Раздачи ЛИЦЕНЗИОННЫХ игр, скидки и распродажи, в магазинах игр Steam, Origin, UPlay и т.д. |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6904-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Раздачи ЛИЦЕНЗИОННЫХ игр, скидки и распродажи, в магазинах игр Steam, Origin, UPlay и т.д. |
IDOL |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 409 С нами с: 11-October 09 ![]() |
|
_R_ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Лычька! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 399 С нами с: 17-November 11 ![]() |
Спасибо все три ключа получил но 1 игра есть отдаю
PARTICLE MACE » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал _R_ - Oct 5 2016, 9:25 |
newmang |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 74 С нами с: 13-July 11 ![]() |
|
Nuzur |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 288 С нами с: 26-December 06 ![]() |
У мене нічого не виходить
![]() |
alexx_ck |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 184 С нами с: 5-January 10 ![]() |
|
IDOL |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 409 С нами с: 11-October 09 ![]() |
|
alexx_ck |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 184 С нами с: 5-January 10 ![]() |
|
Nuzur |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 288 С нами с: 26-December 06 ![]() |
У мене він добігає зліва на право( полоска ), але нічого більше не відбувається, хоч сто раз оновлюйся, пробував виходити і заходити, нічого.
У когось вийшло це зробити останнім часом чи лавочку прикрили? |
_R_ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Лычька! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 399 С нами с: 17-November 11 ![]() |
|
Diablo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 2 043 С нами с: 18-January 09 ![]() |
У меня всё получилось. Зашёл на страницу своего профиля, один раз обновил страницу и сразу появилось окно с ключами. АдБлоки, срипиты и прочие аддоны, которые потенциально могут помешать, я не отключал.
|
Shel |
Пост
|
Благодарности: 64612 Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 3 825 С нами с: 20-April 06 ![]() |
С нескольких компьютеров и разных версий браузера пробовал - никаких ключей.
|
Nuzur |
Пост
|
Кхм, а таке припущення, а ті хто отримав зараз з такої ж самої акції в хромі отримували подарунки?
Щойно разщів 5 виконав з абсолютно чистого компа, видно справа таки в аккаунті. Сообщение отредактировал Nuzur - Oct 5 2016, 15:45 |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Есть подозрение, что аккаунты на которых мало или вообще нет денег не работают в этой фигне. Код смотрел кто-то, там логины никуда не уплывают случайно ?
|
IDOL |
Пост
|
Есть подозрение, что аккаунты на которых мало или вообще нет денег не работают в этой фигне. Код смотрел кто-то, там логины никуда не уплывают случайно ? Ну, никто не жаловался, недели 3 назад проводили они первый раз эту акцию - за это время никто ничего плохого не отписал (пруф). Поэтому я сам взял и сюда запостил. После получения ключей - приложение можно смело удалять. Можно ещё и пароль сменить на всяк случай, а так в принципе же Steam Guard защитит, так что, думаю, что переживать не стоит вообще. Сообщение отредактировал IDOL - Oct 5 2016, 16:38 |
Nuzur |
Пост
|
К слову у мене по нулях. Але за хром я отримав норм, від них же, інші ключі.
|
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
|
_R_ |
Пост
|
|
Федор Сумкин |
Пост
|
Не вылазит окон ни на один из аков...
Есть у кого лишние ключи ? |
Nuzur |
Пост
|
Я мав на увазі що від цього аддону вже була така роздача десь пів місяці тому, але для хрому, і вона вже закінчилась.
Відповідно моє припущення що ті хто отримав за хром не отримають за лисицю, хоча в правилах про це нічого не сказано. |
Nuzur |
Пост
|
Доречі, на основній сторінці і на сторінці профілю у мене ця полоска веде себе по різному, так що можливо ми щось робим не так.
Хоча в правилах взагалі написано просто: Thank you for installing Super Steam. Step 1. Login to Steam Step 2. Refresh the page and you will receive your keys. GO TO STEAM |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 7th February 2025 - 16:46 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |