. путін ділився з Трампом інформацією, яка була далекою від правди. Тепер Трамп довіряє набагато більше мені" ![]() БПЛА атакують енергетику рф льгов на курщині залишився без світла, прильоти також зафіксовані у таганрозі, бєлгороді та валуйках |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 504 С нами с: 11-October 07 ![]() |
"Мій діалог з Трампом та європейськими державами змінив думку президента США" — Зеленський "Не можу сказати деталі, але Трамп володіє дуже важливою інформацією про фронт. путін ділився з Трампом інформацією, яка була далекою від правди. Тепер Трамп довіряє набагато більше мені" ![]() Хлопці я йому напиздів і походу він мені повірив, хуйло йому теж пиздів, але я пиздю круче ![]() Трамп тихо-мене ще ні хто не перепиздів, мені Нобелевку за піздьож дадуть ![]() |
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
БПЛА вдруге за тиждень атакували нафтохімічний комплекс "газпром нафтохім салават" у російському башкортостані
"Він хоробрий чоловік і веде запеклу боротьбу" Таку цитату президента США опублікував Білий дім після зустрічі Зеленського і Трампа на полях Генеральної асамблеї ООН. На Лиманському напрямку у районі населеного пункту Шандриголове російські окупанти розстріляли сім’ю цивільних та захопили неповнолітню доньку родини Окупанти використовують її для прикриття своїх груп та подальшого просування. "росія більше асоціюється з ведмедем. Паперових ведмедів не буває" пєсков заперечив слова Трампа, який назвав росію "паперовим тигром". Колишній головнокомандувач ЗСУ, а тепер посол України у Великій Британії Валерій Залужний розповів, що український наступ у 2023 році зазнав невдачі через нестачу сил, а курська операція не принесла оперативного успіху українській армії |
JDDJ |
Пост
|
"Угорщина не має наміру відмовлятися від російської нафти, навіть якщо з такою вимогою звернеться Трамп" — сійярто
Дрони атакують новоросійськ: під ударом база чорноморського флоту Зафіксовано не лише повітряні БПЛА, а й безекіпажні катери. Відомо про 2 загиблих і 3 поранених. "Європа назавжди відмовиться від російських енергоносіїв до 2027 року" — Урсула фон дер Ляєн "путін готовий до зустрічі із Зеленським, але без підготовки це буде піар-акцією, приреченою на провал" — пєсков "Вибори в Україні можуть відбутися після досягнення режиму припинення вогню і за умов гарантій безпеки" — Зеленський |
Vaschek |
Пост
|
Колишній головнокомандувач ЗСУ, а тепер посол України у Великій Британії Валерій Залужний розповів, що український наступ у 2023 році зазнав невдачі через нестачу сил, а курська операція не принесла оперативного успіху українській армії Про цє і багато іншого ви зможете прочитати в наступні книзі з добірки моїх мемуарів, оформлюйте підписку усього 19.99фунтів ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Про цє і багато іншого ви зможете прочитати в наступні книзі з добірки моїх мемуарів, оформлюйте підписку усього 19.99фунтів ![]() наступ-2023 і курщина, це не книги писати у безпечному Лондоні ![]() "Індонезія готова направити понад 20 тисяч миротворців в Україну, Газу та скрізь, де потрібно забезпечити мир" Про це заявив президент країни на Генасамблеї ООН. ![]() |
Vaschek |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 695 С нами с: 1-October 12 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 569 С нами с: 21-November 07 ![]() |
ПOЛOНЕНUЙ з “ДНР” розповів про ТРИ втечі у СОЧі, ТРИ паспорти та знущання командирів
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал angelo - Sep 24 2025, 17:26 |
JDDJ |
Пост
|
"В України немає великих ракет, якими диктатори люблять хизуватися на парадах, але в нас є дрони, які можуть пролетіти дві-три тисячі кілометрів"
Зеленський "США вже сьогодні готові повністю замістити постачання російського газу і нафтопродуктів до Європи" міністр енергетики США Голова мзс рф лавров і держсекретар США Рубіо почали зустріч на полях Генасамблеї ООН у Нью-Йорку ![]() |
JDDJ |
Пост
|
"Не миємо ноги! Всім покинути воду": з такими словами евакуюють туристів з пляжів краснодарського краю рф
Причина евакуації: морські безпілотники. ![]() |
JDDJ |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
"Дональд Трамп стає надзвичайно нетерплячим щодо росіян" — Джей Ді Венс
"Якщо рф відмовиться вести переговори добросовісно, це буде дуже погано для їхньої країни" ![]() "Трамп отримав дані про запланований наступ ЗСУ, який потребуватиме розвідувальних даних від США" — WSJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd October 2025 - 14:42 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |