Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7160-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
| @LEzhka |
Пост
|
|
Репутация: 425 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 887 С нами с: 15-May 07 |
УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН https://www.portmone.com.ua/r3/uk/terminal/...ndex/id/118103/ Ребята, можно с ковидной 1000 гривен задонатить нашим бойцам. Пробуйте, не с первого раза проходит Ребята, в теме (де-факто, и теперь и де-юре) можно ругаться матом. За любую поддержку свинособак - моментальный бан. ПЕРЕЛІК ОФІЦІЙНИХ ПЕРЕВІРЕНИХ ДЖЕРЕЛ: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ЩО ПРЯМО ЗАРАЗ КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ МОЖЕ ЗРОБИТИ? записуйтесь у територіальну оборону https://sprotyv.in.ua/ повідомляйте через офіційний чат-бот у Telegram https://t.me/stop_russian_war_bot про російські війська, техніку та ворожі ДРГ. Пересування українських військ навпаки не світимо беріть участь у затриманні ворожих диверсантів та коректувальників знищуйте мітки ворожих ДРГ усюди, де їх виявили демонтуйте дорожні знаки із вказівниками напрямків руху, щоб ворогу було складніше орієнтуватися на місцевості в координації з військовими та представниками територіальної оборони облаштовуйте завали та барикади на важливих дорогах готуйте «коктейлі Молотова» за інструкціями, що оприлюднені на перевірених українських ресурсах здавайте кров на потреби поранених та допомагайте лікарям заходьте в соцмережі й форуми РФ та публікуйте відео з загиблими і полоненими ворога – доносьте правду і закликайте, аби російські матері виходили на акції протесту проти війни Зараз від дій кожного с нас залежить доля України! Ми обов’язково переможемо! Тому що ми на своїй землі! Слава Україні! Набор кратких картинок по выживанию, что делать в разных ситуациях и т.д. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН |
![]() ![]() |
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1045 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 645 С нами с: 11-April 12 |
|
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
Репутация: 1090 ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 |
|
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1045 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 645 С нами с: 11-April 12 |
а кроме фоточки есть какие то аргументы?, а то это выглядит как автопортрет це виглядає як пряме повідомлення тобі, але такому довбойобу як ти це важко зрозуміти ти один заходиш в цю тему і постиш дічь лише заради постингу дічі, сперечаєся лише заради сперечання. Такий собі "один проти всіх" Це і є довбоєбізмом. Лікуйся! Сообщение отредактировал Koful - Oct 2 2023, 16:05 |
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 587 Репутация: 2523 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 228 С нами с: 23-December 13 |
Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок під час візиту до Києва заявила, що Європейський Союз невдовзі розшириться від Лісабона до Луганська
|
| Karacb |
Пост
|
|
Репутация: 171 ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 289 С нами с: 28-January 08 |
Вірю, я повірив.
|
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
Репутация: 1090 ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 |
це виглядає як пряме повідомлення тобі, але такому довбойобу як ти це важко зрозуміти ти один заходиш в цю тему і постишь дічь лише заради постингу дічі, сперечаєся лише заради сперечання. Такий собі "один проти всіх" Це і є довбоєбізмом. Лікуйся! це лише твоя власна думка, прийми за факт, тому що мої думки ти не спроможний читати і не можеш розповідати всім для чого я захожу у цю тему и викладаю те що викладаю я роблю це для того щоб ви трохи думали (ну хоч трошки) і критично сприймали інформацію, можливо я неправий щодо Маска, можливо я неправий щодо багатьох речей, але я висвітлюю іншу думку, аніж загальноприйнятну в навязанному нам інформаційному полі, і заставляю (сподіваюсь) не приймати все що є в цьому навязаному інформаційному полі за інстину в останній інстанції якось так |
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 587 Репутация: 2523 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 228 С нами с: 23-December 13 |
та иди ты в республиканскую степь, заебал уже
кривая дорожка информационного поля, ведущая в степь политического хлама, висящего на удочке эфесбешного рашен парашен |
| eilef |
Пост
|
|
Репутация: 403 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 841 С нами с: 25-January 10 |
Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок під час візиту до Києва заявила, що Європейський Союз невдовзі розшириться від Лісабона до Луганська Лучший ответ на эту заяву как всегда дал Пан Шаміль. https://twitter.com/vsheredeha/status/1708848040239419449 Говорить можно все что угодно. |
| Koful |
Пост
|
|
Вибори в час війни? Контрнаступ довго? Які рекорди уражень у вересні? Чи втіче ЧФ РФ в Новоросійськ? Чи «злиє» нас Захід? Що відбулося з лендлізом? Пан Ніж - наш кандидат? Що буде 14 жовтня? Хто піде на суд до Червінського? ГУР МО «Кракен» і блок-пост МВС, де почути про причини? Що не так з ТЦК? «Чи живий Маркус»? Змінити закон і дозволити служити 60+ віком. Чому не дадуть мобілізувати в‘язнів з тюрем в Україні? Доля генерала Кривоноса? Чи врятують Україну 10 мільйонів мігрантів? Хто і навіщо це п..здить? Чому Карась обрав філософський факультет? Чому ми переможемо? |
| solex |
Пост
|
|
Репутация: 101 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 |
А чому забули про гендерів? Там 90 % часу про них тільки
|
| touch3g |
Пост
|
|
Репутация: 122 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 |
Росія внесла Коломойського у список "терористів"
https://ua.korrespondent.net/world/russia/4...ysok-terorystiv Ну да, он очень похож |
| Karacb |
Пост
|
|
Репутация: 171 ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 289 С нами с: 28-January 08 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
|
| Koful |
Пост
|
|
|
| Karacb |
Пост
|
|
|
| kym |
Пост
|
|
Благодарности: 184 Репутация: 923 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 455 С нами с: 12-March 07 |
я канешна могу сильно ошибаЦЦА
как тут модно сейчас глаголить - це моя власна думка, але... судя по вкидам в сми разного напраления, про Омерику, про второго орбана, ЕС и тп, про всяко-разно... но походу нас подтягивают таки под замораживания войны путем переговоров НЕ в нашу пользу, под которые подтянут тысячи разных причин... если таки до этого дойдет, то будет пауза переговорами, нас вынудят "отдать" то, что сейчас захвачено, будет пауза в несколько лет... еще раз - я хотел бы сильно ошибаться, но..... это НЕ зрада, просто мысли вслух на базе имеющейся информации в открытом доступе... |
| Karacb |
Пост
|
|
как минимум это план Б.
К гадалке не ходи, они до последнего будут пытаться как то все утрясти. |
| touch3g |
Пост
|
|
Репутация: 122 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 |
я канешна могу сильно ошибаЦЦА как тут модно сейчас глаголить - це моя власна думка, але... судя по вкидам в сми разного напраления, про Омерику, про второго орбана, ЕС и тп, про всяко-разно... но походу нас подтягивают таки под замораживания войны путем переговоров НЕ в нашу пользу, под которые подтянут тысячи разных причин... если таки до этого дойдет, то будет пауза переговорами, нас вынудят "отдать" то, что сейчас захвачено, будет пауза в несколько лет... еще раз - я хотел бы сильно ошибаться, но..... это НЕ зрада, просто мысли вслух на базе имеющейся информации в открытом доступе... Или это просто тупая фантазия! Сколько раз уже писали про переговоры или что-то отдать? Может уже пора понять что война будет продолжатся ибо если рашке что-то дать, то Китай сразу сделает выводы и последствия будет для многих еще хуже! |
| Koful |
Пост
|
|
я канешна могу сильно ошибаЦЦА как тут модно сейчас глаголить - це моя власна думка, але... судя по вкидам в сми разного напраления, про Омерику, про второго орбана, ЕС и тп, про всяко-разно... но походу нас подтягивают таки под замораживания войны путем переговоров НЕ в нашу пользу, под которые подтянут тысячи разных причин... если таки до этого дойдет, то будет пауза переговорами, нас вынудят "отдать" то, что сейчас захвачено, будет пауза в несколько лет... еще раз - я хотел бы сильно ошибаться, но..... это НЕ зрада, просто мысли вслух на базе имеющейся информации в открытом доступе... А який сенс зараз заморозити шоб через 5 років почалося знову але вже більш жорстко з варіантом шо Україна тоді вже точно паде і воно далі піде на ЄС? |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 374 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 576 С нами с: 11-October 07 |
Или это просто тупая фантазия! Сколько раз уже писали про переговоры или что-то отдать? Может уже пора понять что война будет продолжатся ибо если рашке что-то дать, то Китай сразу сделает выводы и последствия будет для многих еще хуже! Китай наконец-то нападет на рашку? или на индию? |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 22nd October 2025 - 8:26 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |