Где купить?, все вопросы задаем тут и только тут! |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6887-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Где купить?, все вопросы задаем тут и только тут! |
Tiger |
Jan 13 2025, 16:20
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: 1227 Праведник Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 240 С нами с: 20-October 06 |
|
Midnight)sky |
Jan 14 2025, 14:20
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2757 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 19 132 С нами с: 30-September 07 |
|
specialshadow |
Вчера, 10:39
Пост
|
Репутация: 32 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 383 С нами с: 20-December 10 |
Вітаю. Підкажіть будь ласка, може хтось останнім часом купував щось "Епловське" в "сірих" магазинах?
Потрібно купити пару Bluetooth навушники Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case (USB-C). Купувати офіціали, це приблизно + 3к грн/шт. Раніше купував в UPPS, maclove.ua. Але що там зараз, не уявляю. Не хочеться купити або підробку, або б/в під видом нових і тд. Порекомендуйте якийсь магаз у Києві будь ласка. Дякую. Сообщение отредактировал specialshadow - Вчера, 10:43 |
Egorka71 |
Вчера, 14:02
Пост
|
Репутация: 77 Постоялец Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 178 С нами с: 18-December 18 |
Вітаю. Підкажіть будь ласка, може хтось останнім часом купував щось "Епловське" в "сірих" магазинах? Потрібно купити пару Bluetooth навушники Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case (USB-C). Купувати офіціали, це приблизно + 3к грн/шт. Раніше купував в UPPS, maclove.ua. Але що там зараз, не уявляю. Не хочеться купити або підробку, або б/в під видом нових і тд. Порекомендуйте якийсь магаз у Києві будь ласка. Дякую. Так Маклове вже дуже давно на ринку яблуків то думаю що не будуть продавати підробку. Ну і ціна в них призємна. Можу запитати в е сторе там вони коштують 9499 грн в мене там мій сусід працює |
Упрощённая версия | Сейчас: 22nd January 2025 - 12:57 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |