Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6832-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
olex@ |
Mar 30 2014, 14:29
Пост
|
Репутация: 1342 Ветеран Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Хотілося би почитати відгуки самих кримчан про ситуацію в автономній республіці.
Та якісь прогнози. А тим часом http://lj.rossia.org/users/tiphareth/ крымские зарисовки » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
Опанас |
Feb 24 2019, 0:08
Пост
|
Репутация: 893 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 7 161 С нами с: 14-June 11 |
Увечері 26 лютого у Мистецькому Арсеналі відбудеться урочисте відкриття V Міжнародного форуму «Окупований Крим: 5 років опору».
|
oleh800 |
Feb 24 2019, 0:15
Пост
|
Репутация: 807 BIOS программатор UEFI Группа: Пользователи Сообщений: 6 271 С нами с: 24-August 09 |
Хоть один из них видел хоть одну "бандеровскую сволочь"? Массовое помешательство. Раньше так определяли "быдло", да чего раньше и сейчас определение не изменилось. с черновцов или ивано франковська В Черновцах есть спец школа ДРГ по МДФ фасадам. Могу дать контакты. Профи. |
olex@ |
Feb 25 2019, 11:21
Пост
|
Я тут на вихідних розважався переглядом нацвідбіру до євробачення.
Затролили (довели майже до сліз "бідних дєвочєк") Анну-Марію "дурацьким" питанням: Чий Крим? Так вони і не відповіли. Ні у Скрипіна, ні у Притули. І в мене залишилося невиясненим все ж інше питання. Хотів би, щоб мені дали відповідь. Співачки родом з Криму, але живуть в Києві. Типу патріотки, співають українською. Але не змогли відповісти. Чому? Бояться за своїх батьків? - мама займає високий пост в керівництві Криму, батько працював суддею, але два роки тому звільнився. Що після такої відповіді маму, якій дали медальку за "повернення" Криму, звільнять з роботи, чи "папі" уріжуть пенсію? Але ж діти за батьків не відповідають. Ну, і навпаки, мабуть. Вони їздять безперешкодно до рідної домівки. Батьки не можуть, бо є кримінальне провадження за колабораціонізм. Якби сказали, що Крим окупований і це Україна, їх би не впустили російські прикордонники? Здається, що таке заперечення для РФ - це кримінал? Але ж у них українське громадянство. Чи вони мають десь у шухляді і російський паспорт? Може, я чогось не розумію і відповідь на поверхні - вони таки визнають Крим російським? Коротше, ваші версії, друзі. |
ЫЫЫ |
Feb 25 2019, 11:31
Пост
|
Репутация: 1084 Undead rogue Группа: Пользователи Сообщений: 22 651 С нами с: 24-December 08 |
если они не российские агенты - я тогда не знаю что у них в голове было, что они решили поучаствовать в явно политизированном конкурсе с таким бэкграундом, думали прокатит на авось? ну как в России любят... с Крымом ведь прокатило...
Сообщение отредактировал ЫЫЫ - Feb 25 2019, 11:31 |
Finders |
Feb 25 2019, 11:33
Пост
|
Репутация: 55 Старожил Группа: BANNED Сообщений: 4 139 С нами с: 1-November 18 |
Коротше, ваші версії, друзі. Вопрос почему их в принципе после такого не отправили домой с конкурса? |
olex@ |
Feb 25 2019, 11:47
Пост
|
Сидят одной жопой на двух стульях. Хочется и Вопрос почему их в принципе после такого не отправили домой с конкурса? Ще раз перепитую: якщо вони скажуть публічно, Крим - це Україна, їх не пустять в Росію на концерти? Чи батьків репресують? з.і. Ксенія Симонова на конкурсі "Америка має таланти" заявила, що представляє Україну, зайняла 3 місце (мої щирі найзахопливіші вітання) і повернулася в Євпаторію. |
Finders |
Feb 25 2019, 11:52
Пост
|
Репутация: 55 Старожил Группа: BANNED Сообщений: 4 139 С нами с: 1-November 18 |
|
iamnumber1 |
Feb 25 2019, 13:14
Пост
|
Репутация: -250 ласков как май Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 |
Я тут на вихідних розважався переглядом нацвідбіру до євробачення. Затролили (довели майже до сліз "бідних дєвочєк") Анну-Марію "дурацьким" питанням: Чий Крим? Так вони і не відповіли. Ні у Скрипіна, ні у Притули. І в мене залишилося невиясненим все ж інше питання. Хотів би, щоб мені дали відповідь. Співачки родом з Криму, але живуть в Києві. Типу патріотки, співають українською. Але не змогли відповісти. Чому? Бояться за своїх батьків? - мама займає високий пост в керівництві Криму, батько працював суддею, але два роки тому звільнився. Що після такої відповіді маму, якій дали медальку за "повернення" Криму, звільнять з роботи, чи "папі" уріжуть пенсію? Але ж діти за батьків не відповідають. Ну, і навпаки, мабуть. Вони їздять безперешкодно до рідної домівки. Батьки не можуть, бо є кримінальне провадження за колабораціонізм. Якби сказали, що Крим окупований і це Україна, їх би не впустили російські прикордонники? Здається, що таке заперечення для РФ - це кримінал? Але ж у них українське громадянство. Чи вони мають десь у шухляді і російський паспорт? Може, я чогось не розумію і відповідь на поверхні - вони таки визнають Крим російським? Коротше, ваші версії, друзі. Вы ведь взрослый человек? Постарайтесь ответить без эмоций-чей Крым, если при пересечении КПП на границе с ним пересекающий проходит погранконтроль и досмотр у таможни |
olex@ |
Feb 25 2019, 13:28
Пост
|
Вы ведь взрослый человек? Постарайтесь ответить без эмоций-чей Крым, если при пересечении КПП на границе с ним пересекающий проходит погранконтроль и досмотр у таможни Так. У мене проста відповідь, яка збігається з позицією більшості європейських країн та США. Крим - анексована Росією частина України, яка тимчасово знаходиться у складі РФ. Без емоцій. А тепер, алаверди. Так само, чесно. з.і. Та крім того, все ж було би цікаво послухати роздуми чи гіпотези стосовно сестер Опанасюк. До речі, вони вже завоювали звання гідних кримчанок. |
iamnumber1 |
Feb 25 2019, 14:37
Пост
|
Репутация: -250 ласков как май Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 |
Так. У мене проста відповідь, яка збігається з позицією більшості європейських країн та США. Крим - анексована Росією частина України, яка тимчасово знаходиться у складі РФ. Без емоцій. А тепер, алаверди. Так само, чесно. Де факто-часть РФ ибо полный функционал власти осуществляется РФ.остальное все наносное... по-поводу де юре-скорее украинский з.і. Та крім того, все ж було би цікаво послухати роздуми чи гіпотези стосовно сестер Опанасюк. До речі, вони вже завоювали звання гідних кримчанок. я даже не знаю кто эти люди а читать гордона считаю глупостью Сообщение отредактировал iamnumber1 - Feb 25 2019, 14:41 |
olex@ |
Feb 25 2019, 15:32
Пост
|
Де факто-часть РФ ибо полный функционал власти осуществляется РФ.остальное все наносное... по-поводу де юре-скорее украинский Ну, і в чому проблема. Практично, наші позиції збігаються. Щонайменше, на сьогодні це так і є. я даже не знаю кто эти люди а читать гордона считаю глупостью Забудь. Неважливо. Просто мені було цікаво знати, які санкції можливі до розділених родин. Важелі впливу. Усик, сподіваюся ти знаєш без Гордона, хто це, до цього часу не дав подібної відповіді по Криму (батьки мешкають у Сімферополі). |
Cyrax79 |
Feb 25 2019, 16:23
Пост
|
Репутация: 996 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 7 937 С нами с: 23-November 07 |
Чи вони мають десь у шухляді і російський паспорт? Звичайно мають. Крисчане дуже хитродупі. Вони завжди себе вважали обраними і що їм усі винні. Вчився в універі з кадрами з Феодосії, так вони прямо казали що Україна має їх забезпечувати. Усик, сподіваюся ти знаєш без Гордона, хто це, до цього часу не дав подібної відповіді по Криму (батьки мешкають у Сімферополі). Раджу подивитись інтерв'ю Віктора Вацка з усиком. Дуже багато чого взнаєте про цього персонажа. |
Finders |
Feb 25 2019, 16:24
Пост
|
Звичайно мають. Крисчане дуже хитродупі. Вони завжди себе вважали обраними і що їм усі винні. Вчився в універі з кадрами з Феодосії, так вони прямо казали що Україна має їх забезпечувати. |
Cyrax79 |
Feb 25 2019, 16:36
Пост
|
Репутация: 996 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 7 937 С нами с: 23-November 07 |
Не платя при этом налоги с туризма. Раисюшка тоже им должна и уже в шоке от таких раскладов, а это только начало Якось на Ютубі наткнувся на одну російську аналітичну програму, то там називали шалені гроші на дотацію у Крим. Вони навіть більші ніж данина Рамзану. А в деяких росіянських регіонах бидло у бараках з сортиром на вулиці існує. Бо життям це назвати важко. Наддержава! |
Finders |
Feb 25 2019, 16:46
Пост
|
Якось на Ютубі наткнувся на одну російську аналітичну програму, то там називали шалені гроші на дотацію у Крим. Вони навіть більші ніж данина Рамзану. А в деяких росіянських регіонах бидло у бараках з сортиром на вулиці існує. Бо життям це назвати важко. Наддержава! Крысчане не понимают одного - теперь они будут пожизненно должны встречать бесплатно всех туристов, которые решат туда поехать. Мало того эти туристы уже сейчас относятся к местным как скоту С 30-й секунды самое интересное. Запасайтесь попкорном |
iamnumber1 |
Feb 25 2019, 20:39
Пост
|
Ну, і в чому проблема. Практично, наші позиції збігаються. Щонайменше, на сьогодні це так і є. Нет проблем Не понятна позиция людей занимающихся самовозбуждением под лозунгами «Крым это Украина», но по факту делающих все возможное для того чтоб Украина вызывала только отторжение... Забудь. Неважливо. Просто мені було цікаво знати, які санкції можливі до розділених родин. Важелі впливу. Усик, сподіваюся ти знаєш без Гордона, хто це, до цього часу не дав подібної відповіді по Криму (батьки мешкають у Сімферополі). Кроме неудобств в плане общения и логистики нет никаких санкций и тем более никакой драмы... Люди живут, кто-то возвращается, кто-то уезжает... А на счёт Усика-у него есть своя позиция и то что он ее придерживается( не смотря на улюлюканье шакалов) дзаслуживает уважения. ПС пан модератор, будьте последовательны, остудите двух видных экспертов по Крыму раздающих ярлыки выше. Спасибо |
VaH |
Feb 25 2019, 20:43
Пост
|
Благодарности: 255525 Репутация: 4110 недочеловек Группа: BANNED Сообщений: 7 773 С нами с: 7-October 06 |
|
rombel |
Feb 25 2019, 20:47
Пост
|
Репутация: 1087 Флудер Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 |
грузовки пошли уже)))) скоро и поезда пойдут))
|
Федор Сумкин |
Feb 25 2019, 20:54
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 Darth Vader Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
|
Опанас |
Feb 25 2019, 22:02
Пост
|
Репутация: 893 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 7 161 С нами с: 14-June 11 |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 27th November 2024 - 16:36 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |