Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7287-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
| @LEzhka |
Пост
|
|
Репутация: 425 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 887 С нами с: 15-May 07 |
УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН https://www.portmone.com.ua/r3/uk/terminal/...ndex/id/118103/ Ребята, можно с ковидной 1000 гривен задонатить нашим бойцам. Пробуйте, не с первого раза проходит Ребята, в теме (де-факто, и теперь и де-юре) можно ругаться матом. За любую поддержку свинособак - моментальный бан. ПЕРЕЛІК ОФІЦІЙНИХ ПЕРЕВІРЕНИХ ДЖЕРЕЛ: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ЩО ПРЯМО ЗАРАЗ КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ МОЖЕ ЗРОБИТИ? записуйтесь у територіальну оборону https://sprotyv.in.ua/ повідомляйте через офіційний чат-бот у Telegram https://t.me/stop_russian_war_bot про російські війська, техніку та ворожі ДРГ. Пересування українських військ навпаки не світимо беріть участь у затриманні ворожих диверсантів та коректувальників знищуйте мітки ворожих ДРГ усюди, де їх виявили демонтуйте дорожні знаки із вказівниками напрямків руху, щоб ворогу було складніше орієнтуватися на місцевості в координації з військовими та представниками територіальної оборони облаштовуйте завали та барикади на важливих дорогах готуйте «коктейлі Молотова» за інструкціями, що оприлюднені на перевірених українських ресурсах здавайте кров на потреби поранених та допомагайте лікарям заходьте в соцмережі й форуми РФ та публікуйте відео з загиблими і полоненими ворога – доносьте правду і закликайте, аби російські матері виходили на акції протесту проти війни Зараз від дій кожного с нас залежить доля України! Ми обов’язково переможемо! Тому що ми на своїй землі! Слава Україні! Набор кратких картинок по выживанию, что делать в разных ситуациях и т.д. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН |
![]() ![]() |
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
Репутация: 1090 ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 |
Для этого нужно избирателям в США попробовать выбрать Трампа (второй раз на грабли ну чтож), после чего если что-то пойдет не так тебе сделать покерфейс и написать -"как я в нем ошибался..."Это оптимистичный сценарий. На крайняк устроишься в доставку "Блины с лопаты" Этого в Белом Доме боятся больше всего на свете, они не собираются допускать его до выборов... |
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 300 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 601 С нами с: 21-November 07 |
|
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
Репутация: 1090 ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 |
Я не знаю чому ти не можеш, покажи мені цю промову де він каже щось інше, а не те що я привів. немає промов у мережі, чи ти читати не вмієш, я ж кажу що не знайшов, сам висновки зробиш чи мені сказати? окей, скажу, якщо повної промови ніде немає, а її частини спливають у якихось ЗМІ це означає що інформацію хотять спотворити, щоб у вас виникли потрібні для когось думки щодо цієї промови Я не вірю тобі бо ти на всі слова Трампа кажеш що "переврали" або "сарказм" а що робити якщо переврали?, і не на всі слова, слова про те що він дасть стільки зброї Україні, скільки ще ніхто не давав - не переврали |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 375 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 144 С нами с: 11-October 07 |
|
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 300 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 601 С нами с: 21-November 07 |
немає промов у мережі, чи ти читати не вмієш, я ж кажу що не знайшов, сам висновки зробиш чи мені сказати? Я не вірю що ти шукав. Тому значить його промова є. І є реліз його інтервью. Але тобі знову все не так. Нащо ти питаєш коли все рівно будеш казати що це не те? а що робити якщо переврали?, і не на всі слова, слова про те що він дасть стільки зброї Україні, скільки ще ніхто не давав - не переврали Так покажи що переврали, якщо переврали. Чи переврали тільки тому що ти так захотів? |
| Tiger |
Пост
|
|
Благодарности: 1756 Репутация: 1238 ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 320 С нами с: 20-October 06 |
Может ему плевать, может он действительно хочет отдать территории Украины. Но Украина это сделать не позволит, так же как не позволила захватить Украину, хотя к этому все шло. Ты сам сказал, что война ему не нужна, поэтому надо просто объяснить ему, что война не закончится, пока Украина не вернет свои территории, и РФ не прекратит свое существование в том виде, в котором она сейчас существует. Вариант что он скажет нам отдавайте территории или поставки оружия прекратяться полностью ты не рассматриваешь? |
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
А як це відноситься до питання щодо русні? якщо тобі треба все розжовувати... кількість жертв під час каденції Трампа було значно нижче, чим під час каденції Обами чі бідона, про це говорять графіки Розумні люди не можуть цього довбойоба до влади допускати. я теж так думав до його першого сроку, а потім він став президентом і творив діла, а потім за нього проголосувало половина США, короче нарозумні люди, що тут скажеш... |
| angelo |
Пост
|
|
якщо тобі треба все розжовувати... кількість жертв під час каденції Трампа було значно нижче, чим під час каденції Обами чі бідона, про це говорять графіки А при чому каденція трампа до того що був міньск? я теж так думав до його першого сроку, а потім він став президентом і творив діла, а потім за нього проголосувало половина США, короче нарозумні люди, що тут скажеш... Ну враховуючи тебе - то там явно люди достатньо слабкого складу ума. |
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
|
| Tiger |
Пост
|
|
Благодарности: 1756 Репутация: 1238 ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 320 С нами с: 20-October 06 |
|
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
А при чому каденція трампа до того що був міньск? а при чому тут мінськ взагалі, коли РФ плює на всі домовленності? Ну враховуючи тебе - то там явно люди достатньо слабкого складу ума. на тому і порішили, короче я тупий, тому підтримую Трампа Т.е. ты уверен что такой вариант событий невозможен на 100%? С каких пор научился в будущее смотреть? Скажи ка, а какова хера все остальные могут смотреть в будущее, а мне не дозволено? |
| Tiger |
Пост
|
|
|
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
|
| SmileBoy |
Пост
|
|
Репутация: 177 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 |
"ЗСУ збираються "потужно прорвати" оборону росії" — Володимир Зеленський За словами президента України, він знає ділянку фронта, де це може статися. Але називати її зараз він не буде. Не ясно, на якій ділянці фронту, але точно не на тій, де в штурмовики перевели вже снайперів, аеророзвідку і мінометників… |
| Tiger |
Пост
|
|
я не говорил что ты писал будто другим дозволено Ну ты меня спросил Скажи ка, а какова хера все остальные могут смотреть в будущее, а мне не дозволено? smile.png Я и говорю Покажи, пожалуйста, где я написал что другим дозволено? наш спор немного идиотский, тебе так не кажется? Ровно как и твои попытки топить за трампушу по поводу и без. |
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 622 Репутация: 2528 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 84 600 С нами с: 23-December 13 |
"ЗСУ пробили лінію оборони військ рф у районі Бахмута" — командувач Сухопутних військ Олександр Сирський
За його словами, у боях на Бахмутському напрямку повністю втратили боєздатність одні з найбільш підготовлених частин рф: 72 окрема мотострілецька бригада, 31 та 83 окремі десантно-штурмові бригади. |
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
Т.е. ты уверен что такой вариант событий невозможен на 100%? С каких пор научился в будущее смотреть? чуть не забыл, на этот конкретный вопрос я пожалуй могу ответить Прогноз по байдену, 50/50 будет вторая кнопка перезагрузки с РФ - это лично моё мнение Если шо я в армию не пойду вот где-то с тех пор |
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 622 Репутация: 2528 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 84 600 С нами с: 23-December 13 |
|
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 375 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 144 С нами с: 11-October 07 |
Грузія ще розглядаєься як кандидат в ЄС? https://www.apsny.ge/2023/pol/1686508664.php Венгрии им мало) Хотя Венгрия за https://www.apsny.ge/2023/pol/1695045252.php Сообщение отредактировал Vaschek - Sep 18 2023, 17:39 |
| Karacb |
Пост
|
|
Репутация: 171 ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 289 С нами с: 28-January 08 |
Після заяви України про позов в арбітраж Світової організації торгівлі (СОТ) Польща, Угорщина та Словаччина припинять участь у роботі платформи щодо українського зерна.
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 26th February 2026 - 6:00 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |