Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6863-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Общественный транспорт, Ну меня прямо разрывает от этой темы

Freelancer_mac
Jul 9 2016, 0:43

Пост #781

ultra active user

С нами с: 1-August 10

Здавалося б, встановив ліхтар на стовпі і питання вирішене. Але ні, не для того працюють наші інженери і архітектори, щоб використовувати прості рішення. Ніхто ж не оцінить. Краще зробити металевий міст і навісити знаків. Чекаємо, коли над ним повісять банер з рекламою про покращення.

Open in new windowIPB Image Open in new windowIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Федор Сумкин
Jul 9 2016, 10:41

Пост #782

Благодарности: 973698

Darth Vader

С нами с: 15-March 06

(Freelancer_mac @ Jul 9 2016, 0:08) Перейти к цитате
Киевсовет обязал дорожные службы ремонтировать асфальт лишь по ночам. За соответствующее решение проголосовало 68 депутатов, сообщает в четверг, 7 июля, пресс-служба Киевсовета.
Отличное решение. +35% к попилу денег...
+Quote Post
ЛиС
Jul 9 2016, 15:23

Пост #783

Ветеран

С нами с: 27-October 06

Если Вы о доплате за работу в ночное время, то +40% wink.gif
+Quote Post
Inferno2008
Jul 9 2016, 15:26

Пост #784

666 муравьев...

С нами с: 11-October 06

классно наверно когда у тебя в 2 часа ночи под окном *оркестр* играет .... еще и на 40% больше за это получает smile.gif
+Quote Post
imenno
Jul 9 2016, 18:04

Пост #785

Мистер Равлик

С нами с: 24-March 06

Как оно будет работать вместе с тем, что шуметь ночью нельзя вблизи спальников. Массовые вызовы полиции прекратить работу начнутся. gy.gif

Сообщение отредактировал imenno - Jul 9 2016, 18:05
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 9 2016, 20:47

Пост #786

ultra active user

Службою влаштовано світлофорне регулювання на пішохідному переході

Open in new window

Служба автомобільних доріг у Київській області постійно проводить моніторинг стану аварійності на автомобільних дорогах загального користування, в тому числі вивчаються випадки дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів.

За дорученням Укравтодору, з метою підвищення безпеки руху в межах наземного пішохідного переходу на ділянці автомобільної дороги Т-10-27 Київське півкільце км 12+050 (по вул. Кільцева дорога біля перехрестя з вул. Трублаїні у м. Києві) станом на 08.07.2016 влаштовано світлофорний об’єкт визивної дії, який регулює рух пішоходів та автотранспорту.

Цьому передувала кропітка робота працівників Служби та проектної організації – ТОВ «Укрдортехносервіс», якою виконані проектні та узгоджувальні роботи по робочому проекту «Улаштування світлофорного об’єкту визивної дії на км 12+050 автомобільної дороги Т-10-27 Київське півкільце, м. Київ».

Будівельно-монтажні роботи виконані іншою підрядною організацією – ТОВ «Візуальні технології», якою в найближчий час буде забезпечено освітлення переходу в темну пору доби, як це передбачено проектом.

Світлофорний об’єкт працює у тестовому режимі жовтого миготіння для звикання водіїв та пішоходів до змін в організації дорожнього руху на даній ділянці дороги.

У найближчий час він запрацює у передбаченому проектом режимі.

Open in new window Open in new window Open in new window Open in new window

Сообщение отредактировал Freelancer_mac - Jul 9 2016, 20:47
+Quote Post
Федор Сумкин
Jul 9 2016, 20:49

Пост #787

Благодарности: 973698

Darth Vader

С нами с: 15-March 06

(ЛиС @ Jul 9 2016, 16:23) Перейти к цитате
Если Вы о доплате за работу в ночное время, то +40%
Вот даже так...
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 9 2016, 21:07

Пост #788

ultra active user

Через 9 лет в Хельсинки могут запретить использование личного транспорта
Open in new window

Муниципальные власти города Хельсинки, Финляндия, обсуждают возможность полностью отказаться от использования горожанами личного транспорта в черте города к 2025 году.

Власти столицы Финляндии разрабатывают крайне амбициозный план – пересадить все население 625-тысячного города с личных автомобилей на общественный транспорт. При этом городская инфраструктура будет сильно модернизирована.

По словам специалиста по транспорту мэрии города Сони Хейккиля, для того, чтобы безболезненно пережить полный отказ от личных автомобилей, кроме очевидного расширения парков всех видов общественного транспорта, будет разработана специальная система доступа к нему, которая до горожан дойдет в виде приложения для смартфона.

С его помощью можно будет воспользоваться любым видом транспорта: заказать автомобиль из системы каршеринга, вызвать такси или специальный автобус, а также посмотреть подробный маршрут и расписание автобусов, троллейбусов и трамваев.

Несмотря на то, что реализация плана назначена на 2025 год, подготовка к нему идет уже сейчас. Так, сервис под названием Kutsupuls предоставляет возможность воспользоваться микроавтобусом, который прокладывает свой маршрут по городу таким образом, чтобы сделать остановки в тех местах, где это необходимо каждому пассажиру.
+Quote Post
Inferno2008
Jul 9 2016, 21:19

Пост #789

666 муравьев...

С нами с: 11-October 06

Не ну это совсем фантастика Оо
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 10 2016, 12:24

Пост #790

ultra active user

Немного о маршрутках!
Вчера, бульвар Давыдова. Перед рынком у 249 вырвало мост и в припаркованый ДЭУ Ланос. Вот в таком плачевном техническом состоянии находятся многие киевские маршрутки. А страдают из-за этого ни в чем не виноватые Ланосы, хозяева Ланосов и пассажиры маршруток!

Как люди вообще не боятся заходить в частную маршрутку, да еще и деньги платят за это?

Open in new window Open in new window
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 10 2016, 12:43

Пост #791

ultra active user

Похоже в Киевском метрополитене решили устанавливать камеры! Фото сделано 08.07.2016 на ККЛ

Open in new window
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 10 2016, 16:54

Пост #792

ultra active user

В Белграде начинает работу первый электрический автобус китайского производства марки Higer. В Белграде, Карл!

Open in new windowIPB Image
+Quote Post
imenno
Jul 10 2016, 17:04

Пост #793

Мистер Равлик

С нами с: 24-March 06

Электрический автобус - это троллейбус gy.gif

пс. а что слышно про наш Электрон Е19101?

Сообщение отредактировал imenno - Jul 10 2016, 17:07
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 11 2016, 7:52

Пост #794

ultra active user

Кур'єр, що надурив Ввічливого Контролера

Ця дещо шокуюча історія сталася у салоні тролейбуса маршруту №40 о другій половині дня. Тролейбус їхав з Кадетського Гаю в центр.
На Федора Ернста до салона на задній майданчик зайшов хлопчина. Зовнішньо виглядав доволі молодо - мав гладку шкіру без дефектів, широко розплющені коричневі очі, трохи привідкритого рота, де виднілись невеликі рівні зуби, тонкі губи, пухкі щоки, рівний ніс, помірна засмага, чорне волосся; за спиною на плечах тримав доволі об'ємного рюкзака, чорний із жовтими смужками.
Я сидів на одному з п'яти сидінь останнього ряду "Богдаші". Практично порожній салон тролейбуса був привабливий, однак хлопчина повівся на останній, "коронний" ряд і просковзнув біля мене.
А далі його манерам (а для непересічних моралістів точніше - їхній відсутності) не було меж: Спочатку хлопчина цей сів на друге сидіння з краю, і вперся своїм рюкзаком у спинку. Так він посидів секунд десять, шовгаючись.
Потім зняв рюкзак і поклав його на крайнє сидіння поруч себе, дістав з кишені телефона, і притиснувся спиною до спинки сидіння. У такій позі він просидів ще десь стільки ж.
Я, звичайно, прибічник думки, що сумку можна поставити поруч із собою на сидіння, якщо вона не брудна і ніхто навіть теоретично не претендує на вільне місце, зайняте нею.
Але хлопчина взяв сумку, і поставив собі на коліна. Якраз йшов кондуктор(ка), і хлопчина дістав з верхнього відділу гаманця. Коли кондуктор опинилась поруч, хлопчина витяг незакомпостованого квитка. Кондуктор це помітила і звернула всю увагу на мене. За кілька секунд вона вже йшла назад, побачивши мою проїзну картку. Я вимовив, трохи повернувши голову вбік хлопця "Закомпостуйте квиток, найближчий компостер за сидіннями перед вами, на поручні".
А що хлопчина? Прудко кинув очима в мій бік, потім за кілька секунд сховав квитка у гаманець (!) і сховав гаманець у рюкзак. У руках залишився телефон, на якому він почав клацати щось, підключивши "гарнітуру".
Ось зупинка "вулиця Народного Ополчення". На цій зупинці зазвичай і заповнюється салон тролейбуса. Останньою на наші двері зайшла висока худорлява людина, випучені очі, високий лоб, не дуже коротка стрижка темного волосся; погляд був такий, наче шукає, а кого б "розвести"?
Але у нас був сюрприз! На передні двері сів Ввічливий Контролер. Тож, виявилось це для нас вже після вулиці Смілянської...
Коли контроль дістався нашого майданчика - ми вже стояли на впускному світлофорі на площу.
Мені довелось знову діставати гаманця, по обидва боки від мене сиділи дівча, що купили квитки і закомпостували. А хлопчина тільки клацав щось на телефоні. П'яте сидіння пустувало.
Ось крізь стоячих у проході до нас підходить Контролер. Він тільки підняв свого значка, як я і дві дівчини навколо мене одразу підняли кожен свого права на проїзд. Хлопчина це помітив. Коли значок повернувся до нього, хлопчина утнув штуку, що йому зателефонували. Він сказав "подождите" і дивлячись на телефон сказав, що запізнюється і буде десь через 40 хвилин. В цей момент контролер на щось відволікся, а я помітив, що худорлявий тип, стиснувши щелепи, бурить поглядом цього хлопця. Хлопець же просто озирнувся на контроль і з якоюсь посмішкою продовжив клацати на телефоні. Контролер на нього подивився вдруге "Молодий чоловік, що у вас за проїзд?"
Ми вже рушили крізь площу. Хлопчина повільно дістає гаманця знову, дістає з нього того ж непробитого квитка. Контролер бере його, впевнюється, що коду немає і питає "Чому не закомпостували?"
-Кондуктор не дошел.
-А самі закомпостувати?
На це хлопчина трохи відтягнув нижню губу кудись вбік, наче жуйні тварини у мультиках, що готові повернути до рота те, що туди не влізло і стирчить з отвору. І промовив:
-Я не обязан.
Вау! Сенсей культури дає майстер-клас.
-Так може зараз міліцію викличемо? Вони-то знають, що ви зобов'язані це зробити.
-Вызывайте. - глузливо відповідає брюконосій.
-340 грвень тоді знайдете.
-Это мы посмотрим.
На що худорлява людина у дверей відповідає: "кондуктор вообще-то проходил".
Контролер тут же змінився і сказав хлопчині:
-Все, досить дурити голову. Досить вести себе. На вихід давай.
Двері відчиняються, трохи людей виходить, контролер теж і тримає рукою за двері.
Хлопчина підривається і виходить... але контролер за ним вже не дивиться і хлопчина завертає йому за спину і прилаштовується до кінця черги на посадку!
За нами під'їхала машина 8 маршруту, і контролер попрямував туди. А хлопчина сівши назад - одразу чкурнув на своє попереднє місце (бо всі хто сідав були "старенькими" - випускали людей з міжмайданчикового проходу).
Аж ось з натовпу знову матеріалізувалась худорлява людина.
-Контролера обманул? Думаешь умный? - вимовляє вона.
-А вы кто? - питає... молоднячок.
Зненацька з кищені худорлявого виринає посвідчення Київпасстрансу, схоже чи то на кондукторське, чи то на водіське, із зелененьким ґрадієнтом і опиняється у молодняка перед носом.
-И что вы мне сделаете?
"Нє, парніша шототы савсем абардзелло" - думаю я звичною фразою нашого сирецького мікрорайону.
На це водієкондуктор не зміг зреагувати, і вийшов на Освіти.
Моралофагам зараз добряче припікає, чи не так? Мені більше припекло з того, що людину треба урезонити, але шмаркля важко врезонюється сама.
Ну що ж... спробуємо підійти до питання нестандартно.
Між мною і ним вивільнилось сидіння. Я підсовуюсь ближче. І починаю.
-Слушай, классно ты так кондючку с контролем нагнул. Риспект.
Він підняв очі на мене з телефона.
-Даже тот пучеглазик сдулся. Я видел, у тебя угнали талон. А еще я видел, что у тебя в кошельке есть деньги, и предлагаю - купи новый у меня!
Хлопчина зненацька став озиратись, а я зі свого гаманця вже дістав "розсип".
-Да что ты байшкой крутишь как лошок на стреме оставленный, не очкуй, смотри сюда - перекриваю йому погляд веєром квитків, і він розуміючи, що зі своїм рюкзаком нікуди не зірветься нехотя повертається до мене мармизоньку. А я продовжую:
-Вот у меня есть парочка талонов на скоростной и на автобусы шестого парка, не подделка! А вот - красненький талон раритет - он еще с 2014 года залежался. Но действительный, не пи*жу, на зуб даю! А вот этот зелененький ходит сейчас в трамваях и автобусах. Та что ты реально как нездоровый какой-то - продовжую я "домінувати" - вот есть фиолетовые, эти стопудняк прокатят. У меня не "левак" за "гривнуписят", сам смотри голограмму - і акуратно наближаю квитка йому до очей.
-Ты, чо ох*ел? - спокійно питає ця шмаркля. Ну що ж, зараз впевнимо, що так. Трохи знижую голос і спокійно йому на вухо починаю псевдосторі у стилі "Бандитського Петербурга":
-Знач так, шнырек, здесь раён наш а не твой, и ты никто! Я все видел и слышал, Худой (показую на те місце, де стояв кондуктороводій) тоже с нами при делах потому что человек полезный, нам поверят. Кто нужен уволит даже задним числом, будешь еще должен и понты галимые кидать бушь кидать заплеванному потолку. Шо везешь видно еще когда твоя торба была у тебя на спиняке, а ты своими зеньками хлопал. Прилипло у тебя кое чего и выступало сильно, а это ни я, ни наши не прощаем, а Соломас тем более. Не переходи дорогу тем, с кем еще будешь иметь дело. Ты все понял? Объяснить немного по другому? Не вопрос.
Імпровізація у мене на "трійку" (якщо не на "кол"), але шмаркля, здається повірила, осіла. І, спокійно повертаючи голос у норму - завершую фразою "Вот и молодец, так какой цвет выбираешь?". Молодняк у ступорі від почутого.
Солом'янська площа, тролейбус відкриває двері. Молодняк підривається з місця. На ходу хапає свого рюкзака, звідки стирчить гаманець і давай накидати п'ятами!
Я вискакую і кричу навздогін:
- А талон чего не купил? Портфель закрой, кошелек потеряешь.
Хлоп біжить назад, вбік Севастопольської, гаман якимсь дивом не вислизає з кишені...
-------------

Пройшов місяць чи два. Я у гостях у однієї дівчини, (точніше на той момент вона була дещо більше, аніж дівчина, але це не принципово).
- Стасе, я ще трохи відпочину. Ти поки що можеш доїсти салат на кухні.
Йду на кухню, там стоїть миска овочевого салату. За пару годин до нас мають завітати гості, і практично все вже готове. Ну, а дівчині треба виспатись. Робота на Арт-Центр виснажує.
Ось уже трохи капусти на дні миски, як зненацька - дзвінок у домофон.
Підходжу, піднімаю слухавку. Одразу ж туди хтось щось нерозбірливо квакає.
Дві секунди пробую щось взагалі почути, але нічого окрім вуличного шуму.
-Хто?
Тут же трохи надривний голос:
-Почта, повторяю. Открывайте быстрее!
Розуміючи, що щось тут не те - вішаю слухавку. Йду до кімнати, але дівчина вже міцно спить.
Знову дзвінок у домофон. Знову "поштар". Зрештою, може це дійсно посилка, а мене дівчина не повідомила? Чи може це дійсно вимираючий вид - листоноша. Але чому тоді конкретно у нашу квартиру? Ок...
Мовчки запускаю, і починаю визирати у оглядник.
За півхвилини на майданчик піднімається... хлопчина. Зовнішньо виглядав доволі молодо - мав гладку шкіру без дефектів, широко розплющені коричневі очі, трохи привідкритого рота, де виднілись невеликі рівні зуби, тонкі губи, пухкі щоки, рівний ніс, помірна засмага, чорне волосся; за спиною на плечах (як, власне, і тоді) тримав доволі об'ємного рюкзака, чорний із жовтими смужками.
Підходить до сусідніх дверей. Дзвонить у дзвінок. Потім ще раз. Потім ще. І ще
"Ех, еще раз! Да еще раз! Да еще много-много-много-мноого раз!"
А він все дзвонить.
"Да еще мно-у-ого, много раз!"
Нарешті йому відкривають двері і він зі злістю "Ну чего так долго, скоро наши придут, надо готовиться".
Через півхвилини з тієї квартири донесеться жахливий дівчачий вереск. А ввечері туди стікатиметься "золота молодь" району.
Отакої.
+Quote Post
Console
Jul 11 2016, 8:28

Пост #795

ultra active user

С нами с: 23-March 08

Что за очередная жопа на московском мосту, там что овощ вернулся????😭
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 11 2016, 8:47

Пост #796

ultra active user

(Console @ Jul 11 2016, 9:28) Перейти к цитате

Что за очередная жопа на московском мосту, там что овощ вернулся????😭

Вроде поехали уже.
+Quote Post
Console
Jul 11 2016, 9:30

Пост #797

ultra active user

С нами с: 23-March 08

(Freelancer_mac @ Jul 11 2016, 9:47) Перейти к цитате

Вроде поехали уже.

если бы оно так в 8 ехало и до 10..
И шо хоть было?

Сообщение отредактировал Console - Jul 11 2016, 9:37
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 11 2016, 12:15

Пост #798

ultra active user

На Контрактовой вагон 5772 снес крышку багажника "удачно" припаркованному мудаку на Ниссане. Идут разборки.

Open in new window

Вешают обоюдку. Вот какие наши полицейские. Хотя есть свидетели, что барышня на машине включила задний ход.
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 11 2016, 16:24

Пост #799

ultra active user

Восени почне роботу спільна українсько-німецька група з добудови Подільсько-Воскресенського мосту

Сьогодні разом із делегацією з Німеччини на чолі з Держсекретарем Міністерства транспорту та цифрової інфраструктури ФРН Райнером Бомбою відвідали Подільсько-Воскресенський мостовий перехід, який визнали інвестиційно-привабливим об"єктом.

Пан Райнер зазначив, що приємно вражений поточним станом мосту, виразив зацікавленість в участі німецької сторони в добудові існуючого об"єкта.Плануємо у вересні зібрати робочу групу, яка складатиметься з фахівців з обох сторін. Вже у жовтні з міністром інфраструктури ФРН відбудеться робоча нарада у Києві чи Берліні.
Маємо надію, завдяки інвестиціям з німецької сторони через 4 роки матимемо додаткове сполучення між Правим та Лівим берегом.

Фото:
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Сообщение отредактировал Freelancer_mac - Jul 11 2016, 16:30
+Quote Post
Freelancer_mac
Jul 11 2016, 16:35

Пост #800

ultra active user

В Киеве хотят построить новую транспортную развязку

Open in new window

"Транспортная развязка на пересечении бульвара Перова - проспекта Владимира Маяковского с проспектом Генерала Ватутина предназначена для обеспечения бесперебойного движения транспорта. Обустройство новой развязки позволит улучшить транспортную ситуацию в Деснянском районе, увеличить пропускную способность на проспекте Генерала Ватутина и бульваре Перова с 25 до 45 тысяч автомобилей в сутки, ускорит перевозки киевлян пассажирским общественным транспортом, положительно повлияет на экологическое состояние за счет ликвидации заторов, а также разгрузит движение транспортного участка от станции метро "Петровка" до жилого массива Троещина", - цитирует Сагайдака пресс-служба.

Также отмечается, что заказчиком проектирования и выполнения строительных работ определена коммунальная корпорация "Киевавтодор", которая должна обеспечить разработку проектной документации и проведение экспертизы для определения объемов всех работ и составления их сметы.

Обустраивать развязку будут за счет программ экономического и социального развития Киева на 2016 и последующие годы.

Как сообщал УНИАН, 22 декабря 2015 года Киевский городской совет принял программу социально-экономического развития столицы на 2016 год с объемом финансирования 4,364 млрд грн.

Киевская городская государственная администрация (КГГА) планирует построить транспортную развязку на пересечении бульвара Перова, проспекта Маяковского и проспектом Генерала Ватутина (Керченская площадь) в Деснянском районе за 235,48 млн грн, что позволит увеличить пропускную способность на данном участке с 25 до 45 тыс. автомобилей в сутки, сообщила пресс-служба городской администрации со ссылкой на заместителя мэра Илью Сагайдака, пишет УНИАН.

Соответствующее распоряжение КГГА подписал киевский городской глава Виталий Кличко.

+Quote Post

383 Страницы  « < 38 39 40 41 42 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 28th December 2024 - 19:57
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.