Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6828-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє

olex@
Mar 30 2014, 14:29

Пост #1

Ветеран

С нами с: 9-August 06

Хотілося би почитати відгуки самих кримчан про ситуацію в автономній республіці.
Та якісь прогнози.
А тим часом
http://lj.rossia.org/users/tiphareth/
крымские зарисовки
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Open in new window
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
1105 Страницы  « < 1087 1088 1089 1090 1091 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(21760 - 21779)
revolver
Feb 11 2021, 18:33

Пост #21761

ultra active user

С нами с: 2-June 08

Желтые звезды для жителей Крыма
https://www.youtube.com/watch?v=iPyQWHcXjUk
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «
+Quote Post
Федор Сумкин
Feb 11 2021, 19:20

Пост #21762

Благодарности: 973698

Darth Vader

С нами с: 15-March 06

(olex@ @ Feb 8 2021, 12:40) Перейти к цитате
Погодився з тобою і виправив текст. То було суттєве зауваження.
Не останавливайтесь. Далее в тексте "— В Севастополе есть председатель координационного совета по организации Севастопольского городского управления по обеспечению жизнедеятельности Севастополя?
— Ну пока был в составе Украины, то согласно Конституции не было, но севастопольцы избрали народного мэра." тоже начинайте все подгонять под реальность.
+Quote Post
olex@
Feb 11 2021, 19:40

Пост #21763

Ветеран

(Федор Сумкин @ Feb 11 2021, 20:20) Перейти к цитате

Не останавливайтесь. Далее в тексте "— В Севастополе есть председатель координационного совета по организации Севастопольского городского управления по обеспечению жизнедеятельности Севастополя?
— Ну пока был в составе Украины, то согласно Конституции не было, но севастопольцы избрали народного мэра." тоже начинайте все подгонять под реальность.

Реальність в наданому відео, бо народу западло гратися в політичні ігри. Вони обирають народного мера, а як його назве Путін, то байдуже.
Так що не лінися, продовжуй далі демагогію розводити.
Ну, і чомусь питання моє обходиш. Невже немає чого сказати?
+Quote Post
Федор Сумкин
Feb 11 2021, 21:33

Пост #21764

Darth Vader

(olex@ @ Feb 11 2021, 19:40) Перейти к цитате
Так що не лінися, продовжуй далі демагогію розводити.
Ну вот видишь, когда тебя просят самому проанализировать дичь которую ты сюда принес, ты после второй итерации начинаешь рассказывать про "продовжуй далі демагогію розводити", возникает очевидный вопрос, зачем ты сюда несешь это говно, коогда сам понимаешь что это говно ? Постил бы в юмор, как раз там уровень твоих постов типа этого будет на одной высоте.
(olex@ @ Feb 11 2021, 19:40) Перейти к цитате
Ну, і чомусь питання моє обходиш. Невже немає чого сказати?
Вроде уже много раз рассказывали каким образом Россия легитимизировала для себя весь процесс или вам надо персонально от меня услышать пересказ из википедии ?
+Quote Post
olex@
Feb 12 2021, 12:48

Пост #21765

Ветеран

(Федор Сумкин @ Feb 11 2021, 22:33) Перейти к цитате

Ну вот видишь, когда тебя просят самому проанализировать дичь которую ты сюда принес, ты после второй итерации начинаешь рассказывать про "продовжуй далі демагогію розводити", возникает очевидный вопрос, зачем ты сюда несешь это говно, коогда сам понимаешь что это говно ? Постил бы в юмор, как раз там уровень твоих постов типа этого будет на одной высоте.Вроде уже много раз рассказывали каким образом Россия легитимизировала для себя весь процесс или вам надо персонально от меня услышать пересказ из википедии ?

Ти сам запропонував розібрати текст. Тепер з'їжджаєш? Давай далі розглядай. Бо я не бачу дичини.
Я вважаю, що в цілому, він повторює всі ті аргументи, що їх повторює Москва, які послідовно руйнуються простими логічними та юридичними доказами. А чіпляння до того, що Чалого в документі назвали якось не так, взагалі, така собі голка в сіні на тлі суцільного порушення Конституції.
Те, що пишуть в Росії, абсолютно не має відношення до законів України.
А яким чином РФ пояснює анексію "юридично достовірно" я хотів би почути власне від тебе, а не від вікіпедії.
Мені цікава твоя логіка і виправдання дій вєжлівих чєловєчков.

+Quote Post
drocha
Feb 12 2021, 12:56

Пост #21766

0day rescue

С нами с: 9-June 07

на правах силы ,будет ответ Феди )
+Quote Post
Федор Сумкин
Feb 12 2021, 13:06

Пост #21767

Darth Vader

(olex@ @ Feb 12 2021, 12:48) Перейти к цитате
Ти сам запропонував розібрати текст. Тепер з'їжджаєш? Давай далі розглядай. Бо я не бачу дичини.
Очень странно, но раз "не бачу", то тыкаю пальцем:
Мы уже установили первое вранье в тексте, не было никакого "народного мэра", однако на пару строчек ниже вы продолжаете с упорством рассказывать что он был и его избрали. Начните с того, каким образом Чалый получил должность "председателя координационного совета по организации Севастопольского городского управления по обеспечению жизнедеятельности Севастополя".
Я вважаю, що в цілому, він повторює всі ті аргументи, що їх повторює Москва, які послідовно руйнуються простими логічними та юридичними доказами. А чіпляння до того, що Чалого в документі назвали якось не так, взагалі, така собі голка в сіні на тлі суцільного порушення Конституції.
Я вот даже и не знаю, ты всех здесь считаешь идиотами или только себя ? Рассуждать про "юридичними доказами" в документе и тут же писать "чіпляння до того, що Чалого в документі назвали якось не так" это уже совсем за гранью нормальной логики. Это в телевизоре можно рассказывать про "войну с Россией", а в юридических документах это отображается как экономическое сотрудничество. Я вам уже который раз говорю, не надо путать телевизор и реальность, которая подкрепляется документами.
А яким чином РФ пояснює анексію "юридично достовірно" я хотів би почути власне від тебе, а не від вікіпедії. Мені цікава твоя логіка і виправдання дій вєжлівих чєловєчков.
У тебя наверно плохо с памятью, но уже много-много раз писал свою точку зрения на это. Мне непонятно что именно ты хочешь от меня услышать. Если "как Россия юридически всё оформила для себя" - то можешь прочитать в википедии, ничего нового я добавить туда не смогу. Если почему так произошло, я читаю потому что Киев на конкретном примере показал что если есть сила, то на Конституцию можно насрать. Руководство Крыма посмотрело на Киев и решило что тоже так может.

(drocha @ Feb 12 2021, 12:56) Перейти к цитате
на правах силы ,будет ответ Феди )
Ну так уже неоднократно уже говорил, не понимаю почему никак не дойдет эта мысль до olex@.
+Quote Post
olex@
Feb 12 2021, 15:35

Пост #21768

Ветеран

(Федор Сумкин @ Feb 12 2021, 14:06) Перейти к цитате

Ну так уже неоднократно уже говорил, не понимаю почему никак не дойдет эта мысль до olex@.

Абсолютно зрозуміло,
Непонятно почему ты называешь это юридически достоверным?
З.і. Можливо, українською тобі не доходить?
+Quote Post
Федор Сумкин
Feb 12 2021, 23:03

Пост #21769

Darth Vader

(olex@ @ Feb 12 2021, 15:35) Перейти к цитате
Непонятно почему ты называешь это юридически достоверным?
Потому что с точки зрения России и ее законов все так и есть. Что именно вам при этом непонятно ?
+Quote Post
sergo_riz
Feb 13 2021, 10:24

Пост #21770

Постоялец

С нами с: 15-June 06

(Федор Сумкин @ Feb 12 2021, 23:03) Перейти к цитате

Потому что с точки зрения России и ее законов все так и есть. Что именно вам при этом непонятно ?

Федя, напоминаю. Захват админзданий в Крыму спецназом ВС РФ произошел в ночь на 27-е февраля. Совет Федерации дал разрешение на ввод войск в Украину 1-го марта. Как это соотносится с российскими законами?
+Quote Post
Федор Сумкин
Feb 13 2021, 14:35

Пост #21771

Darth Vader

(sergo_riz @ Feb 13 2021, 10:24) Перейти к цитате
Федя, напоминаю. Захват админзданий в Крыму спецназом ВС РФ произошел в ночь на 27-е февраля. Совет Федерации дал разрешение на ввод войск в Украину 1-го марта. Как это соотносится с российскими законами?
А кто вам сказал что там были "спецназом ВС РФ", а не "самооборона Крыма" ?
+Quote Post
ЫЫЫ
Feb 13 2021, 15:04

Пост #21772

Undead rogue

С нами с: 24-December 08

(Федор Сумкин @ Feb 13 2021, 14:35) Перейти к цитате

А кто вам сказал что там были "спецназом ВС РФ", а не "самооборона Крыма" ?

вроде Путин сказал rgg.png
+Quote Post
Федор Сумкин
Feb 13 2021, 15:29

Пост #21773

Darth Vader

(ЫЫЫ @ Feb 13 2021, 15:04) Перейти к цитате
вроде Путин сказал rgg.png
Ну мало ли что он сказал, Петро тоже много чего в телевизоре говорит smile.png По документам то все совсем иначе smile.png Потому и говорю, не надо путать телевизор и реальность, особенно если реальность изучать по документам.
+Quote Post
DoctorZlo
Feb 13 2021, 17:12

Пост #21774

ultra active user

С нами с: 10-May 07

Спикер Госсовета Крыма призвал крымчан экономнее расходовать воду
...хватит заниматься расточительством и мыться каждый день.

(sergo_riz @ Feb 13 2021, 10:24) Перейти к цитате

А официальная медаль с датой от 20.02.2014? Ещё раньше. Это ведь не какой-то магнитик на холодильник.

Open in new window

Сообщение отредактировал DoctorZlo - Feb 13 2021, 17:17
+Quote Post
olex@
Feb 15 2021, 14:08

Пост #21775

Ветеран

(Федор Сумкин @ Feb 13 2021, 0:03) Перейти к цитате

Останній раз, дитяті нерозумному
(Федор Сумкин @ Feb 1 2021, 19:36) Перейти к цитате

Еще раз ... с точки зрения законодательства России - все было законно. Международному законодательству вообще на Крым насрать.

(Федор Сумкин @ Feb 1 2021, 23:04) Перейти к цитате

Крым забрали потому что были силы и на все остальное было насрать, нужные бумаги сделают какие надо и все будет юридически достоверно со стороны России.

Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією
У договорі серед іншого підтверджується непорушність кордонів країн. Згідно зі статтею 2:

«Високі Договірні Сторони відповідно до положень Статуту ООН і зобов'язань по Заключному акту Наради з безпеки і співробітництва в Європі поважають територіальну цілісність одна одної і підтверджують непорушність існуючих між ними кордонів[11].»

Мемора́ндум про гара́нтії безпе́ки у зв'язку́ з приєдна́нням Украї́ни до Догово́ру про нерозповсю́дження я́дерної збро́ї
…Вітаючи приєднання України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї як держави, що не володіє ядерною зброєю, враховуючи зобов'язання України про видалення всіх ядерних озброєнь з її території у встановлені терміни, відзначаючи зміни у світі в галузі безпеки, у тому числі закінчення «холодної війни», що створили умови для глибоких скорочень ядерних сил, підтверджують таке:

1. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії та Сполучені Штати Америки підтверджують Україні їх зобов'язання згідно з принципами Заключного акта НБСЄ поважати незалежність, суверенітет та чинні кордони України.

2. …підтверджують їх зобов'язання утримуватися від загрози силою або її застосування проти територіальної цілісності або політичної незалежності України, і що ніяка їхня зброя ніколи не буде використовуватися проти України, крім цілей самооборони або яким іншим чином згідно зі Статутом Організації Об'єднаних Націй.

3. …підтверджують Україні їх зобов'язання згідно з принципами Заключного акта НБСЄ утримуватись від економічного тиску, спрямованого на те, щоб підкорити своїм власним інтересам здійснення Україною прав, притаманних її суверенітету, і таким чином забезпечити собі переваги будь-якого роду.

4. …підтверджують їх зобов'язання домагатися негайних дій Ради Безпеки ООН з надання допомоги Україні як державі-учасниці Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, що не володіє ядерною зброєю, в разі якщо Україна стане жертвою акту агресії або об'єктом погрози агресією з використанням ядерної зброї.

5. …підтверджують щодо України їх зобов'язання не застосовувати ядерну зброю проти будь-якої держави-учасника Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, що не володіє ядерною зброєю, крім випадку нападу на них, їх території або залежні території, їх збройні сили або їх союзників з боку такої держави разом з державою, яка володіє ядерною зброєю або пов'язаним з ним союзною угодою.

6. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, Сполучені Штати Америки та Україна будуть проводити консультації у випадку виникнення ситуації, внаслідок якої постає питання стосовно цих зобов'язань.

Цей меморандум набуває чинності з моменту підписання. Підписано у чотирьох рівно автентичних примірниках українською, англійською та російською мовами.

м. Будапешт, 5 грудня 1994

(підписи) Л. Кучма, Б. Єльцин, Дж. Мейджор, Б. Клінтон

Включи мізки, нарешті. Ти не бачиш протиріч? Договір і Будапештський меморандум підписані РФ.
Ба більше, договір ратифіковано з обох боків. Він мав юридичну силу на момент анексії.
Де тут законно?
Або залиш право сильного, або говори, що все законно.
Або труси, або хрестик.
Бо складається враження, що ти хочеш виправдати дії Росії.
Чи може я не знаю якогось закону РФ, що дозволив би такі дії?
Звідси моє питання, я повторююсь вчергове, бо не доходить (дивись вище, я спеціально зацитував статті)
Це ви, друзі, маєте спочатку пояснити, яким чином, за якими законами, байдуже, українськими, російськими чи міжнародними, була загарбана частина території суверенної держави, з якою підписано Великий договір про визнання територіальної цілісності і кордонів, зокрема, та гарантовано її ж в рамках Будапештського меморандуму?
+Quote Post
Федор Сумкин
Feb 15 2021, 18:10

Пост #21776

Darth Vader

(olex@ @ Feb 15 2021, 14:08) Перейти к цитате
Включи мізки, нарешті. Ти не бачиш протиріч? Договір і Будапештський меморандум підписані РФ.
Подписаны.
Ба більше, договір ратифіковано з обох боків. Він мав юридичну силу на момент анексії.
Он и сейчас имеет юридическую силу, как бы удивительно для вас это не оказалось: Документ 998_158, чинний, поточна редакція — Прийняття від 05.12.1994
Де тут законно?
Або залиш право сильного, або говори, що все законно.
Або труси, або хрестик.
Бо складається враження, що ти хочеш виправдати дії Росії.
Чи може я не знаю якогось закону РФ, що дозволив би такі дії?
Звідси моє питання, я повторююсь вчергове, бо не доходить (дивись вище, я спеціально зацитував статті)
Ок, давайте разбираться в вопросе предметно. Ответьте на вопрос: С каким субъектом Россия подписала договор от 18.03.2014 года ?
+Quote Post
olex@
Feb 15 2021, 21:28

Пост #21777

Ветеран

(Федор Сумкин @ Feb 15 2021, 19:10) Перейти к цитате

Ответьте на вопрос: С каким субъектом Россия подписала договор от 18.03.2014 года ?

Годі вже.
Федоре, що за єврейство?
Я задав питання - ти відповідаєш.
Та й по всьому.
+Quote Post
Федор Сумкин
Feb 16 2021, 0:01

Пост #21778

Darth Vader

(olex@ @ Feb 15 2021, 21:28) Перейти к цитате
Годі вже.
Федоре, що за єврейство?
Я задав питання - ти відповідаєш.
Та й по всьому.
Да какое еврейство, я же пытаюсь вас заставить ДУМАТЬ собственной головой, а не повторять лозунги из телевизора. Но вы только с лозунгами можете.

Поясняю. Юридический документ называется "Договор между Российской Федерацией и Республикой Крым о принятии в Российскую Федерацию Республики Крым и образовании в составе Российской Федерации новых субъектов". Документ этот полностью в соответствии с российскими законами подписан и ратифицирован. Что именно вам остаётся непонятным ?
+Quote Post
olex@
Feb 16 2021, 9:55

Пост #21779

Ветеран

(Федор Сумкин @ Feb 16 2021, 1:01) Перейти к цитате

Да какое еврейство, я же пытаюсь вас заставить ДУМАТЬ собственной головой, а не повторять лозунги из телевизора. Но вы только с лозунгами можете.

Поясняю. Юридический документ называется "Договор между Российской Федерацией и Республикой Крым о принятии в Российскую Федерацию Республики Крым и образовании в составе Российской Федерации новых субъектов". Документ этот полностью в соответствии с российскими законами подписан и ратифицирован. Что именно вам остаётся непонятным ?

No comments. Dixi.
+Quote Post
DoctorZlo
Feb 19 2021, 13:19

Пост #21780

ultra active user

С нами с: 10-May 07

(iamnumber1 @ Feb 4 2021, 9:54) Перейти к цитате

Если вопрос стоит про автоматическое оружие-напомню с него все началось-то в свободной продаже есть разнообразные огражданенные модели АК с одиночным боем 🤷🏻♂ Пулеметы-знаю что некоторые граждане Украины оформляли на себя наградной пулемёт Максим) может ПК и рпг кто-то тоже оформил) а может быть это страйкболисты баловались? 🤔 у нас же после революции гидростат музыканты из правого сектора из гостиницы Днепр выселялись?

Перестрелка в Симферополе 3 марта 2014

Open in new window

На первых секундах видео ГМ-94.

https://the-simurg.livejournal.com/1488.html
+Quote Post

1105 Страницы  « < 1087 1088 1089 1090 1091 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 24th November 2024 - 3:23
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.