Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7454-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Бан на трекере, причины бана

Ares
Dec 29 2010, 13:14

Пост #6061

Дух

С нами с: 23-April 06

Какой бот?? У меня с Sunlike один ip, но это отдельный пользователь. И я, и он - отдельно раздающие/качающие разные релизы, это отдельные пользователи, при чем тут бот?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shel
Dec 29 2010, 13:20

Пост #6062

Благодарности: 64612

Старожил

С нами с: 20-April 06

Ну да, на одном ip с одной датой рождения. Братья-близнецы прямо. Хватит уже. Начитались подобного.
+Quote Post
Ares
Dec 29 2010, 13:33

Пост #6063

Дух

Правильно, мало того, он еще создан одним человеком - мной. Скажу больше, пароли одинаковые! Я так понимаю, что их делают для повышения рейтинга одного из них, качая/раздавая одни и те же релизы, делая какие-то параллельные раздачи, но, во первых, этот самый рейтинг у обоих(!) запредельный, а во вторых, цепляясь за факты, покажите эти махинации с релизами между двумя разными пользователями, пожалуйста.
+Quote Post
Shel
Dec 29 2010, 13:37

Пост #6064

Благодарности: 64612

Старожил

С нами с: 20-April 06

Причём тут махинации? Запрещено вообще иметь более одного аккаунта.
+Quote Post
Ares
Dec 29 2010, 14:12

Пост #6065

Дух

Спасибо. Выяснили - уже не бот, а второй аккаунт, созданный мной (каюсь, что создал аккаунт для кого-то со своими данными), но пользуюсь им не я (соответсвенно не мой акк), а другой человек, отличающийся вплоть до полового признака, что Вас, конечно же, не интересует, понимаю - "уже слышали такие байки".
Бублики? Извините, Вы издеваетесь? Запрещено ли переводить бесполезные, неиспользуемые, имеющиеся в достаточном количестве для все того же неиспользования (в виду их ненадобности) и до, и после перевода, на другой (другого пользователя, другого человека) аккаунт? Если да, то вопросов нет вообще, потому как это уже не логика, а мнение.
Прошу прощения, но честно заработанныф рейтинг (на разных компьютерах, релизах, разными пользовательми/людьми), но при этом один ай-пи и с одинаковыми данными - это нарушение? Тогда может для достоверности информации каждому пользователю копию паспорта прикреплять? Извините, глубоко уважаемые, за иронию, но дело в том, что я сам не вижу необходимости делать себе какого-то бота или второй акк, мне и на один качать-неперекачать инфы, Вы же мне просто пытаетесь доказать невозможность моего существования без такого, в чем ошибаетесь. Извините и спасибо.
+Quote Post
OldMaster
Dec 30 2010, 18:27

Пост #6066

Благодарности: 745

Music is my religion

С нами с: 2-November 09

Polivan, я так розумію, теж не бот? wink.gif
+Quote Post
xopop81
Dec 30 2010, 18:50

Пост #6067

Дух

С нами с: 29-June 09

народ меня разбаньте! я с 195.138.193.242 , захожу днем а тут такой подарок "Вы навечно забанены модератором." думаю "всё ппц приплыли" и тут сегодня уже когда захожу на свой акк "Ваш акк отключен." я death07

я ведь ничего противозаконного не делал! качал, поддерживал раздачи)
+Quote Post
OldMaster
Dec 30 2010, 18:58

Пост #6068

Music is my religion

Не дуже й підтримував:
Раздал 27,05 ГБ
Скачал 84,57 ГБ
Рейтинг
0,319

Відключений за створення бота: http://tracker.0day.kiev.ua/userdetails.php?id=157155

upd Зменшив бан на 3х днів.

Сообщение отредактировал OldMaster - Dec 30 2010, 19:06
+Quote Post
xopop81
Dec 30 2010, 19:18

Пост #6069

Дух

ооо какой еще бот!!! акк новый ведь! поэтому мало и раздал

да и последние время не было времени на трекеры да и вобще инет

можете написать название акка "главного" моего?

ладно, спасибо и за 3 дня )
+Quote Post
OldMaster
Dec 30 2010, 19:24

Пост #6070

Music is my religion

xopop02 забанений навічно, надалі будеш користуватися death07, пароль тобі відомий wink.gif
+Quote Post
xopop81
Dec 30 2010, 19:29

Пост #6071

Дух

спасибо)
+Quote Post
victory
Dec 30 2010, 19:41

Пост #6072

Ветеран

С нами с: 2-May 08

А давайте лучше банить основной аккаунт, а бота оставлять для пользования - это как по мне лучшее наказание, не считая бан айпи.

А я так і зробив ny_sled.gif

Сообщение отредактировал OldMaster - Dec 30 2010, 19:55
+Quote Post
Ares
Dec 30 2010, 22:10

Пост #6073

Дух

Як кажуть, нема слів - одні вирази! Дії адміністрації обговоренню не підлягають, тому просто складу хронологію подій:

03:43 - "Ошибка. Вы навечно забанены модератором."

14:12 - я в повідомленні обґрунтував свою позицію відносно ситуації, що склалася, задав питання відносно блокування мого аккаунту Viliamsa (питання, перш за все, на майбутнє - для запобігання подібних ситуацій), проте ні відповіді від адміністрації, ні дій щодо розблокування облікового запису я не отримав. Ні, воно й в Африці - ні. Ну вбили Ви Viliamsa, ну і тузик з ним, мене не цікавить ні рейтинг, ні даремні бублики (слава провайдеру - 100мб анлім для домашнього користування дозволяє про це не задумуватись), мені лише потрібен один-єдиний мій(!!!) аккаунт...

20:42 - OldMaster, я і створив собі такий акк - Polivan! Що Вас в даному випадку не влаштовує??

ps: прохання - тільки не згадуйте знову Sunlike - я його створив, але він не мій!

ps.ps: З Наступаючим Новим Роком!
+Quote Post
OldMaster
Dec 30 2010, 23:34

Пост #6074

Music is my religion

Кожен користувач має право на створення і користування тільки одним аккаунтом.

Давайте ви мені детально розпишите і поясните, що це 3 (три) різних аккаунти на одному айпі: Polivan, Viliamsa, Sunlike

Сообщение отредактировал OldMaster - Dec 30 2010, 23:35
+Quote Post
_NemO_
Dec 31 2010, 0:48

Пост #6075

Ветеран

С нами с: 2-April 06

И чего маразмом заниматься? Скачал 3 золота гиг на 40 в сумме - раздал за пару дней 250 гиг. smile.gif

» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Сообщение отредактировал NemO - Dec 31 2010, 0:51
+Quote Post
Ares
Dec 31 2010, 4:21

Пост #6076

Дух

Знущання продовжується.
OldMaster, пояснюю втретє(!) - один ай-пі, згоден. Про користувачів - Sunlike - не мій аккаунт. Ним користується інша людина! Що тут незрозумілого??? Ви можете легко перевірити по логах скачаних/розданих торрентфайлів (не розумію, чому ще чього не зробили??...). Я нічого не приховую!!!
Viliamsa - заблоковано через Sunlike, який, повторюю, не є моїм(!). На обгрунтоване повідомлення про бан Viliamsa відповіді від адміністрації не надійшло, тому, замість нього, єдиного(!!!), Viliamsa, я створюю собі Polivan. І Viliamsa, і Polivan - аккаунти не різних користувачів, а одного, мої (на відміну від Sunlike), при чому Polivan було створено взамін Viliamsa (який, вкотре повторюсь, був моїм єдиним аккаунтом). Polivan замість Viliamsa, оскільки Viliamsa було заблоковано через не мого Sunlike. Вони взаємозамінні! Мені всеодно, який з них (Viliamsa, Polivan) буде працювати, тому що рейтинг, кількість скачаних/розданих гіг не мають для мене значення!!!
+Quote Post
OldMaster
Dec 31 2010, 4:53

Пост #6077

Music is my religion

Знущання продовжується.

Дозволю собі відмітити кільки дивних закономірностей:
Ваш аватар на форумі, та аватар не Вашого аккаунту на трекері Sunlike однакові.
Вказана Вами дата народження на форумі збігається з датою народження не Вашого аккаунту Sunlike.

Зважаючи на все це, в мене немає абсолютно ніяких підстав вірити Вам.

Viliamsa - заблоковано через Sunlike, який, повторюю, не є моїм(!)
Неправда. Він Ваш.
На обгрунтоване повідомлення про бан Viliamsa відповіді від адміністрації не надійшло,
Брехня. Надійшло. Відключений за створення другого аккаунту (Viliamsa).

За зайві розмови можу накинути не Вашому аккаунту Sunlike кілька зайвих днів бану в якості новорічного презенту ny_showballs.gif

ps.gif Так, я знаю, я бездушний і несправедливий.

Сообщение отредактировал OldMaster - Dec 31 2010, 4:55
+Quote Post
Ares
Dec 31 2010, 8:04

Пост #6078

Дух

(OldMaster @ Dec 31 2010, 4:53) Перейти к цитате

Дозволю собі відмітити кільки дивних закономірностей:
Ваш аватар на форумі, та аватар не Вашого аккаунту на трекері Sunlike однакові.
Вказана Вами дата народження на форумі збігається з датою народження не Вашого аккаунту Sunlike.

Зважаючи на все це, в мене немає абсолютно ніяких підстав вірити Вам.

Неправда. Він Ваш.
Брехня. Надійшло. Відключений за створення другого аккаунту (Viliamsa).

За зайві розмови можу накинути не Вашому аккаунту Sunlike кілька зайвих днів бану в якості новорічного презенту ny_showballs.gif

ps.gif Так, я знаю, я бездушний і несправедливий.

1 - "Правильно, мало того, он еще создан одним человеком - мной. Скажу больше, пароли одинаковые!", "(каюсь, что создал аккаунт для кого-то со своими данными)"
-Цитати попередніх моїх повідомлень. Що тут незрозумілого, включаючи дату народження, пароль та дані (аватар, зокрема)? Але "для когось" тут ключове! Ви це помітили? Чи повторити фразу про достовірність інформації та прикріплення копій паспортів для перевірки достовірності вказаної інформації?
2 - відповідь надійшла на повідомлення о 13:33 - при чому спочатку була версія"бот", потім "акк", після чого "иметь", потім "создавать" (але це вже сьогодні, після створення Polivan). Ну де зміст, де логіка, протягом шести годин, маючи, з Ваших слів другий акк (при чому, по Вашому, основний - Sunlike), створювати собі нового "бота" (для чого????????) Polivan, замість заблокованого "бота" Viliamsa. Поясніть, будь-ласка.
3. - Виходячи з цієї логіки, всі створені аккаунти однією людиною, або з дозволу однієї людини (адмін-а або ж модер-а) з однаковими даними (неправдивими, зокрема, що є у 99% користувачів у зв'язку з небажанням відображення приватної інформації, що не є заборонено(!) ) для різних користувачів (реальних людей) є поза правилами, оскільки аргументи створення (після, як в даному випадку), якими б вони не були, не мають права на існування.
4. - З Вашого повідомлення я дізнався, що аккаунт сусідки (скажімо так - іншої людини) не є заблокованим, тоді чому я не перевірив, на Вашу думку, цього найпростішого (працездатності Sunlike, що Ви також можете бачити з логів) раніше, а пішов набагато більш складним шляхом - створив собі новий Polivan взамін Viliamsa? Навіщо мені створювати новий аккаунт (не "бота", як було вияснено раніше)?
5. - "Зайві розмови" - тут щось окрім пояснення ситуації? На Sunlike? Мені(!) яка різниця? "Накидуйте" іншій людині навіть бан, але чому, з обґрунтованих аргументів, Ви блокуєте Viliamsa та Polivan (як, в даному випадку, одного користувача)?

Знаєте, як кажуть, "було б бажання - можливість буде знайдено". Захотілось - тримай бан і хоч ти лусни, аргументи будуть знайдені, нові й нові. Такі, наприклад, як спочатку "бот", потім - "аккаунт" - "бублики" (повідомлення Castiel, яке було видалено... чомусь) - "мати" - "створювати" - "зайві розмови"...

ps: не бездушний і несправедливий, а кожен вірить в те, що хоче... Я сам такий, та іноді можна вірити іншим. Я розумію, Вас бентежить наявність двох схожих (однакових за даними) аккаунтів на одному IP, проте Ваша невіра в можливість існування двох користувачів, при наявності аргументів (чи відсутності доказів протиправних дій), засмучує.
+Quote Post
sunrise1st
Dec 31 2010, 10:15

Пост #6079

Незарегистрированный

В моем случае, по причине того, что надоело название старого, но так как ники администрация не меняет, то предварительно перечитав правила, был создан новый аккаунт.
А затем увидел надпись "Вы навечно забанены модератором"
Понимаю, что доказать "что ты не верблюд" в нашей стране (и на 0day вчастности) и с нашей ментальностью нереально, но все же дайте хотя бы на вопрос ответ:
покажите пожалуйста где в правилах трекера написано, что нельзя создавать новый аккаунт?

Сообщение отредактировал sunrise1st - Dec 31 2010, 10:17
+Quote Post
Panda
Dec 31 2010, 10:17

Пост #6080

Благодарности: 3

Кунг-фумастер

С нами с: 18-April 06

1.14. Категорически запрещено давать пользоваться своим аккаунтом другим людям. Каждый пользователь имеет право зарегистрировать только один аккаунт. Помните, что Вы несете персональную ответственность за свой аккаунт, а также за все действия, произведенные с Вашего аккаунта.
+Quote Post
Алексар
Jan 5 2015, 18:49

Пост #1

Незарегистрированный

Привет. Мой ник на трекере Алексар. Судя по статистике в uTorrent примерно 5 лет назад зарегался и где-то 3 года назад скачал последний раз торрент на 0day и хотя продолжал сидировать пару старых раздач ещё пару лет, больше не заходил на трекер.
Судя как "Elektra" написал, предполагаю что мой аккаунт подчистили. Но теперь я не могу зарегистрироваться заново с моим же ником "Алексар". Пишет, что такой ник уже зарегестрирован в базе. При попытке восстановить аккаунт пишет, что емайл отсутствует.
Помогите обратно получить мне аккаунт. smile.gif
+Quote Post
368 Страницы  « < 302 303 304 305 306 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(6060 - 6079)

368 Страницы  « < 302 303 304 305 306 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 11th August 2026 - 22:48
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.