Очередное кидалово на OLX.UA |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7047-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Очередное кидалово на OLX.UA |
FreeManOn |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 210 С нами с: 29-June 09 ![]() |
Подобной темы ещё не видел, так что решил поделиться с вами ситуацией.
Выставил в четверг на продажу наушники на Olx (бывший Сландо), с утра звонит по объявлению человек и обильно ими интересуется. Немного поторговался, всё как обычно и ничего подозрения не вызывало. Сказал мол будет брать и готов символическую предоплату положить на карточку. Отправил ему смс-кой номер карточки, через пару секунд звонок с уточнением, что деньги отправят от юр. лица, может быть задержка. Через 2 часа звонит номер с днепропетровским кодом, на линии человек представился как сотрудник привата, назвал меня по имени и спрашивает должны ли поступить на счет деньги, от кого и какая сумма. Сразу взяло какой-то подозрение, но после того, как парень спрашивает сколько у меня денег на карточке и какой у меня кредит лимит, все сомнения сразу отпали, послал куда подальше и положил трубку. В привате сказали что этот номер никакого отношения к ним не имеет и что это мошенники, которые хотели выудить в итоге CVV код, и прочие данные (напомню что номер карточки с именем и фамилией я отправил смс-кой). Позвонил покупателю, трубку взял какой-то хач и сказал со старта "сюшай, чё ты хочишь, ни знаю я никакого Данилу, какие праблэми??", полковав чуть-чусть узнал что Данила куда-то отошел, информацию ему передаст. Включили дурачков. Пробил номер мобильного Данилы в инете, оказалось что подобным они занимаются уже почти 2 месяца, и даже номер не меняют) http://ktozvonit.com.ua/nomer/0948853296 - собственно номер покупателя Данилы http://ktozvonit.com.ua/nomer/0567673294 - типу Приват Как же так, что за 2 месяца лавочку до сих пор не прикрыли? Думаю стоит ли идти в милицию. Будьте бдительны! |
![]() ![]() |
serglifar |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 986 С нами с: 7-November 09 ![]() |
Ще є такий разводняк. Буквально вчора було. При тому що бот настирний, через декілька годин знову прислав бла-бла-бла про якщо влаштовує давайте дані.Ще цікавіше це коли без підтверджень перестали зараховуватися гроші на рахунок)))) Це ви про що? |
Jestars |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 560 С нами с: 6-March 11 ![]() |
Ще є такий разводняк. - Вітаю,дякую що відписали,мене все влаштовує,буду брати,пропоную відправити новою поштою з повною передоплатою на картку Ощад,Укрсибб чи Райффайзенбанку(В мене фоп,на інший банк комісія 20%) Якщо влаштовує то відпишіть,напишу дані куди відправляти - Оплатила електронним чеком,необхідно перейти в бота,авторизуватись та отримати кошти І кидає ссилку на телеграм-бота. Бот з ніби картинкою ощада, з номером ліцензії, сайтом дає запит на номер телефону і номер карти... Далі не дивився. ) Боти банку ніколи не просять номер карти! Тільки останні 4 цифри. Будьте обережні. ![]() їхній офіційний бот @Oschadbot |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 519 С нами с: 21-November 07 ![]() |
|
nummus777 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 959 С нами с: 4-October 17 ![]() |
|
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 774 С нами с: 9-February 07 ![]() |
у меня купили три раза инверторы с полной предоплатой на карту и еще дофильйон раз кучу мелочи, а иногда рисовались такие кадры которые хотели тока наложку и через олх не хотели заказывать, добавляя шо они вперед и гривну не переведут )
|
H_U_L_K |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 657 С нами с: 23-November 11 ![]() |
ОЛХ доставкой уже давненько не отправлял. Но тут оказалось что они подняли комиссию с продавца до 20 гр + 2%, и новой почтой теперь упаковка за счет продавца. По итогу с товара за 300 грн продавец получает 200.
Как то раньше не сильно на это внимание обращал, а тут такой сюрприз. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 778 С нами с: 31-October 06 ![]() |
|
nummus777 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 959 С нами с: 4-October 17 ![]() |
H_U_L_K
Пакування завжди було за рахунок продавця. |
H_U_L_K |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 657 С нами с: 23-November 11 ![]() |
|
nummus777 |
Пост
|
Ой лишенько, а з мене завжди на Новій пошті брали за пакування(це ті лоти які я не зміг запакувати, наприклад монітори). Хоч би якийсь оператор підказав би, що за пакування може платити покупець.
Сообщение отредактировал nummus777 - Mar 3 2025, 17:34 |
dante1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 986 С нами с: 6-January 11 ![]() |
Вже почергово забанили два акаунта OLX на яких продаю товари. Перекидав оголошення з одного на інший щоб на одному акаунті був однотипний товар подібний, а не різнобій на обох. Так людина може дивитись інші оголошення продавця і зацікавитись іншими оголошеннями якщо вони з тієї ж рубрики.
Оголошення спочатку видаляв на одному акаунті, і після цього дублював на іншому, при чому міняв опис, фотки пережимав, міняв формат та розширення. І явсе одно якось бахнуло два акаунти. Правда телефони подібні на кшталт: 066-130-ХХ-ХХ та 068-130-ХХ-ХХ де Х цифри одного номера на 100% збігаються з іншими. Років 5 вів 5 акаунтів і на 2 з них забанили( Хто може знає по чому банить OLуX, по схожим оголошенням, по IP (але він в мене динамічний), браузери під кожний ак юзаю різні. І головне на скільки довго телефон буде в бані, з якого періоду на нього можна буде регити новий ак? Бо колись мене в 2019 забанили в 2024 на той же емейл зарегив знову ак (раніше акаунт можна було зарегити лише з емейлом), видно бан знявся за строком давності, так от цікаво на скільки довго забанений номер телефону? Бо якщо на довго, то я десь через пів року буду дзвонити та казати мов я купив ось номер мобільного, а зарегитись не можу нічого не знаю робіть щось))) Тема з тим що "минулий користувач" накосячив, а я от купив номер в Київстарі, і не можу зарегитись у вас на ОЛуХу) Сообщение отредактировал dante1 - Apr 8 2025, 13:09 |
Jestars |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 560 С нами с: 6-March 11 ![]() |
Мак.адресу бачить. телефон, айпі, +- гелокацію.
і ще якщо тупо 1 в 1 опис такий же. якщо треба вам щось 2 аків робити, то це треба 2 пристрої з 2 різних провайдерів. |
dante1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 986 С нами с: 6-January 11 ![]() |
Мак.адресу бачить. телефон, айпі, +- гелокацію. і ще якщо тупо 1 в 1 опис такий же. якщо треба вам щось 2 аків робити, то це треба 2 пристрої з 2 різних провайдерів. Я це все роблю з ноута, там вимкнута геолокація і будь яка сліжка. Опис правив звичайно не 1 в 1, але і не 100% різний. Ну і в квартирі може мешкати декілька мешканців з різними інтересами і відповідно різним мотлохом який продається. Та що там квартира, в нас он в офісі одна IP адреса на 200 співробітників була, то що всі мусять з одного акаунта ОЛХ продавати))) |
Jestars |
Пост
|
Я це все роблю з ноута, там вимкнута геолокація і будь яка сліжка. Опис правив звичайно не 1 в 1, але і не 100% різний. Ну і в квартирі може мешкати декілька мешканців з різними інтересами і відповідно різним мотлохом який продається. Та що там квартира, в нас он в офісі одна IP адреса на 200 співробітників була, то що всі мусять з одного акаунта ОЛХ продавати))) ой щас забув сказати, по фото.... тупо якщо фоткаєшь один товар, і на фото все однакове то воно бачить що є вже щось подібне. |
dante1 |
Пост
|
|
Danny |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 419 С нами с: 28-June 10 ![]() |
как-то по жлобски олх борется с теми, кто не покупает у них рекламу
![]() |
Empy) |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 142 С нами с: 23-July 08 ![]() |
У меня года 3 назад был аккаунт с 7-ми летней историей. Куча транзакций, отзывы были. Потом как-то получилось, что его взломали и служба поддержки вместо того, чтобы восстановить мне доступ - удалила акк и запретила регаться по моему номеру, т.к. данные скомпрометировали))) причем на тот момент не было никаких двухфакторных авторизаций для безопасности юзера, ни уведомлений на почту про странные заходы в профиль (сейчас вроде этого тоже нет) У меня еще круче было. Мой аккаунт был создан еще со времен сландо. Потом ОЛХ стал. Оч много лет был у меня он. Началась полномаштабка и я на ОЛХ не заходил вообще. Через какое то время решил зайти, так как мне был необходим товар. Захожу - акк забанен. Начинаю выяснять - его взломали. Какой то дебил решил кобуру или ствол продать. Естественно я был в мягко говоря "удивлен" и связался с поддержкой. Ответ поддержки был примерно такой: 1: У меня тут как взломали, херня ヽ(°□° )ノ (описал ситуацию) 2: Хотите, мы восстановим вам акк? (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ 1: Прошу дать мне информацию, как так произошло и почему ヽ(°□° )ノ 2: Мы ничего сделать не можем ¯\_(ツ)_/¯ 1: Удалите мой аккаунт (-‸ლ) После этого случая я не пользуюсь ОЛХ и все номера оттуда перед тем, когда кому то что рекомендую пробиваю тут. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st July 2025 - 2:29 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |