Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7199-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
| @LEzhka |
Пост
|
|
Репутация: 425 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 887 С нами с: 15-May 07 |
УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН https://www.portmone.com.ua/r3/uk/terminal/...ndex/id/118103/ Ребята, можно с ковидной 1000 гривен задонатить нашим бойцам. Пробуйте, не с первого раза проходит Ребята, в теме (де-факто, и теперь и де-юре) можно ругаться матом. За любую поддержку свинособак - моментальный бан. ПЕРЕЛІК ОФІЦІЙНИХ ПЕРЕВІРЕНИХ ДЖЕРЕЛ: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ЩО ПРЯМО ЗАРАЗ КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ МОЖЕ ЗРОБИТИ? записуйтесь у територіальну оборону https://sprotyv.in.ua/ повідомляйте через офіційний чат-бот у Telegram https://t.me/stop_russian_war_bot про російські війська, техніку та ворожі ДРГ. Пересування українських військ навпаки не світимо беріть участь у затриманні ворожих диверсантів та коректувальників знищуйте мітки ворожих ДРГ усюди, де їх виявили демонтуйте дорожні знаки із вказівниками напрямків руху, щоб ворогу було складніше орієнтуватися на місцевості в координації з військовими та представниками територіальної оборони облаштовуйте завали та барикади на важливих дорогах готуйте «коктейлі Молотова» за інструкціями, що оприлюднені на перевірених українських ресурсах здавайте кров на потреби поранених та допомагайте лікарям заходьте в соцмережі й форуми РФ та публікуйте відео з загиблими і полоненими ворога – доносьте правду і закликайте, аби російські матері виходили на акції протесту проти війни Зараз від дій кожного с нас залежить доля України! Ми обов’язково переможемо! Тому що ми на своїй землі! Слава Україні! Набор кратких картинок по выживанию, что делать в разных ситуациях и т.д. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН |
![]() ![]() |
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 587 Репутация: 2525 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 617 С нами с: 23-December 13 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 587 Репутация: 2525 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 617 С нами с: 23-December 13 |
Прем'єр-міністр Угорщини віктор орбан заявив, що їде до москви
Мета: обговорити постачання нафти і газу, а також мирні зусилля в Україні. "Хмельницька, Рівненська і Південноукраїнська АЕС повністю відновили роботу після російських атак" — МАГАТЕ НАБУ і САП підтвердили обшуки у керівника Офісу президента Андрія Єрмака в урядовому кварталі Згідно з повідомленням антикорупційних органів, слідчі дії санкціоновані, а обшук здійснюється в межах розлідування. ![]() |
| JDDJ |
Пост
|
|
|
| JDDJ |
Пост
|
|
|
| JDDJ |
Пост
|
|
"переговори між росією і США можуть призвести до зустрічі з Трампом у Будапешті"
хуйло "Угорщина готова надати майданчик для переговорів щодо України" орбан російські окупанти вбили українського військовополоненого на Донеччині в районі села Гнатівка Покровського району Злочинці рф взяли у полон захисника України, зв’язали йому руки, побили прикладом автомата, а потім розстріляли. |
| JDDJ |
Пост
|
|
Андрій Єрмак написав заяву про відставку
"Я вдячний Андрію за те, що українська позиція в переговорному треку завжди була ним представлена саме так, як і має бути. Завжди це була патріотична позиція. Але я хочу, щоб не було чуток і спекуляцій. Що стосується нового керівника Офісу, завтра я проведу консультації з тими, хто може очолити цю інституцію" Зеленський Харківщина: 1 загиблий і 2 постраждалих внаслідок російського авіаційного бомбардування села Шестакове |
| JDDJ |
Пост
|
|
В рф сьогодні було невдале тестування міжконтинентальної балістичної ракети в оренбурзькій області
![]() У затриманого українця, якого пов’язують з диверсією на польській залізниці, виявили 46 російських паспортів "Представники команди президента США Дональда Трампа, які вирушать до москви, нібито повідомлять росії про готовність США визнати фактичний контроль рф над загарбаними територіями України в межах потенційної мирної угоди" — The Telegraph Україна не буде зобов'язана визнавати ці втрати територій. На бєлгородщині уражені електричні вузли та підстанції "орбан їде до путіна, Навроцький до орбана. У перемовинах щодо "плану віткоффа" хаос, а у Києві політична криза. Фатальна комбінація" — Туск |
| JDDJ |
Пост
|
|
"Німеччина ухвалила бюджет на 2026 рік, у якому закладено рекордний обсяг підтримки для України" — Der Spiegel
Як повідомляє видання, проєкт передбачає 11,5 млрд євро допомоги — найбільшу суму від початку повномасштабної війни. Це прописано окремим пунктом бюджету. Кошти планують спрямувати на закупівлю артилерійських систем, дронів, бронетехніки та іншого озброєння. ![]() |
| JDDJ |
Пост
|
|
Донька колишнього президента ПАР вербувала найманців на війну проти України
Вона подала у відставку з парламенту та всіх державних посад. Її звинувачують у вербуванні південноафриканців для участі у війні проти України на боці росії. В татарстані горить склад акумуляторів в особливій економічній зоні "алабуга", де росіяни виготовляють "шахеди" ![]() |
| Kser1 |
Пост
|
|
Репутация: 240 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 120 С нами с: 15-August 07 |
Андрій Єрмак написав заяву про відставку "Я вдячний Андрію за те, що українська позиція в переговорному треку завжди була ним представлена саме так, як і має бути. Завжди це була патріотична позиція. Але я хочу, щоб не було чуток і спекуляцій. Що стосується нового керівника Офісу, завтра я проведу консультації з тими, хто може очолити цю інституцію" Зеленський Харківщина: 1 загиблий і 2 постраждалих внаслідок російського авіаційного бомбардування села Шестакове Памятаю рік тому відповідь в одному інтервью Степана Гавриша відносно Єрмака. Він сказав, що Єрмак дуже жорский переговорнак. Мабуть тому спрацювала чергова спроба прибрати його із переговорів |
| JDDJ |
Пост
|
|
|
| JDDJ |
Пост
|
|
"Замість Єрмака із посланцями Трампа зустрінеться Умєров" — FT
|
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 374 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 679 С нами с: 11-October 07 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
|
| JDDJ |
Пост
|
|
"Єрмак йде на передову" — New York Post
"Йду на фронт. Я чесна і порядна людина. Перепрошую, якщо більше не зможу відповідати на ваші дзвінки. Я служив Україні та був у Києві 24 лютого 2022 року. Можливо, ми ще побачимося. Слава Україні" У статті журналісти стверджують, що Єрмак також сказав їм таке: "Моя гідність не була захищена, тому я не хочу створювати проблеми Зеленському. Мене обурює бруд, спрямований на мене, і ще більше обурює відсутність підтримки з боку тих, хто знає правду" |
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1049 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 703 С нами с: 11-April 12 |
Я служив Україні та був у Києві 24 лютого 2022 року. Можливо, ми ще побачимося. Слава Україні як же кльово, мабуть, служити Україні на Банковій а не в окопі я от теж був у Києві 24 лютого 2022 року але мене чомусь називають ухилянтом і хочуть бусифікувати підарасіна, сподіваюсь тебе грохнуть де б ти не сховалось! |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 374 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 679 С нами с: 11-October 07 |
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 29th November 2025 - 15:46 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |