Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6920-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Like |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 ![]() |
Было уже?
Жителі тимчасово окупованих територій в шоці від «руZZкіх асвабадітєлей» https://t.me/SBUkr/4077Доказом цьому – телефонна розмова, яку вдалося перехопити СБУ, між бойовиком так званої ДНР (чий підрозділ зараз стоїть на Херсонщині) та його родичкою, яка проживає в с. Тарасівка Запорізької області. Під впливом російської пропаганди жінка мала інше уявлення про «асвабадітєлєй», але реальність шокувала. «Серьожа, їдь сюда і подивися, що тут робиться! Я х*рньою не страдаю! Я тобі завжди вірила! Вірила, як ти мені об’ясняв за бандерівців… я зненавиділа їх. А тепер кого мені ненавидіти?» – через сльози запитує жінка у свого небожа. Вона не знає, як вберегти своїх 14-ти та 10-тирічну онучок від глуму «визволителів». «Ми їм ковбаси, а вони залазять у хату, насилують дітей і стріляють у ноги, – ридає жінка. – …Шо мені робити? Вони ходять по селу, питають, де молоді дівчата та пропонують за них солярку»… Родич радить: «Если есть возможность – выезжайте куда-то. В тыл подальше, куда-то в город». |
PSL |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Незваный гость ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 021 С нами с: 5-May 09 ![]() |
Донбасс - это шахты, шахты и еще раз шахты, вечная сушь и жара, высушенная до потрескания земля Я это знаю, у меня отец на ММК в свое сремя работал. Неожиданно: Песков не считает включение Швеции и Финляндии в НАТО угрозой России |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 256 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Шо, всьо? Может какой-нить Кенигсберг тоже захочет в нато, и ничо страшного, правда? |
PSL |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Незваный гость ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 021 С нами с: 5-May 09 ![]() |
|
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
https://t.me/savelifeua/678
Нам вдалось доставити допомогу військовим, які нині залишаються в оточеному Маріуполі. Корисні і вкрай необхідні прилади вже працюють на благо підрозділу |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 052 С нами с: 11-April 12 ![]() |
ппц значит НАТО на севере это не угроза, а НАТО на западе это ппц как страшно...тут подлет ракеты 5 минут а там нет на каждом своем слове сами себе противоречат Сообщение отредактировал Koful - Apr 7 2022, 22:39 |
NumeroUno |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 025 С нами с: 16-March 06 ![]() |
|
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
Просто фюреру не нравится когда в стране под боком есть свобода выбора
|
NumeroUno |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 025 С нами с: 16-March 06 ![]() |
Но еще пару дней назад они говорили, что не потерпят вхождения Финляндии в НАТО
|
muxamuxa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 879 С нами с: 6-May 08 ![]() |
химическое оружие во рту прятать )) Биологическое). Кто всё же бережётся, особенно из группы риска и не боится что кто то на него косо посмотрит - может одевать маску уже в самом магазине, чтобы охрана не подумала что кто то так маскируется)) и не приняли за вражеский элемент)). Есть люди которые тяжело болеют, считаю что нечего стесняться если вы хотите перестраховаться (сам тяжело болел Ковидом, особенно первый раз - 1 месяц, второй раз меньше, но всё равно были неприятности на работе что долго болею, да и по карману бьёт сильно - лекарства дорогие). Будем надеяться что всё же иммунитет у большинства выработался как и с гриппом когда то. Когда началась война - как раз выходил из болезни. Получился гамбургер из войны и ковида. |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 052 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
https://t.me/pizdakatsapam/687 Цікава стаття у телеграмі. Хоч по даті і застаріла - але на жаль актуальна. Війна іде не тільки на полі, але і у мізках громадян. Росія грандмайстер у зомбуванні і зараз активно розпалює необхідні для неї настрої. Вигідні їй. Боти. Статті. Фейки. Вчасні вкиди та розпалювання необхідних настроїв (притому іноді проти самої ж Россії як не дивно). Які - треба включати мізки і аналізувати. Не все вам сподобається, адже важко визнати свої помилки. Кожному. Особливо свої - чужі завжди легко і часто з задоволенням. Мета - знайти наші слабкі сторони і вдарити через них. окей Деякі приклади: 1) Американці і всьому винні. Це вони винуваті. Вони не дають зброю, достатньо фінансової допомоги, не закривають небо, не вводять війська НАТО, вони домовилися з Росією і хотіли здати Україну Росії і т.д. Їм вигідна війна Росії у Україні, нас не прийняли у НАТО і т.п. - Що не так у цих "посилах". Штати - це самий потужний наш союзник на сьогоднішній день, разом з Великобритпнією, Польщею, та іншими країнами що нам допомагають. Хто зацікавлений в тому, щоб Америка не допомагала Україні - містер очевидність це Росія! Погіршувати відносини зі штатами - це відрізати собі праву руку (ця рука слабкіша ніж мені хотілося б - вона винна у всьому). Бл..дь. І є особини які на це ведуться - не старі, з вищою освітою, з цілодобовим доступом до інтернету. І вони не пробивні у своїх переконаннях, як і зомбі з Росії. Нічого загального не видно? Так - зомбування, навіть якщо це не логічно. Тупо зомбування на різних телеграм і не тільки новинних каналах. треба розрізняти самі ШТАТИ і адміністрацію президента Байдена, штати наш потужний союзник, це так, але Байден не те що хотів, він ЗДАВ і продовжує здавати Україну хуйлу, чому в нього це не виходить? бо демократія і розділення влади, ну і звісно складно здати Україну якщо ВСУ нищать війська РФ висновок: перший пункт - поверхневий погляд 2) Європа - у всьому винна. Чому вони не воюють проти Росії, вони ж в основному в НАТО, чому не закривають небо, дають мало грошей і т.д. Чому вони нас не прийняли у ЄС? Надають такі погані умови проживання біженцям, мало платять... - Такі ж висери і зомбування звичайних громадян. Хто спасає наших жінок та дітей від ракет, авіації та обстрілів, Дає дах над головою, їжу та ще й фінансову допомогу? Вам мало?? А ви не охрініли? Вам ніхто нічого не винен. Треба дякувати що вас погодилися прийняти, що проживете живими та здоровими сьогоднішній і завтрашній день. Що вам дали дах і хліб насущний. Ви не на курорт поїхали. Ви живі і це саме головне. Альтернативою могли бути Волноваха, Ірпінь, Бородянка, Буча, Маріуполь та багато інших міст та селищ, де кожен день або артобстріли, або бомбардування ракетами. Або насилля та розстріли. Різницю відчуваєте. Якщо ні - можете поїхати на екскурсію у зону бойових дій, особливо де артобстріли (Слов'янськ, Краматорськ, Харків, Миколаїв, Запоріжжя та інші міста і селища). У вас дуже швидко мізки стануть на місце. Кому мало - служба на передовій гарантовано вставить. Запам'ятайте - вам нічого ніхто не винен. Спробуйте це зрозуміти. Хто не розуміє - у того не все у порядку з головою. Якщо вам допомагають - навчіться дякувати за це! Якщо за вашу свободу хтось гине - не сприймате це за норму, якщо ви здорова людина - ви відчуваєте за це вдячність як мінімум. І якщо можете - допомагаєте у міру своїх сил. Тоді це нормально. Якщо ні - то не все добре. піздьож, от зараз нам вся Європа і весь цівілізований світ ВИНЕН, тому що зараз гинуть наші хлопці, жінки і діти, і навіть страшніше ніж гинуть але я згоден з тим, що незважаючі на намагання бідона блокувати допомогу (не дуже ІМХО, згадайте хто заблокував МІГі), Європа нам все ж таки добряче допомагає 3) Політики - що вони зробили, де армія, де зброя, де гроші? Що вони робили до війни? Хто розікрав гроші? Коней на переправі не міняють. Зараз не час шукати винних у чомусь. Раша буде тільки дякувати вам за такі настрої - так як вони тільки шкодять - але точно не допомагають. Ви допомагаєте такими настроями ворогу. Ви що хочете допомагати ворогу у інформаційній війні? Не піддавайтесь на подібні провокації - буде мир - будете відриватися скільки вам заманеться. Сила у єдності! Слабкість у розбраті! все що я можу наразі сказати - Зеленський красавчік ![]() 4) Ще одне складне питання - націоналізм у його крайніх формах (фашизм), типу всі Росіяни, Білоруси, Чеченці, Грузини і т.д. далі вороги. Ворогів треба знищувати. Чим ми будемо відрізнятися тоді від російських фашистів? Гітлерівських фашистів та інших? Нічим... Мета Росії - виправдатися перед світом, що вони начеб то захищають когось там від українських фашистів. Не працюйте на Рашу, не допомагайте їм у формуванні подібних доказів, думок. Навіть в інтернеті. Тим паче в інтернеті. Вони будуть маніпулювати вашими крайніми закликами, і начеб то шукати в них виправдяння. Харош працювати на ворога. Ми цивілізовані але дуже злі українці. Ми не російські фашисти. Вороги гинуть на полі бою. Інших колись судять Розводити срачі - всих убивати - грати на боці ворога, вони вам будуть вдячні. Як ви думаєте - комусь потрібна буде Україна у ЄС, де куча куча фашистів? Думайте що пишете. Наші хлопці самі знають що їм робити. Вибачте за простирадло - хай інші бачать та читають. ось тут згоден |
dezmen |
Пост
|
|
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
До речі, хто більше відслідковує політичну обстановку. Монтян, вона зараз за Україну топить чи ні? Бо мені тут на ютуб випало якогось хуя в рекомендованих її стрім і там 75к глядачів. Я помятаю, що вона була ще та мерзота. наскільки я пом'ятаю на неї тут хтось жалівся що вона підтримує "спєциальную воєнную операцию НА Украінє" ![]() тут тільки петро та зеле боти, ну ще є свідок секти святого Илларіонова, шМонтяндрочерів -замечено не было ![]() ![]() |
Like |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Именно) Есть выбор жить как хочется, а не как скажут Я сначала не верил, думал они рофлят но нет! У них глаза на лоб лезут от того что у нас в больнице в палатах шкаф для одежды стоит, в коридоре куллер с водой, а "штука с рожками" (роутер) это вообще разрыв шаблонов )) У них цивилизация только в мацкве а все что за мкадом - 19 век |
tamagochy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 501 С нами с: 29-November 06 ![]() |
вот уже не первый раз даются линки на закрытые группы нахуя? прочитать другим ведь не выходит и вообще фишка - тупо кинуть линк, а от себя и сказать нечего опять вопрос- нахуя так делать? https://www.youtube.com/watch?v=dmRBkfDCYLw Це повна версія |
tamagochy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 501 С нами с: 29-November 06 ![]() |
Можешь перейти на оскорбления раз аргументов не хватает. И ещё оставаться в фантазиях дальше. Будет парад украинской армии в Севастополе извинюсь. Но скорее хуйло в прямом эфире споет батька наш Бандера. Крым самый дорогой трофей рашистов и нет ни одного оппозиционера так называемого, который рассматривал бы возврат Крыма на законных основаниях. А военным путем вы хотите его завоёвывать чужими руками и затем национализировать в обход всем нормам и законам находясь при этом в Канаде или вообще хуй знает где, распинаясь о своей привязанности к полуострову. Да ти читати не вмієш. Хто що говорить про захват Криму? Покажи де я таке взагалі писав? Я тебе кажу що потрібно зробити коли Крим буде частиною України, а яким шляхом це станеться ми побачим. Я не из Крыма чтобы вещать на весь форум о своей исторической связи с полуостровом. Если из Крыма, то что сделал чтобы не отдали? На митингах был хотя бы? И не заливаю из-за границы кто тут на форуме долбоеб находясь в полной безопасности, планируя наперед то, чего не будет в обозримом будущем. Я вот не хотел бы туда вообще армией заходить, потому что через перешеек будут адские потери среди ребят, лучше всего показавших себя на войне. И все ради того, чтобы в ближайшей перспективе жить под одним куполом с тупорылыми орками, а в дальней иметь на своей карте постоянный чиряк, который будет годами ныть, что его бандеровцы оккупировали. Испанцы не пошли на Каталонию войной. Я поїхав в з України у 2016 році, так що слідкуй що з рота твого вилітає. Що ти зробив щоб Крим не просрали? Воін хєров. |
ЫЫЫ |
Пост
|
|
dezmen |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 24th February 2025 - 11:04 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |