Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6923-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
zver |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() звирюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 ![]() |
это кто? хуйло с флоріди https://www.youtube.com/channel/UC3OtKSWHXQyajk8P1mVi43w на нього ыыы надрочував останні рік точно там зараз така шарашка відкрилася. Гірше за соловйова Сообщение отредактировал zver - Mar 21 2022, 1:48 |
Numan |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 11 С нами с: 23-January 10 ![]() |
|
SyntaxError |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
охуеть объяснили
![]() хуйло с флоріди https://www.youtube.com/channel/UC3OtKSWHXQyajk8P1mVi43w на нього ыыы надрочував останні рік точно там зараз така шарашка відкрилася. Гірше за соловйова ааа, я подумал форумчанин |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
ти хочеш сказати, що саньок був адекват адекват а потім рас і всьо? У нього 70% аудиторії за війну, а він послідовно русняву хуйню трансплював. Смішний ти когда были выборы президента США последнего он выступал за Трампа, я выступаю за Трампа, у нас были одинаковые взгляды, то что такие же взгляды были у его аудитории мне совершенно наплевать, могу кстати посоветовать ещё пару человек, которые выступают против Байдена, и один из них точно за Трампа, это Илларионов и Гарри Табах когда разразилась коронавирусная чума (в головах) он выступал против чумы, и я выступал против чумы (вы же помните да?) наши интересы совпадали в это время он возможно постил какие то видосики за Рашу и высказывался нелестно об Украине (я не в курсе потому что в этом я с ним был не согласен и не смотрел это говно) с 23го он начал лить говно и его канал для меня умер что неясно? кстати я бы не сказал что у него 70% за войну, все 99% причём такие махровые, один из последних видосиков про обстрел Азова (не путать с городом), просто почитайте каменты, я пока первый адекватный нашел такое полотно промотал... Сообщение отредактировал ЫЫЫ - Mar 21 2022, 2:13 |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
muxamuxa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 879 С нами с: 6-May 08 ![]() |
|
muxamuxa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 879 С нами с: 6-May 08 ![]() |
|
Мирянин |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 170 С нами с: 13-August 07 ![]() |
Кому треба сповіщення про повітряну тривогу в телеграмі
https://t.me/KyivCityOfficial Сообщение отредактировал Мирянин - Mar 21 2022, 6:23 |
Proximusguffy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 321 С нами с: 30-November 08 ![]() ![]() |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
Like |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 ![]() |
|
feNDer2k5 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 84 С нами с: 28-March 06 ![]() |
Кто с оболони, электричество у всех есть?
|
Proximusguffy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 321 С нами с: 30-November 08 ![]() ![]() |
Я не з оболоні, але якщо нема то це ясно чому.
|
Grabak |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 209 С нами с: 31-December 08 ![]() ![]() |
|
Antrax |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Волшебник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 337 С нами с: 30-October 06 ![]() |
я вот не понял, открытая инфо по Вилли пошла через минуту после прилёта - координаты, момент прилетая куча видео с ракурсов
у народа там вообще кукуха отчалила? |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Dj announce |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 103 С нами с: 13-May 09 ![]() |
|
PSL |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Незваный гость ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 021 С нами с: 5-May 09 ![]() |
Целое утро конкретная канонада или с Ирпеня/Бучи, или со стороны Боярки и дальше
|
phpkiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 193 С нами с: 24-November 07 ![]() |
Целое утро конкретная канонада или с Ирпеня/Бучи, или со стороны Боярки и дальше https://www.pravda.com.ua/news/2022/03/21/7333230/ Київщина. Постійні бої в напрямку Житомирської траси. Макарівська громада під обстрілом ворога. Вночі обстріляли Петрушки, Шпитьки ДмитрівськоЇ громади, що спричинило пожежу приватних будинків. Багато сіл у Бучанському районі в окупації, що наближає гуманітарну катастрофу. Ворог обстрілює села, немає можливості виїхати. Бої та обстріли в Гостомелі, Бучі, Ірпені. У Броварському районі на території трьох громад – ворожа техніка, періодичні хаотичні обстріли. Славутич – відрізаний від постачання. |
phpkiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 193 С нами с: 24-November 07 ![]() |
Жесть повреждения в Ретровилле: https://twitter.com/ukrpravda_news/status/1...805776547418113
|
LeXx_Kiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Lotus Warrior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 603 С нами с: 25-September 07 ![]() |
Я туди плавати ходив ( |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 27th February 2025 - 0:48 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |