Где купить?, все вопросы задаем тут и только тут! |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6888-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Где купить?, все вопросы задаем тут и только тут! |
Vaschek |
Dec 23 2024, 19:52
Пост
|
Репутация: 362 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 952 С нами с: 11-October 07 |
|
Midnight)sky |
Dec 24 2024, 10:27
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2757 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 19 132 С нами с: 30-September 07 |
Влупили післяплата за доставку, не дивлячись на те, що я вже оплатив хм на iban і вислав квитанцію. За +/- 2 года ни разу такого не было, если честно.ФОПи, на які відправляв оплату різні. Спочатку був один, коли замовив вдруге прислали інші реквізити. Отака фігня малята. Где-то с конца 2022 года донедавна был один и тот же айбан, поменяли буквально в последнее время.Я их не защищаю и отношения никакого к ним не имею, просто за несколько десятков заказов ни разу не косячили с упаковкой, один раз прислали не туда, но потом переадресовали на правильное отделение и кинули мне на счёт доплату для НП. |
Vaschek |
Dec 24 2024, 10:55
Пост
|
Репутация: 362 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 952 С нами с: 11-October 07 |
ЛиС
А який табак брав, і як по якості? Палки пилюка є? На скільки міцний і як на смак? Бо я свій скурив вже 7 пачок почало переслідувати відчуття що куриш пилюку, шось явно не те ... Сообщение отредактировал Vaschek - Dec 24 2024, 10:55 |
ЛиС |
Dec 25 2024, 10:13
Пост
|
Репутация: 427 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 6 525 С нами с: 27-October 06 |
За +/- 2 года ни разу такого не было, если честно.Где-то с конца 2022 года донедавна был один и тот же айбан, поменяли буквально в последнее время. Те, що поміняли в принципі нічого такого. Дивно, що в замовленнях з різницею в тиждень різні ФОПи. Ну то таке. Ситуація трошки дивна. На дзвінки так і не відповіли. Але косяк з післяплатою магічним чином зник. Спочатку прийшло повідомлення від НП з післяплатою, а коли нарешті через вайбер до них достукався, то виявилося що все ок, і плата лише за доставку. Що це було - хз.Щодо якості тютюну. Минулого разу брав Вірджинію Лайт імпорт. І перший раз і зараз досить непоганої якості. Цурпалок практично не було, якихось 3-4 штучки і то невеликі можна не рахувати, сміття/пороху практично не було. На перший погляд, коли відкриваєш пакет, то начебто трошки вогкуватий на дотик. Але в процесі набивання це все легко усувається - просто потримати пакет відкритим. Зате не пересушений і не сиплеться, як порох. А, ще в них при купівлі тютюну можна попросити пробники. Правда, з тих що замовив, одного не доклали, але то таке. Цього разу замовив Гавану Голд, особисто мені більше сподобався, чим Вірджинія. Щодо міцності то мені здається, що тут треба виключно на собі перевіряти. Але на сіно/солому ці тютюни що брав точно не схожі, якість нормальна. Ну а щодо косяків менеджменту... Побачимо, може просто тоді так зорі зійшлися. На замовлення через сайт реагують досить оперативно, а ось додзвонитись... |
Vaschek |
Dec 25 2024, 12:26
Пост
|
Фільтр в гільз Корона не зплющується коли докурюєш цигарку? Бо оті дешеві що я взяв фільтр зменшується відстає від паперу, А от в маскоті залишається таким як був відповідно краще фільтрує. І таки отиї пилючий присмак частково дають дешеві гільзи бо почав з них, зараз бью маскоті небо і земля.
|
Midnight)sky |
Dec 25 2024, 12:28
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2757 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 19 132 С нами с: 30-September 07 |
Цурпалок практично не було, якихось 3-4 штучки і то невеликі можна не рахувати, сміття/пороху практично не було. К сожалению, в большинстве случаев в пакетах с разными сортами будут дрова (центральные жилы), от этого никуда не деться. В Германии с этим всё сильно хуже, часто попадаются одни дрова и нужно долго перебирать табак перед набивкой.Цього разу замовив Гавану Голд, особисто мені більше сподобався, чим Вірджинія. Его и рекомендовал Ну а щодо косяків менеджменту... Та ну какой менеджмент, это ж полу-легальные шараги, где работает, наверное, 3 человека |
ЛиС |
Dec 25 2024, 14:46
Пост
|
Репутация: 427 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 6 525 С нами с: 27-October 06 |
Фільтр в гільз Корона не зплющується коли докурюєш цигарку? Бо оті дешеві що я взяв фільтр зменшується відстає від паперу Та начебто нормально, не помічав такого.І таки отиї пилючий присмак частково дають дешеві гільзи бо почав з них, зараз бью маскоті небо і земля Треба буде спробувати. Я ще дивився на маскоті з вугільним фільтром, не знаю чи є сенс заводитись, чи то виключно "понти для приїзджих" Та ну какой менеджмент, это ж полу-легальные шараги, где работает, наверное, 3 человека Це зрозуміло, просто контор з продажу тютюну і супутних товарів зараз туєва хуча, то могли б і трошки відповідальніше відноситись. |
Vaschek |
Dec 25 2024, 15:03
Пост
|
|
Vaschek |
Dec 27 2024, 17:54
Пост
|
Отримав сьогодні і я півкіла від домтаба, візуально мусора майже нема, але вологий, менеджмент в них таки страждає прислали одразу 2 по півкіла один від домтаба другий від преміум таб) забрав один
Сообщение отредактировал Vaschek - Dec 27 2024, 17:55 |
ЛиС |
Dec 31 2024, 14:01
Пост
|
Цікаво, виходить домтаб і преміум-табак одна контора?
Те що вогкуватий мене теж трохи збентежило. Може його примусово "соусують"? |
ЛиС |
Jan 4 2025, 10:26
Пост
|
Midnight)sky, а Ви тютюн від цього дом-таб переважували? Приходило по вазі стільки скільки заявлено? Таке ж питання і до Vaschek
Замовляв 1 кг, прийшло 975 грам. Сума начебто не суттєва, але сам факт. +/- 5 грам ще куди не йшло. А 25 це фактично пачка цигарок. Так собі менеджмент це одне, не критично. А ось конкретний недовіс... |
Vaschek |
Jan 4 2025, 11:26
Пост
|
508грм разом з зіппакетом
|
Midnight)sky |
Jan 6 2025, 9:58
Пост
|
Midnight)sky, а Ви тютюн від цього дом-таб переважували? Приходило по вазі стільки скільки заявлено? Таке ж питання і до Vaschek Да, первые несколько раз после заказа в новом магазине взвешивал. В том числе по этой причине отказывался от других магазинов.Может, что-то поменялось у них за последнее время, я уже больше года заказываю только маме, она не жалуется, но и не взвешивает. |
Vaschek |
Jan 7 2025, 15:20
Пост
|
Докурюю табакоковський табак, ну такое краще чим гамазін але не фонтан.
Виклав підсушуватись домтабовську гавану, візуально не в захваті, дрібно мелена, центральна жила є і її достатньо,вибирати важче бо різана вздовж і мілка, ще маю може дурну ваду перетрушувати табак через сітчастий друшляк щоб витрусити пилюку, так от тут шось до фіга сиплеться десь 10% не менше через ячею 1х1мм. Побачим який на смак, але щось здається що ціна в два рази себе не виправдає.... |
Midnight)sky |
Jan 8 2025, 13:17
Пост
|
|
Vaschek |
Jan 9 2025, 12:46
Пост
|
Ну про "гавану" як вже писав дуже дрібно мелений, дуже вологий, як перетрусити і висушити то з 100грм набив 4пачки по 20цигарок щось якось не бюджетно.
Бити треба приловчитись, з цим табаком стикнувся що інколи не добиває до фільтра, треба більш трамбувати край що до гільзи. По смаку ну якась вірджинія голд лайт, на 6ку не тягне десь напевно 4ка не накурююсь. Вираженого смаку немає. З плюсів як правильно набити то вогник добре тримається і тліє рівно, штані не пропалиш. |
ЛиС |
Jan 11 2025, 18:52
Пост
|
як перетрусити і висушити то з 100грм набив 4пачки по 20цигарок щось якось не бюджетно. Це дивлячись, з якими порівнювати. Бити треба приловчитись, з цим табаком стикнувся що інколи не добиває до фільтра, треба більш трамбувати край що до гільзи. А з іншими як? Бо я декілька різних набивав - практично у всіх край що біля фільтру треба більш щільно трамбувати.По смаку ну якась вірджинія голд лайт, на 6ку не тягне десь напевно 4ка не накурююсь. Вираженого смаку немає. Так він і не заявлений як 6, - 0,3-0,4% А ось з центральною жилкою збрехали Центральная жилка Удаляется до порезки |
Vaschek |
Jan 12 2025, 10:45
Пост
|
Це дивлячись, з якими порівнювати. А з іншими як? Бо я декілька різних набивав - практично у всіх край що біля фільтру треба більш щільно трамбувати. Попередній був різаний довгою лапшою з ним такого аж так явно не було просто розподілив рівномірно попритискав і забив. Напевно коли його туди заганяеш він вже в сигареті розкривається і при поверненні штока не тягнеться назад як дрібно мелений і не щільно притрамбований |
Vaschek |
Jan 12 2025, 11:01
Пост
|
|
Midnight)sky |
Jan 13 2025, 12:14
Пост
|
Короче в этот раз прислали какую-то слипшуюся дровяную шляпу, которую невозможно курить. Как поменяли ФОП на другой, так качество и покатилось.
Придётся искать другой магаз. |
Упрощённая версия | Сейчас: 22nd January 2025 - 15:47 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |