Общественный транспорт, Ну меня прямо разрывает от этой темы |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7505-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Общественный транспорт, Ну меня прямо разрывает от этой темы |
![]() ![]() |
| Tiger |
Пост
|
|
Благодарности: 1757 Репутация: 1238 ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 321 С нами с: 20-October 06 |
Прям RSS агрегатор а не тема.
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
Репутация: 2300 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 11 961 С нами с: 1-August 10 |
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
Репутация: 2300 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 11 961 С нами с: 1-August 10 |
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
Из недавнего прошлого
У столиці украли тролейбус У понеділок о 18.38 на пульт міліції надійшло курйозне повідомлення: невідомий захопив порожній тролейбус і зник разом із ним у невідомому напрямку. Сталося це на вулиці Північносирецькій, що біля заводу “Квазар”, на кінцевій зупинці п’ятого маршруту. Саме в тому місці лінії розгалужуються, і тому навіть ця машина, “прикута” до контактної мережі, може поїхати в будь-якому напрямку. Розшукували втікача півгодини. За цей час він встиг заїхати в інший район. О 19.05 транспортний засіб разом із водієм виявили на зупинці під Індустріальним мостом, повідомляє “Magnolia-TV. com”. 24-річний водій, який сидів за кермом, не в’язав лика й відмовився розповісти правоохоронцям, навіщо йому знадобилося уганяти таке багатомісне громадисько. |
| KingStealth |
Пост
|
|
Репутация: 863 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 344 С нами с: 29-August 12 |
Из недавнего прошлого У столиці украли тролейбус У понеділок о 18.38 на пульт міліції надійшло курйозне повідомлення: невідомий захопив порожній тролейбус і зник разом із ним у невідомому напрямку. Сталося це на вулиці Північносирецькій, що біля заводу “Квазар”, на кінцевій зупинці п’ятого маршруту. Саме в тому місці лінії розгалужуються, і тому навіть ця машина, “прикута” до контактної мережі, може поїхати в будь-якому напрямку. Розшукували втікача півгодини. За цей час він встиг заїхати в інший район. О 19.05 транспортний засіб разом із водієм виявили на зупинці під Індустріальним мостом, повідомляє “Magnolia-TV. com”. 24-річний водій, який сидів за кермом, не в’язав лика й відмовився розповісти правоохоронцям, навіщо йому знадобилося уганяти таке багатомісне громадисько. По ходу Петюня хочет как и с Трамваями б\у да ещё в Кредит))) Сообщение отредактировал KingStealth - May 19 2016, 13:51 |
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| ЫЫЫ |
Пост
|
|
Репутация: 1090 ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 |
В Киеве пройдет первая международная выставка электромобилей Plug-In Ukraine 2016 » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « http://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=497151 - это чудо там будет ли? интересно Сообщение отредактировал Rut - May 19 2016, 14:47 |
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
Контакты и все ссылки на организаторов есть - уточняй у них. И пользуйся спойлерами при цитировании сообщений. |
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| Banish |
Пост
|
|
Репутация: 647 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
У метро повернулась нелегальна реклама.
Кілька останніх днів вагони метро активно заклеюються квадратними білими наліпками, що були зникли на певний час. Цікаво, що розклеювачі нелегальної реклами на самих наліпках рекламують свої послуги "Напечатаем, расклеим вашу рекламу" і номер телефону: 068 609-32-10. Отже, виявити виготовлювачів та розклеювачів цих наліпок можна без проблем. Але чим займається служба охорони метрополітену? Я колись був заради експерименту телефонував за цим номером під виглядом клієнта, і голос на протилежному кінці слухавки підтвердив, що їхня "фірма" розклеює в метро нелегальну продукцію, пропонував мені виготовлення та розклеювання стікерів будь-якого змісту за ціною 50коп./шт. за умови замовлення від 1000 штук. Запевняв мене, що наліпки висітимуть мінімум тиждень, бо все "схвачено і порішано на відповідному рівні", тож, мовляв, можете не хвилюватись, наліпки з вашою рекламою висітимуть достатньо довго. Увесь зміст цієї розмови, фотографії наліпок та контактний номер "фірмачів" я вніс у заяву, що я її склав у лінійному відділі міліції. Втім, жодної відповіді про заходи, вчинені відповідно до моєї заяви, я від міліції не отримав. Те саме я продублював, коли подзвонив на "гарячу" лінію метрополітену. Мене уважно вислухали, записали інформацію, мої контактні дані та адресу. В усній формі пообіцяли надати письмову відповідь по результатах моєї скарги, але, як не важко здогадатись, ніякої відповіді мені ніхто не надіслав. Олександр Соколенко ![]() |
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
|
| Freelancer_mac |
Пост
|
|
1985 рік, трамвай на вул. Січневого повстання (Івана Мазепи) на її відрізку від площі Арсенальної до Слави.
Одиночний вагон 5415, що потрапив на фото, з депо імені Шевченка, а маршрути № 27 і 35, що пролягали тут, обслуговувались Дарницьким. Швидше за все, він тут в якості службового або на обкатці. Далеко на задньому плані - новенький тролейбус Шкода 14Тр 20-го маршруту, який стоїть на зупинці на шляху в Лавру. Фото Гордона Стюарта. ![]() |
| sunnykaktys |
Пост
|
|
Репутация: 528 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 249 С нами с: 19-July 09 |
Увесь зміст цієї розмови, фотографії наліпок та контактний номер "фірмачів" я вніс у заяву, що я її склав у лінійному відділі міліції. бугагашенька. чел предложил ментам поискать владельца одноразовой симки? |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 2nd October 2026 - 12:40 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |