Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6918-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
уже российское падло начало пиздеть в ООН
|
КУЗЯ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дохтур ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 950 С нами с: 11-April 07 ![]() |
Могли хоча б заради пристойності зменшити кількість яку закупають, думаю якщо на 2 градуси зменшити стандарт тепла у квартирах, люди від цього не вмруть, а от від ракет, які можуть побудувати на ці гроші, так. рядовому бюргеру похуй на Украину, а минус пару градусов в батарее это потеря в процентах на выборах для политиков нынешних а педя гумкин обиделось на то что с него лычку модерскую сняли и с тех пор не пишет, от мелочный жирный пидор ![]() Сообщение отредактировал КУЗЯ - Apr 5 2022, 16:12 |
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 620 С нами с: 27-October 06 ![]() |
рядовому бюргеру похуй на Украину, а минус пару градусов в батарее это потеря в процентах на выборах для политиков нынешних а педя гумкин обиделось на то что с него лычку модерскую сняли и с тех пор не пишет, от мелочный жирный пидор ![]() В загальному, це зрозуміло, але після Бучі, можна було спробувати пояснити бюргерам, що це нацисти і ми повинні зробити все можливе щоб їх зупинити. Але простіше нічого не робити. Тоді можна і НАТО розпускати, а то рашка нападе на прибалтику і прийдеться воювати, а бюргери не хочуть, для них прибалти ніхто. Є таке висловлювання: «Спочатку вони прийшли за євреями. Я мовчав, я не був євреєм. Потім вони прийшли за комуністами. Я мовчав, я не був комуністом. Потім вони прийшли за профспілковими працівниками. Я мовчав, я не був профспілковим працівником. Потім вони прийшли за мною. І не залишилося нікого, хто міг би допомогти мені» |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Ручки обломятся ссылку запостить, вместо этого легче говно из себя изрыгать? Ручкі обломяца зайти в пошук і знайти групу? Спасибі камрадам, что вместо тебя ссылку на группу нашли. Камради її знайшли якраз замість тебе, безрукого. И теперь понятно, что это мягко говоря дезинформация. Зачем уподобляться кремлевским пропагандосам, тиражируя ложь? Читати перед тим, як вийобуватись, не пробував? Сказано було саме для таких як ти: "стриманий оптимізм". Тобі перекласти може? Бо рашист типу я, а кацапське лайно з тебе ллється. |
P.L.U.R. |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() non-mainstream activist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 ![]() |
Бля, як же їбанули зі Стугни по КА-52, - це бля така приємність і красівоє, что піздець!))
ще тільки по літаку з протитанкового комплексу (земля-земля), залишилося їбанути, щоб я задумався, що поодинокі випадки у компьютерних інрах, типу Battlefield 2042 можуть заїбошити наши воїни ЗСУ 💪 Сообщение отредактировал P.L.U.R. - Apr 5 2022, 16:37 |
Gr1vus |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 839 С нами с: 20-December 07 ![]() |
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 620 С нами с: 27-October 06 ![]() |
|
Inferno2008 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 666 муравьев... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 ![]() |
Зеля так напрягается в ООН правда смысла... это щас самая бесполезная организация в мире... даже в маленькой Боярке от волонтеров толку больше
|
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
Сегодня на Петровку в Ало за телефоном поехал.. потом решил подождать маму с работы встретить (на электричке).
Встретил.. потом как завыли сирены....ууухх жесть, она там не одна та сирена..., спустились в метро... переждали... Непривычно... Я по факту на троещине все это время был, тут сирена не работает.. да и в метро больше месяца не бывал... Ощущения событий и реальности конечно другое.. с 24, это конечно не самое стремно что было но антуражно.. |
КУЗЯ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дохтур ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 950 С нами с: 11-April 07 ![]() |
В загальному, це зрозуміло, але після Бучі, можна було спробувати пояснити бюргерам, що це нацисти і ми повинні зробити все можливе щоб їх зупинити. Але простіше нічого не робити. : вот смотри - тебе похуй на войну саудитов с йеменом, там тоже ракеты и казни, похуй израиль с арабами, нам похуй было все эти годы на всю ту хуйню, вот и бюргерам всего мира похуй на нашу войну, ты не прикрутил вентиль отопления когда Иран и Афганистан разьебывали, когда Израиль обстреливали, хули ждать что нас пожалеют? |
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
Офіційно: Естонія відправила Україні озброєння з гаубицями 122-мм
![]() ![]() Між Києвом та Черніговом відновили автомобільне сполучення Там кстати Elif вроде отец в Чернигове, пытался связаться. |
Деймос |
Пост
|
вот смотри - тебе похуй на войну саудитов с йеменом, там тоже ракеты и казни, похуй израиль с арабами, нам похуй было все эти годы на всю ту хуйню, вот и бюргерам всего мира похуй на нашу войну, ты не прикрутил вентиль отопления когда Иран и Афганистан разьебывали, когда Израиль обстреливали, хули ждать что нас пожалеют? Знову ж таки, я це все чудово розумію, але є різниця між тим, що робиться за тисячі калометрів і тим, що у тебе під носом. І це не заради нас, а заради себе, бо коли країна з імперськими амбіціями замість слів починає реальну війну, при цьому в них кажуть, що і Польшу заодно і прибалтику (там же сильно "ущемляют русскоговорящих") потрібно "уебать", то це вже не сприймаєш як пусті слова. Хоча це їх право робити так, як вони вважають за потрібне. Сообщение отредактировал Деймос - Apr 5 2022, 17:51 |
DoctorZlo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 396 С нами с: 10-May 07 ![]() |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
dezmen |
Пост
|
Почему каждому постпреду рашки хочется прописать...
|
elNino |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 838 С нами с: 5-November 10 ![]() |
Знову ж таки, я це все чудово розумію, але є різниця між тим, що робиться за тисячі калометрів і тим, що у тебе під носом. І це не заради нас, а заради себе, бо коли країна з імперськими амбіціями замість слів починає реальну війну, при цьому в них кажуть, що і Польшу заодно і прибалтику (там же сильно "ущемляют русскоговорящих") потрібно "уебать", то це вже не сприймаєш як пусті слова. Хоча це їх право робити так як вони вважають ха потрібне. Для німців ми за 1000 км. У них все файно, нашо нвпрягатись. |
eilef |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 803 С нами с: 25-January 10 ![]() |
Там кстати Elif вроде отец в Чернигове, пытался связаться. Я благодаря волонтерам нашел с ним связь еще до снятия блокады. Сейчас он уже у родственников. Там Чернигов черти очень сильно крыли. Слава ЗСУ их внутрь не впустили. Сообщение отредактировал eilef - Apr 5 2022, 17:42 |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 468 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Зеленский предложил Совбезу исключить Россию из своего состава или самораспуститься.
|
Деймос |
Пост
|
Для німців ми за 1000 км. У них все файно, нашо нвпрягатись. Можу змінити слов на - за сотні тисяч, но я писав ... бо коли країна з імперськими амбіціями замість слів починає реальну війну, при цьому в них кажуть, що і Польшу заодно і прибалтику (там же сильно "ущемляют русскоговорящих") потрібно "уебать", то це вже не сприймаєш як пусті слова. Хоча це їх право робити так як вони вважають ха потрібне. Да сьогодні у них все супер, а завтра може бути напад на Прибалтику чи Польшу і що тоді? |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 252 С нами с: 20-October 06 ![]() |
|
Деймос |
Пост
|
Вероятно исключат Прибалтику из НАТО ![]() Поляки и сами ввалить могут в принципе. Так я про це і кажу, потрібно боротись з нацизмом/рашизмом зараз, щоб потім не думати, що роботи у такій ситуації. Поляки, наскільки я розумію по силі +/- як ми (це все умовно звичайно). Думаю, що наваляти можуть, але це теж буде з такими руйнуваннями як і у нас. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 21st February 2025 - 22:48 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |