Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6936-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Когда я это говорил, вы почему не верили... Є така незрозуміла річ, як репутація. Не знаю, коли вже ми дійдемо до цього. Коли вияснилося, що Кевін Спейсі замішаний у деяких сексуальних скандалах, компанія Netflix, незважаючи на мільйонні втрати, перезняла весь новий сезон, замінивши головного героя. Коли ж у нас виявилося, що Федір Добронравов, перепрошую, мудак повний і внесений до списку нев'їздних, Вова Зеленський почав волати про волюнтаризм та наругу над вільним мистецтвом. Хоча вину Спейсі, наскільки я знаю, ще в суді недоведено, а інтерв'ю "свата" можна спокійно подивитися. Коли переважна більшість західних компаній, собі на шкоду, не хоче мати справу з "брехливими" російськими бізнесменами, Siemens виявляє (де drone ? ![]() Не те, щоб я не знав цього, чи був настільки наївним. Просто чомусь думалося, що відомий міжнародний концерн розуміє репутаційні ризики та втрати. Я думаю, що реально все складніше, тому що російсько-німецькі звязки і взаємопроникнення (спільні підприємства, спільний менеджмент, спільні оборудки на теренах РФ) дуже тісні. Та час покаже. 2018 рік, з урахуванням нової американської програми нацбезпеки, буде досить складним для Росії. Сообщение отредактировал olex@ - Dec 21 2017, 12:26 |
dubis |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 796 С нами с: 27-June 14 ![]() |
Siemens напевне вже відійшов від минулих репатриацій за Другу Світову Війну - мабудь ті санкції по одному місцю. Напевне тільки конкретні фінансові санкції зменшать нахабність у відношенні до світових стандартів.
|
VaH |
Пост
|
Благодарности: 255525 Репутация: ![]() ![]() недочеловек ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 773 С нами с: 7-October 06 ![]() |
|
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
Планка поводов для гордости Крыма все ниже и ниже с каждым днем. Майнкрафт снеговик, вот это да
|
VaH |
Пост
|
Благодарности: 255525 Репутация: ![]() ![]() недочеловек ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 773 С нами с: 7-October 06 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 389 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
VaH |
Пост
|
|
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Є така незрозуміла річ, як репутація. Ага, есть. Для Сименс репутация в России намного важнее репутации в Украине. Что именно вас в этом вопросе вдруг удивляет ?Коли переважна більшість західних компаній, собі на шкоду, не хоче мати справу з "брехливими" російськими бізнесменами, Siemens виявляє (де drone ? А можно озвучить эту "переважна більшість західних компаній" с указанием от чего именно они отказались ?![]() Просто чомусь думалося, що відомий міжнародний концерн розуміє репутаційні ризики та втрати. Вот например "відомий міжнародний концерн" Боинг продолжает покупать в России титан и изделия из титана. Точно так же как и "відомий міжнародний концерн" Аирбас. Как и другие "відомий міжнародний концерн" продолжают работать с Россией тогда, когда это им приносит деньги... |
VaH |
Пост
|
«Артек» принял рекордное число детей за год
«В этом году мы примем почти 40 тысяч детей, что является абсолютным рекордом «Артека» за всю его историю. В советское время, в 1985 году, «Артек» принимал 38 тысяч детей. В этом смысле можно сказать, что «Артек» восстановлен в тех объёмах пропускной способности, которая была на пике его существования», – сказал Каспржак. |
Kalipso |
Пост
|
Благодарности: 72563 Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 163 С нами с: 16-April 06 ![]() |
«Артек» принял В этом году мы примем почти 40 тысяч детей Так принял или примем? Видимо новости придумывать всё труднее и труднее. Интересно, сколько детей с полуострова побывало в Артеке |
Суничка |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ethereal Dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 131 С нами с: 30-June 09 ![]() |
Тут как послушаешь Ваха и ко, так и хочется понаехать в Крым на ПМЖ. Расскажите про плюсы, минусы, подводные камни.
|
iamnumber1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ласков как май ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 ![]() |
|
Суничка |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ethereal Dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 131 С нами с: 30-June 09 ![]() |
лучше не надо ПС и пытаться косплеить Вову тоже не надо) Я не в курсе про Вову. Расскажите мне лучше про свободный Крым. Русским я владею, определенные навыки тоже имею. Всерьез подумываю понаехать в Крым. Мне нужны перспективы, которых у нас (на материке) нет. Сообщение отредактировал Суничка - Dec 22 2017, 0:07 |
iamnumber1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ласков как май ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 ![]() |
Я не в курсе про Вову. Расскажите мне лучше про свободный Крым. Русским я владею, определенные навыки тоже имею. Всерьез подумываю понаехать в Крым. Мне нужны перспективы, которых у нас (на материке) нет. Мадам, у меня аж жир из монитора потёк ![]() ПС Могу взять с собой-стартую 30-го ![]() |
Antrax |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Волшебник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 337 С нами с: 30-October 06 ![]() |
|
iamnumber1 |
Пост
|
|
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
А можно озвучить эту "переважна більшість західних компаній" с указанием от чего именно они отказались ? Який ти допитливий ![]() Наче в школі чи в довідковому бюро. Вкотре розказую алгоритм. Якщо тебе щось цікавить, то знання треба здобувати самому. Інакше не запам'ятовуються. Отже, піднімаєш санкційні списки з переліком осіб та компаній. Їх чимало, але ж шкурка вичинки варта ![]() Зрозуміло, що вони мали торговельні зв'язки із західними компаніями, тим паче такі великі, як ... див. список. Гарнесенько собі занотовуєш, одну за одною, в лівій колонці російські - в правій західні. Ну, і в коментарях додаєш, у чому саме була співпраця. Це до подій 2014 року. А далі починаєш викреслювати, які вже не співпрацюють. Звісно, все потрібно перевіряти - це важлива деталь. Ти це любиш. Контакти, в принципі, на сайтах компаній є, можна зателефонувати, перепитати:"А ви працюєте з російськими компаніями та особами, на яких накладено санкції?" До російських бізнесменів дзвонити, думаю, не варто, може бути неадекватна реакція. Ну, от. Коли закінчиш, варто відписатися, я поясню тобі значення слова "переважна". Сообщение отредактировал olex@ - Dec 22 2017, 10:37 |
timseverin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 407 С нами с: 22-May 12 ![]() |
|
Nagrik |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 235 С нами с: 27-November 11 ![]() |
На границе Крыма и Украины построят забор стоимостью 204 000 000 рублей
(С) Нет, ну правда, Крым точно на спецзадании |
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 068 С нами с: 11-September 14 ![]() |
Нужно им заслать нашего спеца по постройкам оградительных сооружений.
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th March 2025 - 19:51 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |