Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6921-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Like |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 ![]() |
Усилиями красного креста начиная с 17 февраля 2022 года только официально перемещено на территорию рф больше 60 тысяч украинцев с территорий Донбасса и южных областей под оккупацией.
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Усилиями красного креста начиная с 17 февраля 2022 года только официально перемещено на территорию рф больше 60 тысяч украинцев с территорий Донбасса и южных областей под оккупацией. А ось це вже дійсно піздєц і зрада. Питання до Кулеби і Зеленатора. Де реакція МЗС? Де якесь позачергове засідання ООН хоча б? |
NumeroUno |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 025 С нами с: 16-March 06 ![]() |
Загалом, якщо дуже хочеш - можеш мене за це хуями крити, якщо стане легше, але наразі ситуація така, як є, і я впевнений, що командування краще знає, що вони можуть зробити, а що - ні. Оголосять, що готові до деблокади і залишилось тільки рукожопів мобілізувати - всі встануть і попиздують, куди скажуть, я впевнений. А по-моему все идет к тому, что мы без мобилизации 3 и 4 стадии проебуем Мариуполь как минимум. Сколько у нас армия 250000? Сколько у нас терр оборона тысяч 100 (кстати их могут перемещать на фронт с границы с Польшой к примеру?). Так вот тысяч 200 еще бы явно не помешало хотя бы тех кто военные кафедры прошел, я уже молчу об общественном резерве. Кстати в ДНР и ЛНР мобилизируют сейчас вообще всех насколько я знаю Сообщение отредактировал NumeroUno - Mar 27 2022, 9:27 |
Like |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 ![]() |
А ось це вже дійсно піздєц і зрада. Питання до Кулеби і Зеленатора. Де реакція МЗС? Де якесь позачергове засідання ООН хоча б? https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/27/7334888/ |
Petlura |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 066 С нами с: 12-February 08 ![]() |
А по-моему все идет к тому, что мы без мобилизации 3 и 4 стадии проебуем Мариуполь как минимум. Сколько у нас армия 250000? Сколько у нас терр оборона тысяч 100 (кстати их могут перемещать на фронт с границы с Польшой к примеру?). Так вот тысяч 200 еще бы явно не помешало хотя бы тех кто военные кафедры прошел, я уде молчу об общественном резерв. Кстати в ДНР и ЛНР мобилизируют сейчас вообще всех насколько я знаю Еще раз, не в количестве дело, мы ж не в средневековье, набирают и так достаточно, учебки забиты все. Без авиации и серьезной переброски сил с точек, где и так жарко мы можем на Марик хоть 20 тыщ. с автоматами бросить, всех на подходе из арты и бомбами расфигачат. Думаю в штабе не дураки сидят и лучше нас понимают могут они что-то сделать или нет. Сообщение отредактировал Petlura - Mar 27 2022, 9:32 |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
А по-моему все идет к тому, что мы без мобилизации 3 и 4 стадии проебуем Мариуполь как минимум. Сколько у нас армия 250000? Сколько у нас терр оборона тысяч 100 (кстати их могут перемещать на фронт с границы с Польшой к примеру?). Так вот тысяч 200 еще бы явно не помешало хотя бы тех кто военные кафедры прошел, я уже молчу об общественном резерве. Кстати в ДНР и ЛНР мобилизируют сейчас вообще всех насколько я знаю Мобілізують стільки, скільки треба і скільки можуть забезпечити. Ніхто би не призивав менше, ніж треба, просто тому що типу впадло ними займатись)) Я, до речі, чув, що ще не всіх навіть з яким-небудь досвідом мобілізували, просто тому що вже укомплектовані частини. Як тільки буде змога наростити сили, вони цією можливістю скористаються. Лнр/днр - це шматки лайна у військовому, економічному, політичному плані. Там ніхто не думає перед тим, як зробити. І мобілізують всіх під ряд на вулиці лише як живий щит і для виявлення наших вогневих позицій (про це і полонені кажуть, і наш генштаб). Імхо, краще робити все з розумом, ніж починати красноармєйщину з її славнозвісним "добудете оружие в бою". До речі, не знаю, звідки в тебе стільки надії на лошків з військової кафедри) там року до 2012 люди навіть в казармах не жили і на полігон не їздили. Це такі ж рукожопи, як і решта цивільних. Їх всіх треба вчити хоча би місяці три, щоб елементарні навички тої ж стрільби поставити. Це навіть не моя думка, читав в когось з військових. Сообщение отредактировал SmileBoy - Mar 27 2022, 9:35 |
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 678 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
Це такі ж рукожопи, як і решта цивільних. Їх всіх треба вчити хоча би місяці три, щоб елементарні навички тої ж стрільби поставити. Це навіть не моя думка, читав в когось з військових. подтверждаю, за два года военки все чему научились - красиво натирать берцы |
Vox |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 654 С нами с: 24-January 10 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
подтверждаю, за два года военки все чему научились - красиво натирать берцы Ну звісно)) В нашій країні військова кафедра - це спосіб легально відкосити від армії, а не навчальний заклад для підготовки офіцерів молодшого складу. Не дай бог комусь такого командира в роту, чесно. |
Nikel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 647 С нами с: 14-April 21 ![]() |
|
NumeroUno |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 025 С нами с: 16-March 06 ![]() |
Їх всіх треба вчити хоча би місяці три Значит давно уже пора начинать |
SmileBoy |
Пост
|
Значит давно уже пора начинать А тих, кого зараз навчають, куди дівати?) Що нам точно варто було робити ще до війни - це будувати резерви країни за ізраїльською схемою. Але це теж купа бабла, яке б просто спиздили, скоріше за все. Сообщение отредактировал SmileBoy - Mar 27 2022, 10:12 |
Nikel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 647 С нами с: 14-April 21 ![]() |
Чернобаевка 11
Сообщение отредактировал Nikel - Mar 27 2022, 10:32 |
LMD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 826 С нами с: 1-May 07 ![]() |
Буквально вчера медведев перечислял причины начала использования ЯО. Одним из пунктов был акт агрессии против рф. А уже сегодня пасечник заявил о намерении провести референдум в лнр о вхождении в состав рашки. Совпадение?
Сообщение отредактировал LMD - Mar 27 2022, 11:14 |
Sennheiser |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 637 С нами с: 25-January 09 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 057 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
LMD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 826 С нами с: 1-May 07 ![]() |
|
NumeroUno |
Пост
|
Polarfox ватник рашистский, сказать по сути нечего, кроме говна в репе?
Сообщение отредактировал NumeroUno - Mar 27 2022, 11:23 |
Andrey1989 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 665 С нами с: 26-September 19 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 25th February 2025 - 3:51 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |