Общественный транспорт, Ну меня прямо разрывает от этой темы |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6857-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Общественный транспорт, Ну меня прямо разрывает от этой темы |
Mad Dog |
May 24 2023, 10:18
Пост
|
Репутация: 112 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 625 С нами с: 31-October 06 |
мало ймовірно що нам так пощастить, але надія є. Платити за проїзд в маршрутці безконтактно? Вже тестуємо! Долучайтесь і ви 😉 Першою ластівкою стала маршрутка №444 сполученням ст. м. Виставковий центр - вул. Метрологічна. ✅ Щоб заплатити, достатньо прикласти банківську картку з PayPass або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. ✅ Окрім цього оплатити проїзд можна Карткою Киянина або з Гаманця на вашій транспортній карті Київ Цифровий. 🛎Незабаром кількість маршрутів збільшиться. Не перемикайтесь. І плануйте свої поїздки цифровим містом легко » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
zver |
May 26 2023, 21:55
Пост
|
Репутация: 2349 звирюга Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 |
https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?...f1TqTUt-GsiYKnA
докиньте 300 голосів до петиції про зупинку транспорта плз) |
QNX |
May 27 2023, 11:29
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2234 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 741 С нами с: 9-February 07 |
ее отклонят, так как по регламенту водила должен быть в укрытии, а не в трамвае или троллейбусе, потом и предыдущие отклоняли
|
Inferno2008 |
May 27 2023, 18:20
Пост
|
Репутация: 715 666 муравьев... Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 |
https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?...f1TqTUt-GsiYKnA докиньте 300 голосів до петиції про зупинку транспорта плз) petition.kyivcity.gov.ua Host Error |
zver |
May 27 2023, 18:54
Пост
|
Репутация: 2349 звирюга Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 |
ее отклонят, так как по регламенту водила должен быть в укрытии, а не в трамвае или троллейбусе, потом и предыдущие отклоняли "по регламенту" тільки в трьох містах україни така хуйня. Це шкодить всім, крім таксистів і маршрутчиків. Як дістатися додому за кілька годин до коменданської або з лівого на правий берег під час тривоги при непрацюючому гт - питання до довбойобів у київраді і кмда Сообщение отредактировал zver - May 27 2023, 18:54 |
Emissions |
May 28 2023, 9:22
Пост
|
Репутация: 745 In Bass We Trust Группа: Пользователи Сообщений: 13 796 С нами с: 5-January 10 |
|
fre1dz |
May 28 2023, 9:30
Пост
|
Репутация: 2879 котэ-перелякэ Группа: Пользователи Сообщений: 25 189 С нами с: 16-January 09 |
|
Emissions |
May 28 2023, 9:34
Пост
|
Репутация: 745 In Bass We Trust Группа: Пользователи Сообщений: 13 796 С нами с: 5-January 10 |
Те що він так робить, це його особисті проблеми...а те що він регламенту не дотримується, потім може отримати пизд"лей... так ніхто не робить деякі і далі сидять в транспорті, і чекають поки поїде, ну то логічно, бо за транспорт уплочено, а ти не доїхав туди куди треба, і ніхто назад не поверне грош, то накуй такий транспорт треба |
Mad Dog |
May 28 2023, 9:55
Пост
|
Репутация: 112 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 625 С нами с: 31-October 06 |
|
Emissions |
May 28 2023, 10:58
Пост
|
|
Danny |
Jul 5 2023, 12:05
Пост
|
Репутация: 211 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 364 С нами с: 28-June 10 |
Странно, что еще не подняли на 0лике срач на тему: почему привязка карты "Київ Цифровий" в apple/google pay стоит 40 грн |
zver |
Jul 5 2023, 20:21
Пост
|
|
dubis |
Jul 22 2023, 22:41
Пост
|
Репутация: 47 Member Группа: Пользователи Сообщений: 782 С нами с: 27-June 14 |
Не чекайте ефект як в Александрії: Київ ще трохи ракетами покошмарять - а особливо в осінньо-зимовий період - то на наші дороги потім хоч лягати можна буде. Затори наразі в Києві викликані більш технічними явищами, наприклад, затіяти одночасно заміну покриття на Північному мості та бульварі Перова + Оболонь - і вуаля. Кажу так, бо не один десяток років їду із передмістя в Київ і по Києву наразі з Правого берега на Лівий на роботу. Зараз поки погода і не +3 - їзжу на мотоциклі. Того, що було до 24 02 2022 - вже точно не буде. Странно, что еще не подняли на 0лике срач на тему: почему привязка карты "Київ Цифровий" в apple/google pay стоит 40 грн Тут інша проблема: у мене мій адроїд не хоче конектитися із пейпасом в метро )) Потім погуглив - така проблема не тільки у мене. Сообщение отредактировал dubis - Jul 22 2023, 22:40 |
zver |
Jul 23 2023, 12:57
Пост
|
Затори наразі в Києві викликані більш технічними явищами, наприклад, затіяти одночасно заміну покриття на Північному мості та бульварі Перова + Оболонь - і вуаля. тю, а я думав тому, що міський транспорт не справляється з своєю основною функцією |
Mad Dog |
Jul 23 2023, 13:16
Пост
|
|
Vaschek |
Jul 23 2023, 13:19
Пост
|
Репутация: 361 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 807 С нами с: 11-October 07 |
|
zver |
Jul 24 2023, 0:48
Пост
|
як він не справляється, якщо не у годину пік він їздить майже порожній? цікаво, а чому він їздить порожній? обери з цього вірне: а) зупинки під час повітряних тривог (на базовому рівні ти не можеш розраховувати на гт) б) відсутність кондиціонерів у спеку (якщо все ж розрахував, то доїдеш з вологими трусиками) в) робота не по графіку або з йобнутими інтервалами (або стоїш на зупинці, поки всі буси десь скучкувались в одному місці \ на лінії два замість восьми бусів) д) відсутність адекватної зв'язної транспортної інфраструктури (смуги гт на від'їбісь і не працюють, єдиного квитку нема, тролейбуси і трамваї пішки можна обігнати, купу маршрутів закрили на відкуп маршрутчикам) готовий рецепт, щоб вбити гт остаточно без смс і реєстрації від пана клічька ааа...ще у нас є бабкі на нікому нахуй не потрібну розв'язку за 2 лярди, коли не добудовано, ні метро на виноградар, ні подольский міст і ще купа іншого Сообщение отредактировал zver - Jul 24 2023, 0:59 |
Mad Dog |
Jul 24 2023, 8:46
Пост
|
цікаво, а чому він їздить порожній? обери з цього вірне: Бо у нас культ жоповозок. Ще з совка пішло, що машина то член сім'ї. Як її вдома саму залишиш? Про Вітальку погоджуюсь, є явний саботаж комунального громадського транспорт. Все інше повне маніпуляцій і не раз тут вже обговорювалось. Проблеми є, але не все так погано. |
dubis |
Jul 24 2023, 12:50
Пост
|
Репутация: 47 Member Группа: Пользователи Сообщений: 782 С нами с: 27-June 14 |
цікаво, а чому він їздить порожній? обери з цього вірне: а) зупинки під час повітряних тривог (на базовому рівні ти не можеш розраховувати на гт) б) відсутність кондиціонерів у спеку (якщо все ж розрахував, то доїдеш з вологими трусиками) в) робота не по графіку або з йобнутими інтервалами (або стоїш на зупинці, поки всі буси десь скучкувались в одному місці \ на лінії два замість восьми бусів) д) відсутність адекватної зв'язної транспортної інфраструктури (смуги гт на від'їбісь і не працюють, єдиного квитку нема, тролейбуси і трамваї пішки можна обігнати, купу маршрутів закрили на відкуп маршрутчикам) готовий рецепт, щоб вбити гт остаточно без смс і реєстрації від пана клічька ааа...ще у нас є бабкі на нікому нахуй не потрібну розв'язку за 2 лярди, коли не добудовано, ні метро на виноградар, ні подольский міст і ще купа іншого Кеп, реально людей менше в місті і передмісті. Я раніше(до 24 02) їздив в метро - мене заносили і виносили на вузлових станціях в годину пік - зараз такого нема. Маршрутки із передмістя в місто - не завантажені як раніше, місцеві групи підвезунів на половину завантажені повідомленнями про поїздку. Що ще? У мене на вулиці в 17 хат і 60 чоловік - 6 живе за кордоном, 2-е загинуло в окупації, один воює. Як вам статистика? |
zver |
Jul 24 2023, 12:58
Пост
|
а що маніпуляція, пардон?
яким транспортом ти з лівого на правий берег або навпаки можеш гаррантовано дістатись під час повітряної тривоги? бо я, наприклад, кілька разів завісав на арсенальній, коли мені потрібно було на лівобережну доїхати. На метро це 5 хв. На таксі це 500+грн з заторами хвилин сорок. Наземний ГТ взагалі звідти на лівобережку не ходить. І це маршрут, яким користується більша частина лівобережжя Що я в такому випадку оберу7 Правильно - власний корч. На вулиці +40, а у нас буси з непрацюючими кондьорами. Навіть не набившись як тюлька ти приїдеш до місця призначення ніяким, якщо взагалі не стане погано. Що я в такому випадку оберу? Правильно - власний корч. Я чекаю сорок хвилин ГТ, коли той скучкувався десь в одному місці, бо диспетчер жує хуї, або затор, або пустили на маршрут два замість десяти бусів, або ще щось. Що я оберу в такому випадку? Правильно - власний корч. Я стою в заторі разом з усіма в спеку без кондьора, коли запаркована вся смуга гт. Або їду на трамваї по розйобаним рельсам 5 кмч в якому ще пєчька працює. Або їду на траліку, у якого рога спадають на кожному повороті і тд. Нахуя мені це все, коли я можу обрати що? Правильо - свого корча. Це я просто про власний досвід при тому, що я за гт і хотів би ним постійно користуватись. Але у 99% я виберу або вело або авто або самокат або ще щось. Бо нинішня система гт про ущєрбність і неповагу до себе, а не про якісний сервіс, який забезпечує логістику в місті і вирішує конкретні задачі. На сьогодні це нєвєдома рандомна хуйня, якою ти або доїдеш або ні, або вмреш або ні, або всеодно поїдеш на маршшрутці або підеш пішки. І це можна продовжувати до нескінченності маршрутки я свідомо не рахую за якісний міський гт з ясних причин а що у нас мер робить, коли місто вимушено пересідає на авто, бо з міським транспортом жопа? Правильно, будує дворівневу розв'язку на околиці міста без будь-якої транспортної експертизи (хоча зараз комп'ютерне моделювання дає дуже точні розрахунки трафіку за невеликі кошти), обговорень (чи потрібні взагалі нові масштабні інфраструктурні проекти, що заборонені, під час війни). В той самий час, коли місто пройобує проект від всесвітнього банку на трамвай до палацу спорту, є недореконструйовані лінії трамваю на подолі, дврз, борщагівці, є нескінченні довгобуди метро на троєщину і виноградар, є розйобані і недієздатні структури комунального транспорту, є кількадесятків проривів труб щороку, є засрана лівньовка разом з руслами річок це тільки те, що прям тут і зараз згадалось. І це не цьогорічні питання. І це клічько має більшість в київраді і на ключових посадах в міській адміністрації не один рік. І це удар був в коаліції в верховній раді тому так, у нас буде дохуя заторів і покращення в цьому не буде в осяжному майбутньому Сообщение отредактировал zver - Jul 24 2023, 13:40 |
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd December 2024 - 4:57 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |