Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7200-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
| @LEzhka |
Пост
|
|
Репутация: 425 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 887 С нами с: 15-May 07 |
УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН https://www.portmone.com.ua/r3/uk/terminal/...ndex/id/118103/ Ребята, можно с ковидной 1000 гривен задонатить нашим бойцам. Пробуйте, не с первого раза проходит Ребята, в теме (де-факто, и теперь и де-юре) можно ругаться матом. За любую поддержку свинособак - моментальный бан. ПЕРЕЛІК ОФІЦІЙНИХ ПЕРЕВІРЕНИХ ДЖЕРЕЛ: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ЩО ПРЯМО ЗАРАЗ КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ МОЖЕ ЗРОБИТИ? записуйтесь у територіальну оборону https://sprotyv.in.ua/ повідомляйте через офіційний чат-бот у Telegram https://t.me/stop_russian_war_bot про російські війська, техніку та ворожі ДРГ. Пересування українських військ навпаки не світимо беріть участь у затриманні ворожих диверсантів та коректувальників знищуйте мітки ворожих ДРГ усюди, де їх виявили демонтуйте дорожні знаки із вказівниками напрямків руху, щоб ворогу було складніше орієнтуватися на місцевості в координації з військовими та представниками територіальної оборони облаштовуйте завали та барикади на важливих дорогах готуйте «коктейлі Молотова» за інструкціями, що оприлюднені на перевірених українських ресурсах здавайте кров на потреби поранених та допомагайте лікарям заходьте в соцмережі й форуми РФ та публікуйте відео з загиблими і полоненими ворога – доносьте правду і закликайте, аби російські матері виходили на акції протесту проти війни Зараз від дій кожного с нас залежить доля України! Ми обов’язково переможемо! Тому що ми на своїй землі! Слава Україні! Набор кратких картинок по выживанию, что делать в разных ситуациях и т.д. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН |
![]() ![]() |
| mabila |
Пост
|
|
Репутация: 88 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 525 С нами с: 8-April 10 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 587 Репутация: 2525 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 644 С нами с: 23-December 13 |
|
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
Репутация: 1090 ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 |
Ну если так, то почему у нас ездят по дорогам мерседесы, порше, ауди и бмв? Забыли? Забили? А и давайте Шевченка отменять. Он служил не в украинской армии.... чисто для интереса, конечно лучше знать, но толку от этих знаний мало, к сожалению. Ну какая разница, если я у тебя с кармана вытяну деньги и ты заметиш или вытяну и ты не заметишь? Не какой. Я все равно их вытянул. Хотя так то да, лучше видеть и знать что вытянули. Будеш ьзнать, что надо еще больше работать, что бы купить хлебушка))) А шо говорят, к чему интервью Арахмами? Что ожидаеться? в первом случае есть неиллюзорная вероятность получить по хлебалу или загреметь в тюрячку "США постачають зброю Україні лише для утримання фронту, а не для розгрому росії" — Newsweek ![]() p/s адресовано ньюсвик война ради войны.... я думаю администрация бидона стартонула (или позволила стартовать) везде военные конфликты просто для решения экономических проблем, носин персонал, джаст бизнес |
| flatch |
Пост
|
|
Репутация: 332 ![]() MusculaR BeaveR ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 175 С нами с: 10-October 09 |
|
| mabila |
Пост
|
|
Репутация: 88 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 525 С нами с: 8-April 10 |
|
| Console |
Пост
|
|
Репутация: 498 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 288 С нами с: 23-March 08 |
Меня другое волнует, это получается что коммерческие компании получат информацию о количестве и конкретных ВОС которых не хватает, причем чут-ли не по бригадно?
|
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 374 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 682 С нами с: 11-October 07 |
|
| Деймос |
Пост
|
|
Репутация: 336 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 627 С нами с: 27-October 06 |
война ради войны.... Не так, те що нам давали, це була війна заради війни, а зараз це по іншому. Перекладаю, ми не можемо виділити вам гроші через двох калік з республіканськох партії, тому ті гроші, які ще залишились від попередніх пакетів ми розтягнемо на скільки зможемо. І відновити лендліз і почати по ньому щось поставляти теж не будемо. А боротьба з корупцією стане гнічкішою, чи не на часі. |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 374 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 682 С нами с: 11-October 07 |
|
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1050 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 710 С нами с: 11-April 12 |
"...і так далі" це вчителі, музиканти, онкохворі але тільки не ті хто дійсно носить форму і має зброю в тилу (ТЦК, ТРО, СБУ, ГЕНШТАБ, погранці). А ще ж є купа генетичного біосміття: прокурори, судьї, депутати - чому про них ніхрена, лише завжди зварювальники чи слюсарі "і так далі"? Підари прокляті! |
| flatch |
Пост
|
|
Репутация: 332 ![]() MusculaR BeaveR ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 175 С нами с: 10-October 09 |
у меня есть возможность получения брони на работе, но без номера военной специальности не дают, я думаю это везде так. Но бл# ее можно получить только после мед комиссии после которой тебе говорят явиться через 3 дня с вещами, а в случае не явки - тюрьма.
Кто был раньше до полномаштабного, тому повезло... |
| SmileBoy |
Пост
|
|
Репутация: 177 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 |
у меня есть возможность получения брони на работе, но без номера военной специальности не дают, я думаю это везде так. Но бл# ее можно получить только после мед комиссии после которой тебе говорят явиться через 3 дня с вещами, а в случае не явки - тюрьма. Кто был раньше до полномаштабного, тому повезло... Ага, у знайомого на роботі челік так пішов робити військовий квиток собі) приходить, каже: дайте мені військовий квиток, але мені не для мобілізації, а щоб бронь зробити потім. Добре, кажуть, нема питань)) ось тобі квиток, а ось тобі повістка на завтра на відправку |
| flatch |
Пост
|
|
Ага, у знайомого на роботі челік так пішов робити військовий квиток собі) приходить, каже: дайте мені військовий квиток, але мені не для мобілізації, а щоб бронь зробити потім. Добре, кажуть, нема питань)) ось тобі квиток, а ось тобі повістка на завтра на відправку во во, суки. Есть еще вариант мне сказали прийти с адвокатом мол они уже так работают давно и знают как сделать чтобы после мед комиссии тебя не забрали, но вот я хз, вариант это или нет. Вдруг на следующий день придут домой либо дадут повестку, а после мед комисии уже от повестки не откажешься = тюрьма. Сообщение отредактировал flatch - Nov 28 2023, 12:32 |
| Деймос |
Пост
|
|
Репутация: 336 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 627 С нами с: 27-October 06 |
"...і так далі" це вчителі, музиканти, онкохворі але тільки не ті хто дійсно носить форму і має зброю в тилу (ТЦК, ТРО, СБУ, ГЕНШТАБ, погранці). А ще ж є купа генетичного біосміття: прокурори, судьї, депутати - чому про них ніхрена, лише завжди зварювальники чи слюсарі "і так далі"? Підари прокляті! Не для того, щоб їх виправдовуватию, але можливо ти не так зрозумів, там логіка у тому, що не всіх в окоп, а когось умовно техніку ремонтувати. ТРО наче воює і прикордонники теж, не всі але все таки. |
| flatch |
Пост
|
|
Не для того, щоб їх виправдовуватию, але можливо ти не так зрозумів, там логіка у тому, що не всіх в окоп, а когось умовно техніку ремонтувати. ТРО наче воює і прикордонники теж, не всі але все таки. Мой знакомый ранее не служил,взяли его ремонтировать моторы но потом его отправили на передовую.А почему в этих газетах не показывают как нас в Харькове,Одессе и.т.д кидают в машины и везут в тцк © комментарии на одном из каналов Адвоката про мобилизацию |
| USSRMoto |
Пост
|
|
Репутация: 48 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 493 С нами с: 18-May 14 |
А не скажете, чому в Україні 30(!) пам'ятників Пушкіну, а Котляревському аж 3? То не до мене питання) Я б був би тільки радий, якщо було б навпаки. Тоді меньше каменю довелось би валити банально- он лучше писака(читай популярней).... почему у гангам стайла 1млрд просмотров , а у KOZAK SIROMAHA feat. KALUSH 200k Бывает дело еще в пиаре... Кто то лучше ПР-агента имеет, кто то лучше. Тут такое.... |
| Деймос |
Пост
|
|
|
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1050 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 710 С нами с: 11-April 12 |
|
| Деймос |
Пост
|
|
|
| elNino |
Пост
|
|
Репутация: 258 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 857 С нами с: 5-November 10 |
у меня есть возможность получения брони на работе, но без номера военной специальности не дают, я думаю это везде так. Но бл# ее можно получить только после мед комиссии после которой тебе говорят явиться через 3 дня с вещами, а в случае не явки - тюрьма. Кто был раньше до полномаштабного, тому повезло... У меня коллеги получали бронь не имея отметки в приписном после универа, как и у многих. Тот что в Киеве получал специальность конечно военком запугивал в стиле * а где вы были 8 лет*, но поскольку фирма всё подала вовремя и правильно то дали специальность и бронь, второй коллега в другой области приписан, пришёл показал доки прошёл комиссию и получил специальность и потом бронь. |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 1st December 2025 - 5:28 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |