Цены на бензин в Украине, динамика |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6997-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Цены на бензин в Украине, динамика |
okada |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 486 С нами с: 23-March 08 ![]() |
![]() Я всё еще на бензине катаюсь, но уже начинаю задумываться о ГБО |
![]() ![]() |
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 813 С нами с: 5-January 10 ![]() |
|
feniks |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 173 С нами с: 5-February 11 ![]() |
|
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
Кучу раз уже писал. Каждый двигатель "любит" своё топливо. У меня на воге одна машина идеально ездила, на окко чихалась и тяги не было. Потом другая - тупо наоборот. Третья только шелл любила. Четвертая Укравто, на остальных не то. Так что надо просто пробовать. так і є, у мене рівно така ж історія з ОККО. Заправляв все життя 95 мустангом і раз чорт смикнув заправитись на ОККО, на Теліги машина ледь вилізла. З того часу оминаю окко стороною. А на рахунок того що нижче, на укрнафті було файне паливо завжди і дійсно низькі ціни (але ж станцій по місту майже нема, хіба що повезло і десь поруч є). Манго і мотто, здається, завжди бодягу гнали, а минулого року коли палива майже ніде не було, а у них було і хтось таки там заправлявся - потім про це дуже шкодували... |
buka |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 094 С нами с: 6-January 08 ![]() |
когда та обещают подорожание бензина? с 1 июня?
|
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 744 С нами с: 31-October 06 ![]() |
я придерживаюсь принципа - скупой платит дважды... так ти ж до кінця договорюй Скупой платит дважды, тупой трижды, лох платит постоянно. ![]() Зараз хапугам возить UPG. Ну і як би ціна зі знижкою у хапуг не дуже відрізняється від всіх інших. Вчора Окко прислало 4грн знижки. Мабуть в мінус мені хочуть продати своє якісне пальне. ![]() |
user25 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 242 С нами с: 8-September 10 ![]() |
Народ, сориентируйте как 95-й бенз и газ на заправках: Mango, Motto, Укрнафта, Chipo Периодически смотрю по ценам, у них всегда дешевле, в отличии от других сетей и тем более в отличии от 3-йки хапуг. На вихідних заправляв на амік, 95 прем по 42грн. благо что-то шепнуло и взял всего 20 литров - еле тянуло,пыхтело и плевалось Минулого літа заправився на вог (тоді особливо вибору не було), що на проспекті перемоги. Хоч двигун і працював рівно, але тяга просто зникла. На 4-тій ледь набирала. Сообщение отредактировал user25 - May 25 2023, 9:27 |
Banish |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 ![]() |
Поздно, не дождался ответов и залил себе вчера 25л 95-го, румынского на манго.
Посмотрим как оно. |
buka |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 094 С нами с: 6-January 08 ![]() |
раньше лил только вог\окко пульс\мустанг и все было ок, от АНП брезгливо шарахался, когда же наступил дефицит - радовался АНП и разницы никакой не заметил, вообще никакой. Сейчас обратно на ОККО (из-за партнерки с Повернись Живим), все эти жалобы на какое-то проседание тяги или еще что-нибудь скорее уже психосоматика)) или проблемы под капотом, которые рандомно то появляются то пропадают
Сообщение отредактировал buka - May 25 2023, 20:51 |
fre1dz |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() котэ-перелякэ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 25 199 С нами с: 16-January 09 ![]() |
Много где заправляюсь газом, Socar по качеству пока на первом месте...
|
Banish |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 ![]() |
|
dix |
Пост
|
Благодарности: 343838 Репутация: ![]() ![]() Cуров, но справедлив! ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: VIP Сообщений: 3 586 С нами с: 9-March 06 ![]() |
уже давно все машины заправляю только UPG как дизельные так и бензиновые.
в основном ваг группа, проблем никаких |
nedolyga1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 840 С нами с: 28-June 09 ![]() |
UPG 95й, простий НЕ преміум - відносно недавно став як пивасик))
![]() А от ефекту "вау, та ну нафіг, моя машина так може ?" отримав заливши UPG100... і це на 1.3 ~90 кс. Чи будуть зміни по витратам палива - не берусь сказати, бо це треба подолати психологічний бар'єр "не найнижча ціна" і викатати таки пару баків ![]() |
kappa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 316 С нами с: 31-May 08 ![]() |
а хто заправлявся на U.GO (GLUSCO)? Ті самі яйця тільки в профіль?
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 744 С нами с: 31-October 06 ![]() |
скорее уже психосоматика)) или проблемы под капотом, которые рандомно то появляются то пропадают От тільки цей рандом чогось у мене був тільки після заправки на ВОГ. І так як саме цієї заправної станції мені давали карточки досить довгий період, то перевірити це можна було не один десяток разів. І якщо про "тягу" визначену на око ще можна сперечатись, то цифри витрати як би казали завжди одне і те саме. В місті може не так помітно але якщо постійно по трасі... то різниці між 6 та 7,5-8 л/100 км дуже відчувається. |
Kvasok |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 65 С нами с: 22-August 13 ![]() |
Странно, я на Воге/Окко заправляюсь, расход стоит +- на месте, не заметил разницы, лью обычный 95.
|
nedolyga1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 840 С нами с: 28-June 09 ![]() |
а хто заправлявся на U.GO (GLUSCO)? Ті самі яйця тільки в профіль? я ллю ! 95й самий дешевий - у них безалкогольний. По жопоміру - норм, не гірше "пивного" UPG, суб'єктивно дуже. Бонуси ще падають, 50 коп/л чи щось таке, не критично. В чек пише зверху "Glusco рітейл" чи якось так ![]() В додатку є кільце, написано level 1 - заправляєш - кільце наповнюється, типу прокачуєш рівень, пояснень ніяких. Заради інтересу нарив умови їх бонусної програми... реально було не легко їх знайти - в глубинах сайту в pdf файлі і то ще по ньому шукав по словах, все в найкращих традиціях держ установ ![]() Проте одне можу сказати 100% - підсумкові витрати на пальне однозначно менше чим у конкурентів - все тому що 2 азс у мене на маршруті дім - робота - гараж і я не перепалюю бенз щоб кудись в сторону їхати заправлятись ![]() |
LiquidStorm |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Хуліган ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 281 С нами с: 21-January 08 ![]() |
|
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 813 С нами с: 5-January 10 ![]() |
а хто заправлявся на U.GO (GLUSCO)? Ті самі яйця тільки в профіль? вангую рівня укрнафта\анп (тобто зороше) так як це тепер держ мережа, цыни на стелі звичайні, поки не доводилось заправлятись Странно, я на Воге/Окко заправляюсь, расход стоит +- на месте, не заметил разницы, лью обычный 95. тому що як мінімум ще треба дописувати модель авто\двигуна імхо ллю преміальний 95, на ньому машина з низів їде краще Сообщение отредактировал Emissions - May 26 2023, 14:20 |
nedolyga1 |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th May 2025 - 20:22 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |