Бузина, Калашніков... що ж це твориться таке?, Хто наступний? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7150-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Бузина, Калашніков... що ж це твориться таке?, Хто наступний? |
explosive |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Хлопець з Бандерштадту ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 661 С нами с: 22-June 09 ![]() |
Невідомі вбили журналіста Бузину ![]() Сьогодні, 16 квітня, в Києві на вулиці Дегтярівській біля власного будинку невідомі застрелили журналіста Олеся Бузину. Це підтвердив у своєму Facebook радник глави МВС Антон Геращенко. "Тільки що на вул. Дегтярівська в районі будинку номер 58 з Форд Фокус темно синього кольору, був розстріляний сумно відомий журналіст Олесь Бузина. Номери на машині були або Латвійські або Білоруські. Точно не українські", - повідомив Геращенко. Всіх водіїв Києва радник міністра попросив бути уважними і повідомляти про машини з такими прикметами. Вбивство журналіста Геращенко пов'язує з діяльністю Антимайдану. "Всім, хто мав відношення до організації і фінансування Антимайдану або іншим протиправним діям проти Майдану і відчуває загрозу життю, прохання звертатися в правоохоронні органи, щоб не піти шляхом Калашнікова та Бузини", - пише радник міністра. |
![]() ![]() |
iamnumber1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ласков как май ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 ![]() |
Ні, підпалити твій пердак, і це мені вдалося. ![]() Павлик, не льсти себе... Кроме смеха твои ужимки ничего не вызывают... Ой, убили його рагульйони, аби не розпатякав слідству що не слід. А щоб мислення було критичним, треба щоб були хоча б ознаки звичайного, чого у цього троля ніколи не спостерігалось. Павлик, ты веришь в теории заговора? |
Pavlo_Taiko |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 640 С нами с: 25-October 12 ![]() |
Если под "рагульйонами" имеется ввиду ПР - то как-то поздновато, да и что ж такого Бузина мог рассказать? И Кузьму тогда тоже рыги убрали по вашему? Хотя не, Путин по ходу, да, точно он. А чім моя теорія гірша за вашу. Докази однаково відсутні. Павлик, не льсти себе... Кроме смеха твои ужимки ничего не вызывают... Так, так, головне не забувай дописувати наскільки тобі однаково. Тримай мене в курсі, банане. Павлик, ты веришь в теории заговора? Банане, я вірю в те, що ти провокатор та телепень. Ты действительно слабоумен, Павлик... А ця капча, каже що це у тебе трабли з мізками, банане. http://i.piccy.info/i9/5e9b587e48e12a00814...936/Capture.png |
psy2 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 132 С нами с: 14-January 08 ![]() |
|
iamnumber1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ласков как май ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 631 С нами с: 7-May 08 ![]() |
Так, так, головне не забувай дописувати наскільки тобі однаково. Тримай мене в курсі, банане. Павлик, продолжай утешать себя... ![]() Банане, я вірю в те, що ти провокатор та телепень. А ця капча, каже що це у тебе трабли з мізками, банане. http://i.piccy.info/i9/5e9b587e48e12a00814...936/Capture.png Господа админы, объясните этому полоумному что я и банан-это два разных пользователя... бедняге всюду боты и зрады мерещаться... ![]() |
Pavlo_Taiko |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 640 С нами с: 25-October 12 ![]() |
|
iamnumber1 |
Пост
|
|
Pavlo_Taiko |
Пост
|
|
psy2 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 132 С нами с: 14-January 08 ![]() |
|
Pavlo_Taiko |
Пост
|
|
iamnumber1 |
Пост
|
|
Банан |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 713 С нами с: 17-November 14 ![]() |
А чім моя теорія гірша за вашу. Докази однаково відсутні. * Так, так, головне не забувай дописувати наскільки тобі однаково. Тримай мене в курсі, банане. Банане, я вірю в те, що ти провокатор та телепень. А ця капча, каже що це у тебе трабли з мізками, банане. http://i.piccy.info/i9/5e9b587e48e12a00814...936/Capture.png Не знаю, что там тебе "капча" или "свитлына" говорит, но как мне кажется говна в твой адрес я не лил. И бросать какашки в ответ тоже не буду. Но что-то с тобой явно не так. Если я бот, или запостил что-то запрещенное правилами форума есть кнопка "ЖАЛОБА" под каждым сообщением - жми её и будет тебе счастье. *И да, я вроде как никакой "теории" не высказывал. Про путина - это стеб был если что. Жаль что ты это всерьез воспринял. Впрочем для человека ни с того ни с сего переходящего на оскорбления не удивительно. Сообщение отредактировал Банан - Apr 17 2015, 23:19 |
iamnumber1 |
Пост
|
|
Pavlo_Taiko |
Пост
|
|
psy2 |
Пост
|
|
iamnumber1 |
Пост
|
|
psy2 |
Пост
|
– Только мы перешли границу, первое, что мы увидели буквально через 5 минут, – это была драка между ополченцами. Потом пришла колонна где–то часа через два, замкомбрига Мозгового Николаич ходил с пистолетом, хотел расстрелять двоих водителей. Я сразу же понял, куда я попал, тут армией не пахло. У меня разочарование было сразу же, в дальнейшем оно только подтверждалось.
Интересное интервью с россиянином, который поехал воевать за русских на Донбассе, а приехал в логово уголовников. http://www.svoboda.org/content/article/26963666.html |
Pavlo_Taiko |
Пост
|
|
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 684 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
|
KingStealth |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 344 С нами с: 29-August 12 ![]() |
Европейскую жизнь нам то же обещали тока Яныка снесине, а в итоге страна далеко на дне. То же самое и здесь, им от Турок с Румынами избавится, а тут ещё и наши в надежде приютят и накормят |
psy2 |
Пост
|
Европейскую жизнь нам то же обещали тока Яныка снесине, а в итоге страна далеко на дне. То же самое и здесь, им от Турок с Румынами избавится, а тут ещё и наши в надежде приютят и накормят Це хто вам таке обіцяв? Телефони провокаторів лишилися? Якщо по інтернету то вичислимо! |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th October 2025 - 15:50 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |