Бан на трекере, причины бана |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6994-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Бан на трекере, причины бана |
Алексар |
Пост
|
Незарегистрированный ![]() |
Привет. Мой ник на трекере Алексар. Судя по статистике в uTorrent примерно 5 лет назад зарегался и где-то 3 года назад скачал последний раз торрент на 0day и хотя продолжал сидировать пару старых раздач ещё пару лет, больше не заходил на трекер.
Судя как "Elektra" написал, предполагаю что мой аккаунт подчистили. Но теперь я не могу зарегистрироваться заново с моим же ником "Алексар". Пишет, что такой ник уже зарегестрирован в базе. При попытке восстановить аккаунт пишет, что емайл отсутствует. Помогите обратно получить мне аккаунт. ![]() |
![]() ![]() |
Ivan96H |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 19 С нами с: 4-May 23 ![]() |
Та сама проблема. На трекері не можу увійти в акк, відновити пароль не виходить, пише, що такої пошти немає в базі.
|
FILIP |
Пост
|
Благодарности: 846731 Репутация: ![]() ![]() 0day Releaser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 7 279 С нами с: 3-April 09 ![]() |
|
Nazim |
Пост
|
Благодарности: 3890 Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 802 С нами с: 14-March 07 ![]() |
Привіт, зіштовхнувся з проблемою, не можу зайти на трекер на іншому ноуті. Таке відчуття що попав в бан
Логін: nazimka_ |
FILIP |
Пост
|
Благодарности: 846731 Репутация: ![]() ![]() 0day Releaser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 7 279 С нами с: 3-April 09 ![]() |
|
Nazim |
Пост
|
Благодарности: 3890 Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 802 С нами с: 14-March 07 ![]() |
Спробуй Логін без символу _ ![]() дякую, але щось не мій день ![]() ![]() ![]() > Вам запрещено входить с этого IP больше т.к вы исчерпали возможное кол-во попыток войти. Не пускає. Спробував відновити через пошту, та яка [email protected], нічого не приходить |
Nazim |
Пост
|
дякую, але щось не мій день ![]() ![]() ![]() > Вам запрещено входить с этого IP больше т.к вы исчерпали возможное кол-во попыток войти. Не пускає. Спробував відновити через пошту, та яка [email protected], нічого не приходить Згадав, все працює. Дуже дякую |
gorblyk |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: BANNED Сообщений: 127 С нами с: 16-December 09 ![]() |
Привіт!!!
Що сталось? Чому забанили? Я вимагаю і прошу українізувати форум, за це отримую вже вдруге бан... Матюк цей раз був з зірочками... Ау!!!! Одей, що сталось? |
FILIP |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 8:21 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |