Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6857-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Общественный транспорт, Ну меня прямо разрывает от этой темы

Mad Dog
May 24 2023, 10:18

Пост #7461

Старожил

С нами с: 31-October 06

(Mad Dog @ Mar 3 2023, 12:13) Перейти к цитате

мало ймовірно що нам так пощастить, але надія є.

Платити за проїзд в маршрутці безконтактно? Вже тестуємо! Долучайтесь і ви 😉
Першою ластівкою стала маршрутка №444 сполученням ст. м. Виставковий центр - вул. Метрологічна.
✅ Щоб заплатити, достатньо прикласти банківську картку з PayPass або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора.
✅ Окрім цього оплатити проїзд можна Карткою Киянина або з Гаманця на вашій транспортній карті Київ Цифровий.
🛎Незабаром кількість маршрутів збільшиться.
Не перемикайтесь. І плануйте свої поїздки цифровим містом легко

» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zver
May 26 2023, 21:55

Пост #7462

звирюга

С нами с: 28-July 07

https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?...f1TqTUt-GsiYKnA

докиньте 300 голосів до петиції про зупинку транспорта плз)
+Quote Post
QNX
May 27 2023, 11:29

Пост #7463

Благодарности: 159

ultra active user

С нами с: 9-February 07

ее отклонят, так как по регламенту водила должен быть в укрытии, а не в трамвае или троллейбусе, потом и предыдущие отклоняли
+Quote Post
Inferno2008
May 27 2023, 18:20

Пост #7464

666 муравьев...

С нами с: 11-October 06

(zver @ May 26 2023, 22:55) Перейти к цитате

https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?...f1TqTUt-GsiYKnA

докиньте 300 голосів до петиції про зупинку транспорта плз)

petition.kyivcity.gov.ua
Host
Error
+Quote Post
zver
May 27 2023, 18:54

Пост #7465

звирюга

(QNX @ May 27 2023, 12:29) Перейти к цитате

ее отклонят, так как по регламенту водила должен быть в укрытии, а не в трамвае или троллейбусе, потом и предыдущие отклоняли

"по регламенту" тільки в трьох містах україни така хуйня. Це шкодить всім, крім таксистів і маршрутчиків. Як дістатися додому за кілька годин до коменданської або з лівого на правий берег під час тривоги при непрацюючому гт - питання до довбойобів у київраді і кмда

Сообщение отредактировал zver - May 27 2023, 18:54
+Quote Post
Emissions
May 28 2023, 9:22

Пост #7466

In Bass We Trust

С нами с: 5-January 10

(QNX @ May 27 2023, 12:29) Перейти к цитате

ага, от тіки воділа ніхуа не в укритті, сидить в своєму транспорті да в мобілу втикє
+Quote Post
fre1dz
May 28 2023, 9:30

Пост #7467

котэ-перелякэ

С нами с: 16-January 09

(Emissions @ May 28 2023, 10:22) Перейти к цитате

ага, от тіки воділа ніхуа не в укритті, сидить в своєму транспорті да в мобілу втикє

Те що він так робить, це його особисті проблеми...а те що він регламенту не дотримується, потім може отримати пизд"лей...
+Quote Post
Emissions
May 28 2023, 9:34

Пост #7468

In Bass We Trust

(fre1dz @ May 28 2023, 10:30) Перейти к цитате

Те що він так робить, це його особисті проблеми...а те що він регламенту не дотримується, потім може отримати пизд"лей...

так ніхто не робить
деякі і далі сидять в транспорті, і чекають поки поїде, ну то логічно, бо за транспорт уплочено, а ти не доїхав туди куди треба, і ніхто назад не поверне грош, то накуй такий транспорт треба
+Quote Post
Mad Dog
May 28 2023, 9:55

Пост #7469

Старожил

(Emissions @ May 28 2023, 10:22) Перейти к цитате

(Emissions @ May 28 2023, 10:34) Перейти к цитате

деякі і далі сидять в транспорті, і чекають поки поїде,

Так а як водій може піти в укриття якщо з транспорту людей не виженеш?
+Quote Post
Emissions
May 28 2023, 10:58

Пост #7470

In Bass We Trust

(Mad Dog @ May 28 2023, 10:55) Перейти к цитате

Так а як водій може піти в укриття якщо з транспорту людей не виженеш?

логічно, що я бачив пустий транспорт, з водієм)
+Quote Post
Danny
Jul 5 2023, 12:05

Пост #7471

Старожил

С нами с: 28-June 10

Open in new window

Странно, что еще не подняли на 0лике срач на тему: почему привязка карты "Київ Цифровий" в apple/google pay стоит 40 грн smile_upsidedown.png
+Quote Post
zver
Jul 5 2023, 20:21

Пост #7472

звирюга

Open in new window
расширяєм і всьо паєдєт geek.png

майже дніпровська набережна з поштовою площею))

Сообщение отредактировал zver - Jul 5 2023, 20:26
+Quote Post
dubis
Jul 22 2023, 22:41

Пост #7473

Member
**

С нами с: 27-June 14

(zver @ Jul 5 2023, 21:21) Перейти к цитате

Open in new window
расширяєм і всьо паєдєт geek.png

майже дніпровська набережна з поштовою площею))

Не чекайте ефект як в Александрії: Київ ще трохи ракетами покошмарять - а особливо в осінньо-зимовий період - то на наші дороги потім хоч лягати можна буде. Затори наразі в Києві викликані більш технічними явищами, наприклад, затіяти одночасно заміну покриття на Північному мості та бульварі Перова + Оболонь - і вуаля. Кажу так, бо не один десяток років їду із передмістя в Київ і по Києву наразі з Правого берега на Лівий на роботу. Зараз поки погода і не +3 - їзжу на мотоциклі. Того, що було до 24 02 2022 - вже точно не буде.

(Danny @ Jul 5 2023, 13:05) Перейти к цитате

IPB Image

Странно, что еще не подняли на 0лике срач на тему: почему привязка карты "Київ Цифровий" в apple/google pay стоит 40 грн smile_upsidedown.png

Тут інша проблема: у мене мій адроїд не хоче конектитися із пейпасом в метро )) Потім погуглив - така проблема не тільки у мене.

Сообщение отредактировал dubis - Jul 22 2023, 22:40
+Quote Post
zver
Jul 23 2023, 12:57

Пост #7474

звирюга

Затори наразі в Києві викликані більш технічними явищами, наприклад, затіяти одночасно заміну покриття на Північному мості та бульварі Перова + Оболонь - і вуаля.

тю, а я думав тому, що міський транспорт не справляється з своєю основною функцією
+Quote Post
Mad Dog
Jul 23 2023, 13:16

Пост #7475

Старожил

(zver @ Jul 23 2023, 13:57) Перейти к цитате

тю, а я думав тому, що міський транспорт не справляється з своєю основною функцією

як він не справляється, якщо не у годину пік він їздить майже порожній?
+Quote Post
Vaschek
Jul 23 2023, 13:19

Пост #7476

ultra active user

С нами с: 11-October 07

(Mad Dog @ Jul 23 2023, 14:16) Перейти к цитате

Он мешает проезду велосипедистов ok.png
+Quote Post
zver
Jul 24 2023, 0:48

Пост #7477

звирюга

(Mad Dog @ Jul 23 2023, 14:16) Перейти к цитате

цікаво, а чому він їздить порожній?

обери з цього вірне:

а) зупинки під час повітряних тривог (на базовому рівні ти не можеш розраховувати на гт)
б) відсутність кондиціонерів у спеку (якщо все ж розрахував, то доїдеш з вологими трусиками)
в) робота не по графіку або з йобнутими інтервалами (або стоїш на зупинці, поки всі буси десь скучкувались в одному місці \ на лінії два замість восьми бусів)
д) відсутність адекватної зв'язної транспортної інфраструктури (смуги гт на від'їбісь і не працюють, єдиного квитку нема, тролейбуси і трамваї пішки можна обігнати, купу маршрутів закрили на відкуп маршрутчикам)

готовий рецепт, щоб вбити гт остаточно без смс і реєстрації від пана клічька

ааа...ще у нас є бабкі на нікому нахуй не потрібну розв'язку за 2 лярди, коли не добудовано, ні метро на виноградар, ні подольский міст і ще купа іншого smile.png

Сообщение отредактировал zver - Jul 24 2023, 0:59
+Quote Post
Mad Dog
Jul 24 2023, 8:46

Пост #7478

Старожил

(zver @ Jul 24 2023, 1:48) Перейти к цитате

обери з цього вірне:

Бо у нас культ жоповозок. Ще з совка пішло, що машина то член сім'ї. Як її вдома саму залишиш? grin3.png

Про Вітальку погоджуюсь, є явний саботаж комунального громадського транспорт.
Все інше повне маніпуляцій і не раз тут вже обговорювалось. Проблеми є, але не все так погано.
+Quote Post
dubis
Jul 24 2023, 12:50

Пост #7479

Member
**

С нами с: 27-June 14

(zver @ Jul 24 2023, 1:48) Перейти к цитате

обери з цього вірне:

а) зупинки під час повітряних тривог (на базовому рівні ти не можеш розраховувати на гт)
б) відсутність кондиціонерів у спеку (якщо все ж розрахував, то доїдеш з вологими трусиками)
в) робота не по графіку або з йобнутими інтервалами (або стоїш на зупинці, поки всі буси десь скучкувались в одному місці \ на лінії два замість восьми бусів)
д) відсутність адекватної зв'язної транспортної інфраструктури (смуги гт на від'їбісь і не працюють, єдиного квитку нема, тролейбуси і трамваї пішки можна обігнати, купу маршрутів закрили на відкуп маршрутчикам)

готовий рецепт, щоб вбити гт остаточно без смс і реєстрації від пана клічька

ааа...ще у нас є бабкі на нікому нахуй не потрібну розв'язку за 2 лярди, коли не добудовано, ні метро на виноградар, ні подольский міст і ще купа іншого smile.png

Кеп, реально людей менше в місті і передмісті. Я раніше(до 24 02) їздив в метро - мене заносили і виносили на вузлових станціях в годину пік - зараз такого нема. Маршрутки із передмістя в місто - не завантажені як раніше, місцеві групи підвезунів на половину завантажені повідомленнями про поїздку. Що ще? У мене на вулиці в 17 хат і 60 чоловік - 6 живе за кордоном, 2-е загинуло в окупації, один воює. Як вам статистика?
+Quote Post
zver
Jul 24 2023, 12:58

Пост #7480

звирюга

а що маніпуляція, пардон?

яким транспортом ти з лівого на правий берег або навпаки можеш гаррантовано дістатись під час повітряної тривоги?
бо я, наприклад, кілька разів завісав на арсенальній, коли мені потрібно було на лівобережну доїхати. На метро це 5 хв. На таксі це 500+грн з заторами хвилин сорок. Наземний ГТ взагалі звідти на лівобережку не ходить. І це маршрут, яким користується більша частина лівобережжя
Що я в такому випадку оберу7 Правильно - власний корч.

На вулиці +40, а у нас буси з непрацюючими кондьорами. Навіть не набившись як тюлька ти приїдеш до місця призначення ніяким, якщо взагалі не стане погано.
Що я в такому випадку оберу? Правильно - власний корч.

Я чекаю сорок хвилин ГТ, коли той скучкувався десь в одному місці, бо диспетчер жує хуї, або затор, або пустили на маршрут два замість десяти бусів, або ще щось.
Що я оберу в такому випадку? Правильно - власний корч.

Я стою в заторі разом з усіма в спеку без кондьора, коли запаркована вся смуга гт. Або їду на трамваї по розйобаним рельсам 5 кмч в якому ще пєчька працює. Або їду на траліку, у якого рога спадають на кожному повороті і тд.
Нахуя мені це все, коли я можу обрати що? Правильо - свого корча.

Це я просто про власний досвід при тому, що я за гт і хотів би ним постійно користуватись. Але у 99% я виберу або вело або авто або самокат або ще щось. Бо нинішня система гт про ущєрбність і неповагу до себе, а не про якісний сервіс, який забезпечує логістику в місті і вирішує конкретні задачі. На сьогодні це нєвєдома рандомна хуйня, якою ти або доїдеш або ні, або вмреш або ні, або всеодно поїдеш на маршшрутці або підеш пішки. І це можна продовжувати до нескінченності

маршрутки я свідомо не рахую за якісний міський гт з ясних причин

а що у нас мер робить, коли місто вимушено пересідає на авто, бо з міським транспортом жопа? Правильно, будує дворівневу розв'язку на околиці міста без будь-якої транспортної експертизи (хоча зараз комп'ютерне моделювання дає дуже точні розрахунки трафіку за невеликі кошти), обговорень (чи потрібні взагалі нові масштабні інфраструктурні проекти, що заборонені, під час війни). В той самий час, коли місто пройобує проект від всесвітнього банку на трамвай до палацу спорту, є недореконструйовані лінії трамваю на подолі, дврз, борщагівці, є нескінченні довгобуди метро на троєщину і виноградар, є розйобані і недієздатні структури комунального транспорту, є кількадесятків проривів труб щороку, є засрана лівньовка разом з руслами річок

це тільки те, що прям тут і зараз згадалось. І це не цьогорічні питання. І це клічько має більшість в київраді і на ключових посадах в міській адміністрації не один рік. І це удар був в коаліції в верховній раді

тому так, у нас буде дохуя заторів і покращення в цьому не буде в осяжному майбутньому

Сообщение отредактировал zver - Jul 24 2023, 13:40
+Quote Post

383 Страницы  « < 372 373 374 375 376 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 23rd December 2024 - 4:57
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.