Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6937-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
rombel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 ![]() |
|
claus |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 697 С нами с: 10-August 15 ![]() |
|
rombel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 ![]() |
|
VaH |
Пост
|
Благодарности: 255525 Репутация: ![]() ![]() недочеловек ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 773 С нами с: 7-October 06 ![]() |
|
rombel |
Пост
|
|
Опанас |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 161 С нами с: 14-June 11 ![]() |
.
Сообщение отредактировал Опанас - Feb 22 2016, 11:46 |
Опанас |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 161 С нами с: 14-June 11 ![]() |
.l]
Сообщение отредактировал Опанас - Feb 22 2016, 11:46 |
explosive |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Хлопець з Бандерштадту ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 661 С нами с: 22-June 09 ![]() |
Данные о минимальной зарплате в США в таблице обновлялись осенью 2011 года. LOL ![]() Крым Аи95 - 40 рублей, Украина 19,4 грн по курсу НБУ 62,58 руб... а ведь смешно, на треть смешно. Ну а це взагалі жесть! Це ж треба до такого додуматись, та ще й запостити! ![]() Сообщение отредактировал explosive - Jan 22 2016, 22:10 |
oleh800 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 277 С нами с: 24-August 09 ![]() |
вы как та же обезьянка Шарий уже обезьянка!? ![]() ![]() В России все для человека! Кстати, я даже его знаю ![]() Пуйло? А шо там с бедным украинцем ? А у нас нет бедных. Ну разве что Vah, но он российский тролль, а не украинец. ![]() |
iamnumber1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ласков как май ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 ![]() |
|
VaH |
Пост
|
Благодарности: 255525 Репутация: ![]() ![]() недочеловек ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 773 С нами с: 7-October 06 ![]() |
Данные о минимальной зарплате в США в таблице обновлялись осенью 2011 года. LOL ![]() Ололоша, вот данные за 2014, которые не сильно отличаются http://usa-info.com.ua/istoriya/news/minimalnaya-zarplata Ну а це взагалі жесть! Це ж треба до такого додуматись, та ще й запостити! ![]() А теперь аргументированно можно? Или ваших умственных способностей хватает только на ололокание? А у нас нет бедных. Ну разве что Vah, но он российский тролль, а не украинец. ![]() Это называется съехал с темы, и тем самым получается, что вы тролль ООН: за чертой бедности в Украине живет более 80% населения http://fakty.ua/201072-oon-za-chertoj-bedn...e-80-naseleniya Сообщение отредактировал VaH - Jan 22 2016, 22:41 |
explosive |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Хлопець з Бандерштадту ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 661 С нами с: 22-June 09 ![]() |
а теперь аргументированно можно? Як можна бути настільки тупим щоб порівнювати ціну на паливо країни, котра володіє одними з найбільших запасів нафти з ціною на паливо іншої країни, де нафти, як такої, немає...? ![]() Или ваших умственных способностей хватает только на ололокание? Мої розумові здібності дозволяють мені прекрасно жити і заробляти. Тому не тобі судити. Сообщение отредактировал explosive - Jan 22 2016, 22:49 |
iamnumber1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ласков как май ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 ![]() |
Як можна бути настільки тупим щоб порівнювати ціну на паливо країни, котра володіє одними з найбільших запасів нафти з ціною на паливо іншої країни, де нафти, як такої, немає...? ![]() як можна буты настилькы тупым, щоб не розумиты, що обсяг запасив нафты не корелюеться з циною на АЗС. подывысь на Норвегию... Мої розумові здібності дозволяють мені прекрасно жити і заробляти. Тому не тобі судити. бу-га-га ![]() |
VaH |
Пост
|
Як можна бути настільки тупим щоб порівнювати ціну на паливо країни, котра володіє одними з найбільших запасів нафти з ціною на паливо іншої країни, де нафти, як такої, немає...? ![]() Мої розумові здібності дозволяють мені прекрасно жити і заробляти. Тому не тобі судити. Ололоша-малыш, сравни с Белоруссией, с великой нефтяной державой. За пол года цена нефти упала более чем на 50%, сильно у вас подешевел бензин? Тебя же душит жаба 15 литров по городу)) а меня не душит и моя 20 ![]() Сообщение отредактировал VaH - Jan 22 2016, 23:09 |
iamnumber1 |
Пост
|
|
explosive |
Пост
|
За пол года цена нефти упала более чем на 50%, сильно у вас подешевел бензин? Якби ти був мудрим, ти б знав, що на ціну палива в Україні впливають додаткові фактори, ну наприклад акциз+курс валют. Хоча паливо, що імпортується не одним акцизом обкладене, можливо і ще є додаткові податки, не сильно цікавився. Тебя же душит жаба 15 литров по городу)) а меня не душит и моя 20 ![]() Так шо ж ти такий гівнюк, не порадив мені свій варіант купівлі авто, а сидів як партизан і лиш слюнявився...? На даному етапі я не хотів би обрати авто в районі 20к$ і з витратою більше 15 л. Так, жаба дусить. Хоча тут більше фактор того, що до таких цифр ще не звик. Але це норм, що ти згадав про свої 20л. Мабуть хороше авто. ![]() иди зарабатывай лучше. 20 літровий, ти за мене не переживай. Все чотко! Сообщение отредактировал explosive - Jan 22 2016, 23:20 |
Zarathustra |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 943 С нами с: 10-June 09 ![]() |
А когда ты в последний раз Киселева видел? У нас же российские каналы, все кроме канала Собчак запрещены. Достаточно просто знать, что Киселев постоянно врет. Так в методичке написано. Будешь его смотреть - рискуешь сам зазомбироваться и ватником стать. Вот ТСН никогда не врет. Там все про небесную сотню и героев-воинов АТО, их и надо смотреть. |
explosive |
Пост
|
|
VaH |
Пост
|
Якби ти був мудрим, ти б знав, що на ціну палива в Україні впливають додаткові фактори, ну наприклад акциз+курс валют. Хоча паливо, що імпортується не одним акцизом обкладене, можливо і ще є додаткові податки, не сильно цікавився. нефть дешевет, а акциз увеличивается, ога) Так шо ж ти такий гівнюк, не порадив мені свій варіант купівлі авто, а сидів як партизан і лиш слюнявився...? На даному етапі я не хотів би обрати авто в районі 20к$ і з витратою більше 15 л. Так, жаба дусить. Хоча тут більше фактор того, що до таких цифр ще не звик. ланос подходит по параметрам) или уже не выпускается ![]() http://delo.ua/auto/zaz-ostanovil-vypusk-l...yh-avto-310601/ Сообщение отредактировал VaH - Jan 22 2016, 23:41 |
explosive |
Пост
|
нефть дешевет, а акциз увеличивается, ога) Акциз + курс валют + політика АЗС які навмисне не спускають ціну до того рівня, яка б відповідала реаліям. Це ж Україна, невже ти і цей фактор не взяв до уваги. ланос подходит по параметрам) или уже не выпускается ![]() Це надто толстий троллінг, ти мабуть образився, що не зміг зрозуміти реальних причин ціни на паливо у нас. Ну я піду, не буду тебе займати. ![]() Сообщение отредактировал explosive - Jan 22 2016, 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 12th March 2025 - 22:52 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |