Очередное кидалово на OLX.UA |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7049-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Очередное кидалово на OLX.UA |
FreeManOn |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 210 С нами с: 29-June 09 ![]() |
Подобной темы ещё не видел, так что решил поделиться с вами ситуацией.
Выставил в четверг на продажу наушники на Olx (бывший Сландо), с утра звонит по объявлению человек и обильно ими интересуется. Немного поторговался, всё как обычно и ничего подозрения не вызывало. Сказал мол будет брать и готов символическую предоплату положить на карточку. Отправил ему смс-кой номер карточки, через пару секунд звонок с уточнением, что деньги отправят от юр. лица, может быть задержка. Через 2 часа звонит номер с днепропетровским кодом, на линии человек представился как сотрудник привата, назвал меня по имени и спрашивает должны ли поступить на счет деньги, от кого и какая сумма. Сразу взяло какой-то подозрение, но после того, как парень спрашивает сколько у меня денег на карточке и какой у меня кредит лимит, все сомнения сразу отпали, послал куда подальше и положил трубку. В привате сказали что этот номер никакого отношения к ним не имеет и что это мошенники, которые хотели выудить в итоге CVV код, и прочие данные (напомню что номер карточки с именем и фамилией я отправил смс-кой). Позвонил покупателю, трубку взял какой-то хач и сказал со старта "сюшай, чё ты хочишь, ни знаю я никакого Данилу, какие праблэми??", полковав чуть-чусть узнал что Данила куда-то отошел, информацию ему передаст. Включили дурачков. Пробил номер мобильного Данилы в инете, оказалось что подобным они занимаются уже почти 2 месяца, и даже номер не меняют) http://ktozvonit.com.ua/nomer/0948853296 - собственно номер покупателя Данилы http://ktozvonit.com.ua/nomer/0567673294 - типу Приват Как же так, что за 2 месяца лавочку до сих пор не прикрыли? Думаю стоит ли идти в милицию. Будьте бдительны! |
![]() ![]() |
gryzovick |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 119 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Може в кого було подібне, підкажіть. В мене та дружини є акаутни Олх. Виставляв оголошення на всій аккаунт, не пустило, перевищено ліміт Через деякий час виставив те саме оголошення на аккаунт дружини. Мій аккаунт забанили за використання однією особою двох акаунтів. Чи можливо відновити свій акаунт? Написав в підтримку - реакції нуль. Там система видит всю историю, с какого акка и куда, любой дубль бан с 60%вероятностью. Фото тоже мониторит |
igora |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 659 С нами с: 23-March 06 ![]() ![]() |
На сколько я знаю то надо было под новое обьявление новые фотки делать и описание. А если уже забанили то шанс мизерный... Спасибо, буду знать. А какой сейчас самый дешевый стартовый пакет и тариф, чтоб можно было номер подвесить на олх, а то платить по 100 грн. в месяць сильно накладно. |
igora |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 659 С нами с: 23-March 06 ![]() ![]() |
Там система видит всю историю, с какого акка и куда, любой дубль бан с 60%вероятностью. Фото тоже мониторит А как можно "правильно" организовать работу 2-3 пользователей по одному айпи? Заходить на олх через впн? Или включать в браузере впн? Олх, скорее всего, видит сколько пользователей заходит на сайт по одному айпи. |
gryzovick |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 119 С нами с: 18-March 09 ![]() |
А как можно "правильно" организовать работу 2-3 пользователей по одному айпи? Заходить на олх через впн? Или включать в браузере впн? Олх, скорее всего, видит сколько пользователей заходит на сайт по одному айпи. я там работал, шанс обойти есть, но очень мизерный. Модеры вручную мониторили кучу объявлении, остальные типо ии. Вариантов куча как спалить дубли,айпи, копипаст описания, фото, защита прав и так далее. Иногда проще уничтожить конкурента,чем самому пытаться создать правильно объявления которое не снесут. |
dante1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 986 С нами с: 6-January 11 ![]() |
Там система видит всю историю, с какого акка и куда, любой дубль бан с 60%вероятностью. Фото тоже мониторит а як воно фото моніторить?, лише по назві тегу фотки, так перед тим як лити в новий ак, потрібно замінити назву, та бажано в редакторі перезберегти по новому чуть піджавши розжавши і тоді воно чорта з два розбереться що це одне й теж фото. + оголошення на інший ак потрібно додавати коли вже повністю видалив (саме видалив, а не деактивував) на попередньому. Маю 4 аки з 2020 року, юзаю всі на одному ПК майже завжди одночасно, тільки під кожний ак свій браузер. Скоро буде 5 років поки що не забанили, а от попередні 3 забанили в 2019 році тоді перемикався між аками в одному браузері. На мобілці юзаю всі 4 в одному застосунку перемикаючись між ними, але на мобілі лише відповідаю на повідомлення та підтверджую покупки по OLX доставці, з неї нічого не публікую. Також картки для отримання коштів з покупок одні й теж юзаю на різних аках, але цю інфу думаю вони не перевіряють так як це типу конфедиційно. А взагалі OLуX сам собі стріляє в ногу, на який обмежувати кількість оголошень якщо ви берете з кожної продажі відсоток. Більше продаж більше зборів, для підняття в топ є платна реклама, а це обмеження кількості "безкоштовних" оголошень ну такоє. Той же eBay бере комісії лише з продажу, а не розміщення. Умовно я продаю якийсь ржавий цвях за 50 грн, і мушу платити 30 грн за оголошення, то за два місяці я куплю сам у себе той цвях ![]() Сообщение отредактировал dante1 - Nov 7 2024, 18:37 |
LiquidStorm |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Хуліган ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 283 С нами с: 21-January 08 ![]() |
а як воно фото моніторить?, лише по назві тегу фотки, так перед тим як лити в новий ак, потрібно замінити назву, та бажано в редакторі перезберегти по новому |
nummus777 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 959 С нами с: 4-October 17 ![]() |
Спілкувався з потенційним покупцем по телефону, а він мені почав розповідати про якісь міфічні коди підтвердження, які мусять йому прийти при оформленні OLX доставки, на що я йому відповів, щоб не вішав лапшу, а він сказав, що я погано з ним спілкуюся і поклав слухавку. Це якась нова схема розводу чи я некоректно спілкуюся з покупцем?
|
tritoxa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 416 С нами с: 31-March 06 ![]() |
|
vinnie |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 008 С нами с: 14-May 11 ![]() |
|
FILIP |
Пост
|
Благодарности: 847394 Репутация: ![]() ![]() 0day Releaser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 7 295 С нами с: 3-April 09 ![]() |
Столичная прокуратура объявила подозрение 18-летнему жителю Ровно в совершении 12 эпизодов мошенничества. Подозреваемый вместо IPhone 15 Pro и IPhone 15 Pro Мах присылал покупателям муляжи телефонов. Об этом сообщила пресс-служба Киевской городской прокуратуры в среду, 11 декабря. Житель Ровно разместил на сайте OLX объявление о продаже мобильных телефонов IPhone 15 Pro и IPhone 15 Pro Мах. Клиентам, желающим приобрести телефон, подозреваемый по почте отправлял муляж телефона в фирменной коробке. Покупатели на почте не проверяли, направили ли им настоящий телефон, а только смотрели, есть ли что-то в коробке. После этого через почтовый сервис они пересылали продавцу деньги. Уже дома владельцы муляжей понимали, что стали жертвой мошенничества. Так парень "заработал" почти 340 тыс. грн, обманув 12 покупателей. |
H_U_L_K |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 658 С нами с: 23-November 11 ![]() |
То есть покупатели расписались за получение что всё ОК, а дома вынимали из коробки оригинальный телефон, клали туда подделку, и потом писали заяву что им прислали подделку.
Лихо однако. А так можно было?))) |
ShineLoot |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 535 С нами с: 1-January 09 ![]() |
То есть покупатели расписались за получение что всё ОК, а дома вынимали из коробки оригинальный телефон, клали туда подделку, и потом писали заяву что им прислали подделку. Лихо однако. А так можно было?))) В нашей стране чудес можно и другое тело вместо себя на зону отправить, если сильно захотеть. |
nummus777 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 959 С нами с: 4-October 17 ![]() |
Добрий день, колеги.
Як Ви відноситесь до того коли Вам покупці пропонують товар перевірити у вас на дому? І це при тому що зроблені скріншоти, фото і знято відео, яке підтверджує працездатність і плюс дається гарантія три доби з часу отримання, і старий акаунт з високим рейтингом? Якщо чесно мені якось стрьомно везти до себе додому незнайому людину. Одна справа якщо товар дорогий, хоча б від трьох тисяч гривень(то ще можна), а якщо дешевий до тисячі гривень, то зовсім не в тин ні в ворота. Останній раз коли мені пропонували перевірити товар до тисячі гривень в мене на дому, то я запропонував доплатити символічну суму за витрачений час і покупець пропав. |
Morftimg |
Пост
|
Благодарности: 10 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 4 497 С нами с: 21-April 06 ![]() |
до 1000 грн це або дитина, або якась неадекватність... соватись до когось додому...
|
flatch |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() MusculaR BeaveR ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 163 С нами с: 10-October 09 ![]() |
Добрий день, колеги. Як Ви відноситесь до того коли Вам покупці пропонують товар перевірити у вас на дому? І це при тому що зроблені скріншоти, фото і знято відео, яке підтверджує працездатність і плюс дається гарантія три доби з часу отримання, і старий акаунт з високим рейтингом? Якщо чесно мені якось стрьомно везти до себе додому незнайому людину. Одна справа якщо товар дорогий, хоча б від трьох тисяч гривень(то ще можна), а якщо дешевий до тисячі гривень, то зовсім не в тин ні в ворота. Останній раз коли мені пропонували перевірити товар до тисячі гривень в мене на дому, то я запропонував доплатити символічну суму за витрачений час і покупець пропав. об этом можно забыть, я тоже купил лего по полной предоплате с таким аккаунтом, человек сразу исчез |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 778 С нами с: 31-October 06 ![]() |
До 1000 грн мабуть нікого додому не водив. Але коли розпродавав відеокарти(10к+ грн) з ферм то мабуть кожний другий перевіряв вдома.
Зараз У багатьох є зарядні станції і організувати стенд для тестування у багажнику взагалі не проблема. |
dante1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 986 С нами с: 6-January 11 ![]() |
До 1000 грн мабуть нікого додому не водив. Але коли розпродавав відеокарти(10к+ грн) з ферм то мабуть кожний другий перевіряв вдома. Зараз У багатьох є зарядні станції і організувати стенд для тестування у багажнику взагалі не проблема. Станція може й є, але не у всіх є багажник з автомобілем. Особисто я додому можу позвати лише якщо річ дорога і за звичай габаритна наприклад телевізор, монітор, комп'ютер. А всякі там HDD, дешеві відяшки до 1000-2000 грн, я краще дам гарантію на 3 доби. Вдома річ яку треба перевірити несу на кухню, бо кухня відразу біля входу, щоб не вештався по всій квартирі |
vas76 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 262 С нами с: 29-October 06 ![]() |
Ще є такий разводняк.
- Вітаю,дякую що відписали,мене все влаштовує,буду брати,пропоную відправити новою поштою з повною передоплатою на картку Ощад,Укрсибб чи Райффайзенбанку(В мене фоп,на інший банк комісія 20%) Якщо влаштовує то відпишіть,напишу дані куди відправляти - Оплатила електронним чеком,необхідно перейти в бота,авторизуватись та отримати кошти І кидає ссилку на телеграм-бота. Бот з ніби картинкою ощада, з номером ліцензії, сайтом дає запит на номер телефону і номер карти... Далі не дивився. ) Боти банку ніколи не просять номер карти! Тільки останні 4 цифри. Будьте обережні. ![]() |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 285 С нами с: 20-October 06 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 519 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Ще цікавіше це коли без підтверджень перестали зараховуватися гроші на рахунок))))
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 2nd July 2025 - 17:29 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |