Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6922-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 062 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 275 С нами с: 11-October 07 ![]() |
При смене места жительства, военнообязанный должен в течении 3 днех стать на учет. Для впо(беженцев) этот срок вроде до 7 дней. Сколько он там сидит, никто не знает)) на западной есть такая тема, ловят и ставят на учет Ну в нього цікавіше відео є https://www.facebook.com/100000483476379/vi...560063975304623 будемо називати "Званок другу!" Як що чесно то якась херня, пять здорових чоловіків бігають за одним щоб вручити повістку, це на западні так за кожним уклоністом бігають? А я то думаю чого в арміі народу не вистачае бо кожний 5ятий уклоніст, а п'ятеро його шукають ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - Apr 9 2022, 21:30 |
PSL |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Незваный гость ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 021 С нами с: 5-May 09 ![]() |
https://t.me/kyivoperativ/94848
Кто у нас спец по летающей хрени? Это аварийный парашют или так и задумано? |
rumata |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 219 С нами с: 3-September 07 ![]() |
https://t.me/kyivoperativ/94848 Кто у нас спец по летающей хрени? Это аварийный парашют или так и задумано? Так вроде и задумано, касетные бомбы |
Nikel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 647 С нами с: 14-April 21 ![]() |
|
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
https://t.me/kyivoperativ/94848 Кто у нас спец по летающей хрени? Это аварийный парашют или так и задумано? ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 275 С нами с: 11-October 07 ![]() |
https://t.me/kyivoperativ/94848 Кто у нас спец по летающей хрени? Это аварийный парашют или так и задумано? Так задумано скорее всего Торнадо-Г дезмен прально написал ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - Apr 9 2022, 21:40 |
Pragin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 193 С нами с: 23-January 11 ![]() |
На западной вообще фигнёй страдают, мало того что всем вручают, так и гребут всех. Я так понял компенсируют недобор своих. Это в то время когда президент просит поднимать экономику, этим насрать по работе ты или производство перевёз. Правильно роблять. Страшно? З заходу всі хто через військомат не потрапив, то пішли добровольцями. А ти там відсидітись хотіло, поки вони на фронті? |
dezmen |
Пост
|
Армения включилась, вот так поворот, кого поддерживать в карабахе теперь...
https://t.me/Ateobreaking/61233 ![]() |
Like |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 ![]() |
Армения включилась, вот так поворот, кого поддерживать в карабахе теперь... Скорее всего для них это такое же неприличное название, как для нас малороссия. Сука гугль пытался исправить чтобы с большой буквы. |
Vaschek |
Пост
|
|
PSL |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Незваный гость ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 021 С нами с: 5-May 09 ![]() |
|
elNino |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 839 С нами с: 5-November 10 ![]() |
Правильно роблять. Страшно? З заходу всі хто через військомат не потрапив, то пішли добровольцями. А ти там відсидітись хотіло, поки вони на фронті? Я там по роботі в госпіталі обладнання налаштовува, щоб не диванним воїнам могли надать допомогу. А з таким підходом хай тепер самі граються експерти відловлювачі. мене в прифронтовому місці воєнкомат не прийняв, а цим показники закривать фігушки я буду. Я не уклоніст і в принципі та кількість шаровиків які на західну ломанулись то реакція правильна. Але є і критичні речі в тилу. |
dezmen |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
|
PSL |
Пост
|
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 473 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Я там по роботі в госпіталі обладнання налаштовува, щоб не диванним воїнам могли надать допомогу. А з таким підходом хай тепер самі граються експерти відловлювачі. мене в прифронтовому місці воєнкомат не прийняв, а цим показники закривать фігушки я буду. Я не уклоніст і в принципі та кількість шаровиків які на західну ломанулись то реакція правильна. Але є і критичні речі в тилу. годі скиглити |
Like |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 ![]() |
![]() Что импортировала Украина из рф в последний год до войны. https://www.epravda.com.ua/rus/news/2022/02/9/682210/ |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
годі скиглити Треба брати лопати? Правильно роблять. Страшно? З заходу всі хто через військомат не потрапив, то пішли добровольцями. А ти там відсидітись хотіло, поки вони на фронті? Так а хто ловить? Фронтовики чи добровольці? Я пару тижнів тому запитав в робочому чаті телефон гарячої лінії польського офісу компанії своєї, бо знайомій не було, де жити. Наступного дня зразу два чєліка з компанії написало, запитували, як можна виїхати і кому можна взятку дати. Вирішили, я в Польщу рванув))) Один з Тернополя, інший під Львовом живе десь. Західняки-добровольці йопта. Сообщение отредактировал SmileBoy - Apr 9 2022, 22:26 |
Like |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 25th February 2025 - 20:18 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |